Nytt!

Nytt hos missmaddis – Jag har lagt till 3 sidor; mina bägge förlossningar samt en gästbok.

Ur Förlossningen & Förblödningen (Phini, 2003):

Barnmorskan masserade min livmoder för att hjälpa den dra sig samman, upptäckte att jag hade koagulerade blodklumpar i magen och tryckte ut dem. Det var mer än smärtsamt och jag skrek av full hals. Barnmorskan kom in med jämna mellanrum och tryckte ut mer och mer blod. Däremellan krystade jag ut blod i samband med värkar. Jag minns inte allt som hände här – min dåv pojkvän  kommer aldrig att glömma dock. Han berättade för mig hur jag blev blekare och blekare, mina ögonhålor och min mun blev blå, innan min blekhet blev gul. Jag slutade inte att blöda och blod beställdes. Det senaste blodtrycket som de TRODDE att de hade, var 50/30. Min puls hittade de inte. De gav mig lavetter för att hålla mig vaken och ultraljud kördes in för att undersöka huruvida moderkakan var ute eller ej. De var inte säkra.

Ur Race Förlossning (Laaiti, 2005):

Slangarna till lustgasen lossnade vid två tillfällen. Den första gången fick jag världens panik och skrek ”jävla fitta” just innan som barnmorskan försökte få på slangarna. Hon blev nog lite stressad eftersom jag hängde på masken alldeles desperat. Nästa gång som slangarna lossnade var det min man som skulle fixa den, han var lite lugnare och det gick lite fortare. Jag ryckte masken ifrån honom och satte den upp-och-ner över hakan. Det funkade iaf..

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Gin skriver:

  hjälp, vad länge sen det var jag läste hos dig nu.. hinner inte läsa ikapp, men kan i alla fall säga att din header är skitsnygg! Verkligen glad och positiv. Var det inte så det här året skulle vara för dig? :)

 2. MansonDust skriver:

  Skitbra med gästbok. Saknat det. :)

 3. Jessica skriver:

  Oj, sicka förlossningar

 4. Helena skriver:

  snygg ny header du har skaffat dig :)

  håller du på att göra om i dina låsta bloggar med? har försökt logga in men har inte lyckats på några dagar :)

 5. Katarina skriver:

  Inte för att vara sån, men är inte innebörden av att förblöda att man faktiskt blöder till döds?! och det gjorde du ju bevisligen inte…

 6. missmaddis skriver:

  Katarina:
  Bevisligen inte. Jag lever fortfarande. Men jag hoppas att du förstod innebörden?

 7. Hanna skriver:

  OJ. Vet inte ens om jag hade vågat gå igenom en förlossning till efter den första ju =/
  Starkt jobbat helt enkelt.

 8. Anki skriver:

  Snygg design.. Älskar att läsa din blogg :D

 9. Stephie skriver:

  åh herregud! Jag har läst hela historien nu om din förlossning med Phini & hur du förlorade blod. Du har verkligen kämpat på. & den lyckan som du beskrev att du kände, fick mig att riktigt längta tills jag blir gravid & får ett barn :)

 10. Tobias skriver:

  Nu verkar det som jag fått en ny blogg att börja läsa! Här verkar finnas en hel del. :-) Gillar den!

Lämna en kommentar!