Nyårsafton med tre-rätters!

110101. Nytt år. Den 1 januari och året framför känner långt. Det gör det varje år. sen när nästa nyårsafton är här kommer jag säga att året har gått fort.

Vi firade nyårsafton hemma hos Nina och hennes familj. Björn kom hem till oss på förmiddagen med en påse nyårsgott. En chipspåse, en pepsi max, två av min favorit choklad (salmiakki) och en sjuhelvetes godispåse. I love him. Vi satt och snackade bort förmiddagen innan jag fick göra i ordning barnen. Pojkarna fick skjortor och Kaeli fick ett lila set. jag hade tänkt att leta upp en klänning till mig men jag kom aldrig så långt utan gick i mina nya kläder och finsminkad. Jag kände mig fin i alla fall.
Nina hade en fin klänning på sig och hennes man var upptagen i köket en stor del av kvällen med Phini som sällskap och assistent. Han hade verkligen lyckats med maten. Som förrätt serverades pilgrimsmusslor med ängelhårspasta och en ljuvlig currysås. Till huvudrätt fick vi oxrullader med ost & skinka, klyftpotatis och hemmagjord bearnaise och till dessert fick vi en fenomenal chokladkaka med glass och hemmagjord chokladsås-to-die-for. Så mycket har jag inte ätit (och behållt) på år! Men det åts i lugn och ro och det var så mysigt!

Vid tolvslaget var det bara mina pojkar som var uppe och vi gick ut för att se fyrverkeri och Ninas man skulle smälla lite. Men mina pojkar blev livrädda för allt oljud och vi fick gå in tidigare. En stund senare begav vi oss hem och pojkarna kom i säng vid halv två. En perfekt nyårsafton!

Nu har vi ett helt nytt oskrivet papper framför oss. Detta året med nya möjligheter och spännande saker att se fram emot. Nån gång detta året kommer Kaeli säga “mamma” för första gången. Hon kommer lära sig att gå och börja på dagis. Jag kommer att jobba mer. Laaiti ska börja nollan till hösten och Phini ska börja tvåan. Satan.. det går så fort när man har barn.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. jasas skriver:

    Ja det är verkligen på barnen man märker att tiden går :) Annars tycker jag allt att jag hänger med, förutom gällande Mios framsteg så att säga.

    Kul att läsa att ni hade det mysigt igår. Gott nytt år :-*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com