Nytt år med XBOX & Tortilla!

bild 022 (Medium) Nyårsafton blev precis så lugn och mysig som jag hade hoppats på. Mamma hade tillagat en delikat måltid som vi alla satt ner till och mamma hade bjudit in en av sina väninnor med. Vi åt gott och hade det mysigt och pojkarna var snälla. Laaiti, på sitt vanliga överenergiska duracell-humör. Mot kvällen dukade mamma fram ostbricka och pappa satte på en familjefilm som vi alla såg på.

Pojkarna var förväntansfulla men somnade vid bild 026 (Medium) halv elva. Jag hade lovat dem att väcka dem lite innan tolvslaget vilket visade sig vara en uppgift lika svår som jag föreställt mig. Haha, ni skulle sett när jag lyfte Phini, fortfarande sovande, på fötter. Han piggnade till fortare och trevligare än Laaiti. Laaiti fick jag vira in i en filt och ta med mig ut på balkongen för att se fyrverkerierna efter en stunds övertalning. Det var så mysigt att sitta där med pojkarna, mitt i natten, och titta ut.
Jag hade planerat att ta med dem hem efter bild 024 (Medium) fyrverkerierna men mina föräldrar tyckte det var synd att dra ut dem i kylan mitt i natten så jag gick hem själv efter att jag pussat godnatt. Och fick sova till efter 10 i förmiddags. Vilket sätt att välkomna nya året – med sömn!

Ja hämtade pojkarna idag och tog mig an projekt ICA och kom p ganska snabbt att jag inte kommer lämna min lägenhet på hela helgen, såvida inte någoon är döende. Kylan bet och var för mig bild 018 (Medium) outhärdlig. Så vi handlade hem tortilla och massa gott för ikväll och gick hem igen. Och mina söner hjälpte mig hem med påsarna. De har blivit så duktiga på att hjälpa till.. Vi tar varsitt handtag på våra påsar och bär hem det tillsammans och det under lättar faktiskt! Ikväll efter maten bar de ut allt i köket igen efter att vi ätit middag i vardagsrummet till Harry Potter som visades på TV.

Björn kom över med XBOX, spel och filmer till pojkarna idag så han är numera utnämnd världens bästa Björn. Han stämde min gitarr, snackade lite goja och umgicks lite och jag trivs i hans sällskap. Han är.. som brorsan jag aldrig fick, om man säger som så.
Och idag fick jag det VACKRASTE SMS jag någonsin har fått.. Jag skickade iväg ett “Gott nytt år” sms till min väns mamma och som svar fick jag “Detsamma önskar jag er och du skulle jag fått önska mig en dotter när jag var yngre skulle jag önskat mig dig”
Rakt in i mitt hjärta.. <3
En stund efter att Björn gått kom Emma & sambo hit och drack kaffe och eldade i röven på mig. Det snackades körkort och vi började lägga upp den slutliga planen. No more bullshit.  Så allt i allt, en bra dag för oss <3

En liten fågel viskade något i mitt öra. Eller ja, ringde upp mig faktiskt…
Som dagens avslut på detta inlägget vill jag gratulera de lyckliga nykära tu som så originellt förlovade sig på nyårsafton framför familj och vänner, efter ett underbart förhållande på 17 dagar – med rosor och ringar. Grattis till er!!
Synd bara att ni inte får gifta er på minst ett halvår enligt lagen… *tihi*

Haha! *yay*
Happy New Year – this year just keeps getting better!! *cheer*

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Nytt år med XBOX & Tortilla!”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com