Ny design mitt i packningen!

Nya året till ära bjuder jag på ny design. Turkost!
Varför? Jag har ingen aning. Det blev bara så. Jag har haft mörkröda toner så länge och så mycket att jag nu ville prova någonting helt annorlunda och turkost är verkligen ingen färg jag brukar använda så det var lite kul att jobba med.
Och som många av er gissat så ska såklart silouetten spegla mig och mina barn. Och för er som inte redan fattat det så är ungen längst till vänster – som hoppar – Laaiti. Haha. Jag tyckte i alla fall att bilden jag fick ihop passade KLOCKRENT på våra personligheter. Phini håller mig i handen och Kaeli står vid mitt ben. Passar som handen i handsken.
Vi får se hur länge vi (ni och jag) står ut med den nya designen. Jag måste för fan fördriva min tid med nått..

Mamma kom hit igår och sparkade mig i röven. Hon är packveteran och när det är flyttdags så blir hon som en zigenare – runiterad och bestämd. Mamma, när de ska flytta, föredrar att börja packa samma dag man fått det nya kontraktet vilket brukar oftast vara tre månader innan. Men så jävla ambitiös är inte jag. Så jag förmodar att mamma tycker att tiden håller på att rinna ut för mig. Så vi packade en del i köket i går. 6 lådor är packade (varav en med julsakerna) och allt i köket är inte packat. Hur jävla många saker ska man ha, egentligen..?
Och jag är sjukt dålig på att sortera. jag gör det ALDRIG. Så när vi gick igenom köksskåpen tappade mamma nästan hakan och skrattade när hon hittade de där massiva påskäggen hon gav killarna för några år sedan. Jag har lagt in de där för att lägga undan godiset nån dag – sen glömt bort det helt. Och eftersom jag sällan får för mig att sortera skåpen.. Go figure. Det kommer i alla fall bli ordentligt UTRENSAT. Jag måste bli bättre på att KASTA saker (eller hur Emma, som har sett mina två klädkammare). Jag har dessutom en hel garderob med kläder som ska kastas. Kastas, eftersom jagf verkligen inte ORKAR att lägga upp annonser och sälja/skänka bort osv.
Pappa håller på att hjälpa mig renovera denna lägenheten så att den är i så bra skick som möjligt innan besiktning. Säg, vad skulle jag gjort utan min mamma och pappa..

Flytten kommer närmre. Jag drömmer mig stundtals bort till den dagen då jag inte bara är inflyttad och iordning utan även till då jag fått lägenheten som jag vill ha. Jag vill b yta en hel del möbler och jag vill ha några fondväggar och några väggord och ni vet ju redan att jag har diffusa planer till killarnas rum och jag måste medge min besvielse att m ina trogna läsare INTE ENGAGERAR sig! Hjälp mig gärna hitta bra loftsängar som de kan ha skrivbord under! Jag tar tacksamt emot ALLA tips! Är du snickare (eller din man/bror/svåger/kusin) som vill ha ett pro-bono jobb och BYGGA två loftsängar så är det hit ni ska!

Nu kom morsan.. Nu ska det packas ännu mer.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Jessica skriver:

  Jag är en lat jävel och tycker det är svindrygt att jag måste logga in för att lämna en kommentar därför jag sällan kommenterar numera.

  När det gäller pojkrom så har jag dessutom inga ideér. Min enda tanke när du rita upp var om det inte var dags att dom fick vars ett rum. Fast då ska där ju förvisso finnas rum till detta med :) . Loftsängar kan du nog hitta fina på blocket, ja det mesta i möbelväg finner du nog där. Sen tapeter och färg handlar man självklart på RUSTA ;) . Både billit och fint.
  God fortsättning!!

  Snygg design btw

 2. jeli81 skriver:

  Jag håller med ovanstående att jag är så lat för att logga in, och har jag inga bra och vettiga tankar så känns det som att det lika gärna kan kvitta. Vet att andra kan det där bättre mellanåt ;)

  Jag gillar designen! Alltid kul att förnya sig!

  Tjao!

 3. Emma skriver:

  Super snygg design!

 4. Emma skriver:

  När det kommer till pojkrum så har jag noll idé, men återkommer OM jag får en snilleblixt.

 5. Emmily skriver:

  När flyttar du? Jag är nog mer som din mamma – en flyttpedant. Tycker inte om att inte ha koll på mina grejer och att inte ha förberett så mycket det går. Men du har ju iofs skäl…

 6. Carro skriver:

  Mycket snygg hemtrevlig design!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com