Nya prover igen

I morse ringde min läkare mig. Jag kan inte minnas att vi hade någon telefontid. Men hon hade försökt kolla upp resultaten från mitt senaste möte med handkirurgerna och det verkar som hon ska remittera mig till en rematulog. Hon ville även ta lite nya prover så jag gick ner och lämnade lite blod till sänka, snabbsänka och nått reumatism-prov.. Hon skrev ut Propavan till mig, annars kan jag inte sova – och så att jag slipper sno av min mamma. Efter vårdcentralen gick jag till solariet för att sola. Min plan är väl att bleka alla de ärr jag fick förra året av alla operationer. Så jag hade tänkt att unna mig lite solterapi lite då och då.

Igår var helt sanslöst. Mina barn brukar inte ha mycket aptit hemma. En form lasagne brukar räcka till minst 2 måltider hos oss men igår hade mina barn enorm aptit. Kaeli som brukar pilla på maten men knappt inget äta, tryckte i sig 2½ portion och jag var chockad redan där. Laaiti som brukar lämna en del av 1 portion tryckte i sig hela 4 (!!) portioner av lasagnen medan Phini höll sig på 2 och jag på 1. Hela formen gick åt och det har jag ALDRIG varit med om under mina 9 år som mamma. Och det är väl sjukt hur lycklig jag kan bli när mina barn äter så bra. Jag blev så glad! En timme efter den bastanta middagen ville Kaeli ha en macka. Jag var säker på att hon inte skulle äta upp den men hon ville tvunget ha en macka med jordgubbssylt och det fick hon och åt upp hela. Helt sanslöst.. Nej, hon har inte mask, om ni undrar haha.

Idag är det fredag. Jag ska ta det lugnt och förhoppningsvis kan mina barn tillåta det. Kaeli kommer sova hos mormor och morfar en eller två nätter i helgen, hon börjar nog sakna morfar som hon inte sett på hela veckan. Phini önskar ensamtid med mig så jag har försökt övertala Laaiti att sova en natt hos mormor och morfar i helgen. Jan brukar vara den som säger att han vill sova där men ångrar sig och kommer hem igen – nästan alltid. Det är jävligt drygt. Vi får se hur det blir..

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Merlyn skriver:

    Madde, har du ätit propavan innan?? Frågar för att för flera år sedan skrev en läkare ut just propavan till mig och jag tror aldrig jag varit sååå trött men inte kunnat somna pga alla ”myrkryp” jag hade i benen..

    Ringde honom direkt på morgonen och han sa att ”vissa” fick dessa bieffekter och jag fick stilnoct, imovane eller zolpiderm efter det..

    Vad jag vill säga ör att OM du får dessa OROSKÄNSLOR och ör trött även då du stiger upp så be om ngt annat att sova på :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com