Nyckelmänniskor

Det gick bra idag. Det är inte samma ös som det var sist jag var här men det gick bra i alla fall. Jag jobbade mellan 11 och 17.30 idag och det gick bra. Vi hade de mest vanligaste navlarna och tungorna men även en nacke piercades. Min lärling gick bredvid idag och jag trivs i hennes sällskap och tror nog det kan bli nått bra av henne.

Chefens mamma kom hit i morse för att hämta saker jag hade haft med till henne och hon hade med sig bullar, smör, marmelad, kaffebönor och melittapåsar. Hon är en mamma ut i fingerspetsarna och är bra på att ta and om och bry sig om andra.

Kvällen är ung och jag vet inte hur jag ska fördriva den bortsett från att läsa ut boken som faktiskt är bra. Constance Briscoes ”äcklig”. Jag rekommenderar den. Jag fick en avisering via sms idag om de andra två böckerna jag har beställt som nu finns att hämta på Pressbyrån hemma i Skåne. Jag bad mamma hämta ut dem och vidarebefodrade smset med koderna till henne.

Det har även hänt andra saker i mitt liv idag men jag har ingen rätt att återberätta det. Det känns tungt och oväntat men inte förvånande. Jag vet inte vad som kommer hända eller vart det kommer leda mig men jag är av tron tt allt har sin mening. Det återstår att se meningen av detta. Ibland är det så svårt att bryta loss, ibland är det omöjligt och kommer aldrig hända. Jag börjar mer och mer inse vissa nyckelsmänniskors närvaro i mitt liv – like it or not och jag finner mig själv acceptera det och gör det bästa av situationen.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Emma skriver:

  *nyfiken*
  Hoppas iallafall att dagen varit ok. Och att du saknar oss härhemma åtminstone litegrann.

 2. lina skriver:

  hoppas det löser sig för dig/er.

  vill bara säga att ja verkligen gillar din blogg. duskriver mycket och om verkliga saker. och du verkar göra ett sjujäklarns bra jobb med pojkarna dina.

 3. Jessica skriver:

  Okej, den blev man inte så klok av. Vad det än är du ska finna dig i så hoppas jag det är något positivt. Kram

 4. Therese Anerland skriver:

  Låter som om du bär på något riktigt tungt..
  Hoppas att det löser sig.

 5. Anna skriver:

  Hoppas det löser sig..

 6. Maria Malmgren skriver:

  livet är så ombytligt.. ena dagen himmel nästa dag pannkaka :) KRAAM

  psst du har en award och hämta hos mig:)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com