ante omnis mea familia

Nuuuuuuuuså kanske det är MIN tur!?

Ååååh!!
Håll tummarna extra hårt nu, mina vänner.. För nu verkar det som om solen ska skina lite på  mig!
Jag ringde hyresvärden idag för att förhöra mig om att mailet kommit fram – mailet med bilder från installationsmissen när jag hade bucklor och så lite varstans. För sakens (läs protokollets) skull ville jag ha det dokumenterat ifallomatt. Så att inte jag får för det någon dag. I mailet förhörde jag mig även om min köplats i bostadskön. Jag har ännu inte fått något svar varpå jag ringde idag.
Jag frågade hur jag ligger i till när det kommer till lägenheten och hon berättade att som det ser ut just nu står jag först i kön till lägenheten jag sökt. Men lägenheten ligger ute till kl 24:00 och fram tills dess ligger jag osäkert,. så att säga. Om någon annan intresseanmäler lägenheten och har fler dagar i bostadskön än mig så får ju de lägenheten. Så håll tummarna att jag ‘behåller min plats i kön’

Innerdörrarna är nu färdigmålade i min lägenhet och jättefina! Så mycket fräschare med vita innerdörrar (för att inte nämna modernare). Hallen och sovrum ska målas om så att jag lämnar lägenheten (jag har redan nästan bestämt att jag får den andra ) i så fint skick jag kan. Så jag börjar redan lägga upp en plan. Sysav för att tömma allt mög i god tid. Börja grovstädning i god tid för att underlätta min flyttstädning osv, samla ihop vänner som kan hjälpa vid både flytt och städning.

Så håll tummarna! Håll tummarna så att jag kan få den andra lägenheten – några kvadratmeter större, med en stor inglasad balkong/uterum (såpass stor att det egentligen blir ett extra rum) och en trädgård! Lägenheten är i dagsläget i uruselt skick och måste totalrenoveras, säger den nuvarande hyresgästen som jag känner och har pratat med. Men det är inte mitt huvudbry, känns det som. Den kommer säkert vara fin när vi flyttar in och jag kommer engagera mig i den lägenheten eftersom jag planerar att bo där LÄÄÄNGE! Jag kommer inreda den med det där lilla extra och fylla den med så mycket kärlek! Och fina möbler..! Insynsskydd/Vindskydd är prio ett så vi slipper se äcklogubben bredvid med sitt snuskiga jävla bukhäng, förpestandes allas atmosfär. Därefter får vi införskaffa en grill när vädret viskar om vacker väder. Sen måste jag köpa mer möbler för att fylla uterummet. En stor matta, från kant till kant, likadan som den jag har, (svart balkongmatta) och vid ingången från lilla trätrappan ska jag faktiskt lägga en sådandär genomskinlig skrivbordsstolsunderlägg (Haha?) från Ikea. Tycker det var smart att ha vid entrédörrar. Lätt att städa också.  Någon soffa, några fåtöljer, ett bord.. och MASSA levande ljus. Om ni har några snygga möbler, attiraljer, byrås, hyllor etc  ståendes så hör av er

Ja ni ser.. jag planerar för fullt. Man kanske inte ska ta ut glädjen i förskott men vafan, jag har goda vibbar om denna!
Jag får svar i morgon, skulle jag tippa på!

Och utöver allt detta så är det jobb, jobb, jobb för mig. När jag inte jobbar på jobb så jobbar jag hemma. Dygnet har inte timmar så det räcker för jag hinner aldrig tvätta upp allt i tvättkorgen. Mitt största bekymmer, är det. Och jag är trött, trött, trött, trött.

På fredag ska Phini till ögonläkaren. Besöket kommer ta uppemot 1,5h så man kan undra vad en ögonläkare ska göra? Det stod något om att de kommer droppa något i ögonen så att man kan  bland annat bli ljuskänslig och bör inte köra – och jag undrar om de ska göra en ögonbottenfotografering, och om de ska det så undrar jag varför. Jag trodde bara de skulle kolla synen..?
Nån av er som har erfarenhet av barn (utan diabetes eller andra sjukdomar) och ögonbottenfotografering?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Nuuuuuuuuså kanske det är MIN tur!?”