Oflurrade McFlurrys! Grrrr!!!!

Dagens i-landsproblem:

Vad i helvete håller McDonald’s på med? Bortsett från FALSK MARKNADSFÖRING, dvs..
Jag är så jävla trött på oflurrade McFlurrys. Jag betalar inte för en glass med kolasås och sprinkles av chokladbitar. Jag betalar det där lilla extra för att få den flurrad, helst fylld också och gärna med lock, men inget av det får jag.

Jag köper faktiskt en jävla massa mcflurrys, typ minst fem i veckan (bebisen behöver!!). Och om jag har tur så är EN av dem flurrad, kanske med lock. På triangeln där jag köper mina, får man inte ens en lion-bägare till sin lion deluxe. Den är inte deluxe nånstans, den är inte ens “de” och långt ifrån “luxe”

Såhär ser de ut, när jag får de:

image

Och det, mina vänner.. är SKANDAL.
Så jag skrev ett mail till McDonald’s idag. Tvivlar på respons, tvivlar på ersättning. Med deras omsättning bryr de sig förmodligen inte om en enda gravid kvinnas begär…

Men det är ändå skandal, tycker jag!!!!!

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. patruska skriver:

  word

 2. Ylva skriver:

  Säg att du vill ha den ”shaken and stirred”… :)

 3. dizzy skriver:

  man vet aldrig! posetivtänkande,, en gravidskvinna begär sla man rätta sig efter,,,

 4. Anna skriver:

  Haha! kolla in det här: http://bloggfrossa.blogspot.com/search?q=mcflurry Du är inte ensam…

 5. Lisa skriver:

  ”Med deras omsättning bryr de sig förmodligen inte om en enda gravid kvinnas begär…”

  Njae du, undrar inte om gravida kvinnor faktiskt utgör en stor del av deras klientel? Öppet alla tider, allt är fett, sött & salt, samt billigt.

 6. Elin skriver:

  Du är inte den enda som har stört dig. Den här herren skickade till och med mail och klagade :) http://bloggfrossa.blogspot.com/search?q=mc+flurry

 7. mikebike skriver:

  Jag stöder dig i kampen. Sätt dit de jävlarna!! jag kan ge dig en bra kontakt om du vill. Har ittet internutredarnas internutredare p å McD Sverige. Maila om du vill ha kontakten så ska jag leta upp henne. :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com