Olyckan var framme

Phini råkade ut för en olycka i fredags. Han sprang och smällde i sin stortå i en möbel. Det pissblödde och han skrek av smärta. Han kan inte få i tån i en sko. Han har jätteont. Hur får man han till skolan utan stövlar…

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Teres skriver:

    jag skulle stoppa lilla foten i ett fotbad för att tvätta bort de blodiga samt mjuka upp nagelbandet. Sen skulle jag klippa bort den delen av nageln som ser ut som att vara en liten flik. Efter de skulle jag tejpa såret! Hurvida de underlättar att få ner foten i stöveln, vet jag inte, men de kan ju iallafall inte skada? Har ni skor i större storlek hemma?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com