Nytt, nytt, nytt!

Ännu en sen kväll för min del. Timmarna gick fort ikväll och nu är det mitt i natten. det har hänt mycket de senaste dagarna och jag ska sätta mig och skriva mer om det nu när jag ÄNTLIGEN fått lite koll på min blogg och kunna återställa – eller nej, egentligen inte. Men byggt om. Det har varit en ren cirkus det här ska ni veta och jag har svurit väldigt mycket. Men nu har bloggen fått en enorm ansiktslyft och om ni inte gillar det – fuck you. Fuck you för jag pallar fan inte mer nu. Jag har lite småfix kvar innan jag är nöjd men än så länge får det se ut såhär. Så ta nån minut och gå igenom och se dig omkring. Jag vill gärna att ni alla känner er hemma här.

Det finns lite nya grejor här, till skillnad från den gamla bloggen. Det finns bl.a en “svara” funktion bland kommentarerna så att man lättare kan kommentera andras kommentarer. Jag har blivit medlem på twitter och lagt en liten ruta överst i menyn till vänster och ska göra mitt bästa att uppdatera den ofta så att ni kan veta vad jag pysslar med under dagarna när ni är här. Ungefär som en facebook-status!

Jag har även en liten “Aktuellt” ruta som jag ska försöka uppdatera relativt ofta där jag ska skriva mer övergripande händelser.

Något annat nytt jag lagt till lite längre ner i den vänstra menyn är “Senaste Video”. Där kommer jag lägga upp nya (och totalt ointressanta för er) videos på lite allt möjligt: mig, barnen osv.

Så tar er en titt och var inte allt för kritiska. Jag VET att de flesta av er kommer säga att ni föredrog den andra, men vet ni vad – den är borta och nu när det var borta ville jag ha nått helt nytt.

Lämna gärna lite feedback. Helst positiv sådan. För efter alla jävla timmar jag lagt ner på att få upp och igång blogghelvetet skulle jag uppskatta lite positiv energi innan jag klickar delete på hela jävla skiten.

Nu måste jag sova innan jag dunkar huvudet i väggen. De där förbannade Burn Mocha håller mig igång att sitta uppe längre för att fixa bloggen men buzzen varar inte hela natten..

Godnatt!

Du gillar kanske också...

27 svar

 1. Bara jag skriver:

  NU e jag fet nöjd med din blogg och utseende… Bra jobbat snygging..:)

 2. Malin skriver:

  Ingen kritik,, tycker idéen göra om totalt var kanske vad bloggen behövde för nystart! Stilrent och snyggt!!

 3. Malin skriver:

  Kan inget annat än att hålla med de andra haha sidan är faktiskt fin och maddiz ;P

 4. Kicki skriver:

  Fiiiin!

 5. Chatrine skriver:

  Tycker helt ärligt sidan blev mysigare nu.. =)
  Du är väldigt duktig att designa..
  Och det är lätt att hitta det man vill på din sida..
  Så du har verkligen gjort ett grymt bra jobb!!
  *tummen upp*
  Så nu hoppas vi på att din sida får vara ifred från ”hackspettar”..

 6. patruska skriver:

  du är så duktigt! det är jätte fint ”här inne”

 7. LadyFoxy skriver:

  Din nya layout är jättefin =)

 8. Ia skriver:

  Supernice :-)!!!

 9. Therese skriver:

  Jag älskar färgerna! Och även om den gamla kändes som MissMaddis-typen så gör även den här det plus att man kanske kan se färgen som en symbol för dina tre ”guldklimpar” och ert nya liv när lilltösen kom? Ibland är det bra med nystarter!

  Och jag gillar designen väldigt mycket. :D

 10. Sanne skriver:

  Tycker du har lyckats :-) Jätte snyggt blev det,du skall vara nöjd.

 11. Malin skriver:

  Super snygg bruden ;-)

 12. Emma skriver:

  Du, det blev jävligt snyggt! Jag tycker att upplägget funkar jävligt bra. Mran kan gå igenom inlägget jävligt enkelt om man myssigt några dagar eftersom de ligger uppe så man kan scrolla.
  Jag saknar som sagt det röda och även fotona på dina kids, men detta blev jävligt snyggt.

  Du är så jävla grym!

 13. Dessie skriver:

  Fint som snus! :)

 14. Anna skriver:

  Jag måste säga att den gamla var mycket bra men som du säger den är borta.
  MEN… Denna bloggen är också mycket snygg!
  Lite nytt roar alltid :)

 15. Mie skriver:

  Den är snygg så här :) Bara en sak som är lite jobbig. Hela din inläggstext syns inte här hos mig, texten går för långt ut till höger så sista ordet försvinner i varje mening. Lite jobbigt :(

 16. Jessica skriver:

  Tycker din hemsida blivit fin och mysig. Men akta så där inte blir förmycket smågrejer, som det där med stusas och grejer. Kul att du orkar lägga ner energin.

 17. Kattis skriver:

  GRYMT JOBBAT!!! Riktigt snyggt.
  Den gamla var också grym, men det var ändå dags för en förändring eller va? ;)

 18. mimmi skriver:

  Skitsnygg blogg, bra gjort! Videon är så söt på lilla Kaeli som pratar så duktigt! Hon är bara såååå underbar!

 19. The usual old Me skriver:

  Lite förvånad över valet av färg på nya bloggen men det är snyggt. Kaffesnyggt!
  Ser fram emot att ta del av de nya funktionerna såsom twittrandet. Riktigt modernt ju!
  Inte för att vara en pruttpotta, men egentligen kvittar det ju hur det ser ut, huvudsaken är att DU skriver. Sen är det alltid trevligt när det kommer i ett snyggt fodral.

 20. Emmily skriver:

  Jag tycker bloggen är skitsnygg! Härligt med lyft även om omständigheterna kanske inte var lika kul… :star:

 21. Jessica skriver:

  Fast om du kunde lagt till så man ser antalet kommentarer osse så vore det bra så ser man direkt om där är en ny kommentar eller inte :)

 22. Andie skriver:

  Jag gillar det ljusa i designen, det guldiga får det hela att kännas varmare och gladare. Och det är ju grymt positivt.

  Jag vet dock inte om det är så att vissa av dina inlägg försvunnit eller om det är min bloglovin trasslar igen…den har nämligen gjort det.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com