Nu vill jag vända uppochner

Idag när jag lämnade pojkarna på dagis tog jag fröken åt sidan (inte smama fröken som jag nämnde sist) och vi satt och pratade. Jag framförde mina och mina barns uppelvelser om denna pojken "Werner" och hon är själv uppmärksam och berättar att han hålls under uppsikt. De är medvetna om det. jag förstår att hon inte berättar mer för mig men jag förstår även att kanske inte allt är hundra på den fronten. Nu har jag gjort vad jag kan i alla fall. Och vet ni, dagis har redan fått foton! Jag fick faktiskt tjuvkika och Laaiti blev så förbannat bra!! Men det hade jag nästan förväntat mig. Han blir aldrig dålig på bild, haha. Nu längtar jag efter att mina bilder ska dimpa ner i min brevlåda..!!

<KENOX S630 / Samsung S630> Igår var en sådan dag då man helst inte vill göra någonting alls. Det var myskläder för hela slanten men jag kudne inte komma till ro utan att städa. Så för att mysa måste jag städa. Jag möblerade om i köket (jag har en sån grej, att ommöblera regelbundet för trivsel), dammsög, tvättade golven med min nya rosa mopp (rosa bandet – kampanj) och städade undan på toaletten.

Sen tände jag ljus och det var klart för mys. Barnen fick ett varmt bad med melon badbomb och på kvällen fick de varm choklad med pannkakor. Kan absolut inte begära mer av en regnig dag.

     <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

För några kvällar sen bestämde jag mig för att göra en lista på allt jag vill köpa och ändra om i lägenheten. Jag tog det rum-för-rum och näsr listan var klar tittade jag på den och kom på att jag egentligen vill ha ett helt nytt hem. Ny soffa, nytt bord, ny tv, ny tv-möbel, hyllor, ny sängram, hyllor och eventuellt ett nytt köksmöblemang. Det mesta jag har i dagslägewt har jag införskaffat för inte så värst länge sen. Och jag känner mig själv, jag vet vad det är. Jag är så rastlös inombords.. och när jag blir det så vill jag förändra på så mycket. Mitt hår färgas, nya kläder införskaffas. Nya möbler, ommöblering.. ja, allt. Allt ska ändras. Det enda som nånsin är konstant i mitt liv är barnen. Och det är som det ska vara och de vill jag inte ändra på.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. susanne skriver:

  spelar du gitarr? *rock*

 2. Anna skriver:

  Bra att du tog upp det med dagis för det är ju det ända du kan göra just nu..

 3. Sarah skriver:

  Blir man någonsin nöjd egentligen?
  Det är väl det hela livet handlar om,
  förändringar?!
  det är bara synd att man inte har
  alla de miljoner som behövs till ständig
  förändring *devil*

 4. Therese Anerland skriver:

  Bra att du pratade med fröken om werner.. *cheer*
  Jag är likadan som dig ,möblerar om med jämna mellanrum och tycker om att förnya hemma.

 5. Andie skriver:

  Vilken tur att du pratat med dagisfröknarna om den bråkiga pojken.
  Det kanske är dags att byta lägenhet?? Det är ju en ganska stor förändring och kanske kan ge lite nya vibbar. När jag blir väldigt rastlös så vill jag alltid flytta på mig. Vet inte, jag kanske är nomad och det kanske är det du är också… Hoppas i alla fall att du hittar ro snart.

 6. Hej!

  Älskar den golvmoppen! :)

  Besök gärna vår blogg, Rosa Bandet-bloggen, där vi bloggar om och samlar in pengar till Rosa bandet till minne av Carolinas mamma som gick bort i bröstcancer för tre år sedan. I bloggen kan du läsa hennes berättelse, hur man kan bidra och mycket annat om Rosa Bandet.

 7. Jessica skriver:

  Mmm, hoppas nu dem håller vad dem säger med….

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com