ante omnis mea familia

Om han bara visste vad det egentligen betyder..

Kanske dags för en liten uppdatering, mina nyfikna små vänner. Det känns som en mindre evighet sedan jag satte mgi ner och skrev ordentligt. Vart ska jag börja?

I Onsdags när jag kom till jobb dröjde det inte alltför länge innan en viss man med dåligt samvete dök upp med ånger i blick och en ros i handen som en ursäkt för att han inte hade svarat när jag hade ringt 20 gånger och skickat 15 sms. Så kan det gå när man är riktigt jävla trött och inte vaknar.  Men han visade ånger och bad om ursäkt och rosen var plus i kanten, kan ni tro. Han stannade ett tag i butiken och snackade lite och återvände senare för att bli piercad. Sen kom han igen när jag slutade och vi tog en långpromenad i Malmö och pratade. Det var hur trevligt och mysigt som helst och jag satte mig på bussen med en fin känsla.

Men en sak slog mig i dag när en gammal kollega till oss, Pozo, kom in i butiken och bad mig och Cindy om råd.. Han har nämligen skaffat flickvän (grattis) och ville säga “jag älskar dig” med blommor och undrar hur många rosor man ska ge då. Alla tror att det är tre röda rosor men egentligen är det 7. Visste du det? Jag lärde mig det av Cindy idag. Så jag googlade vad det betyder när man får en rosa blomma av en kille och tänk om killar egentligen visste vad det är de säger med blommorna? För enligt alla dessa små blom-lexikon så betyder en rosa blomma “Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet”. Tänk om mr-dåligt-samvete visste detta INNAN han gav mig en rosa ros, haha. Jag lovar att inte använda det emot honom – jag visste ju inte själv.

I går, torsdag, jobbade jag till 20. Mamma hade sagt tidigare i veckan att eftersom jag jobbade så sent och skulle jobba fredagen efter så tyckte hon att pojkarna kunde sova hos henne och eftersom barnen mest trivs och älskar att vara hos sin mormor såg jag inget problem med det. Så jag nämnde det lite oskyldigt till denna über hemliga killen jag träffat som inte var sen med att föreslå att jag sov över hos honom. Jag var inte sen med att tacka ja, faktiskt. Så när jag slutade på torsdagkväll mötte han upp mig och vi gick hem till honom och jag parkerade mig i soffan och vi såg på film.

Sen vaknade jag  Malmö!

Det gick bra på jobb idag. Jag hade inte så mycket att göra i studion men det var stundtals packat i butiken. Det är tydligen nån fridag i Danmark så alla danskar åker över och shoppar  Malmö. Så man får koncentrera sig som fan för att förstå vad dessa grötmumlande varelser egentligen försöker säga. Jag överlevde i alla fall. Mr-über-hemlig hämtade upp mig och följde mig till bussen och jag tog rosen med mig hem idag.
Snickety-snickety ;)

fs_375865947_92476_1244224370 När jag kom hem och kollade posten hittade jag två vadderade kuvert. Idag kom böckerna jag beställt! Ni vet den där som jag medförfattat!! YAY!! Mamma fick ett ex och ett behöll jag själv. Ni anar inte vilken hög känsla man får av att se sin egen text tryckt. Det är helt fenomenalt och nu känns det mer verkligt alltihop..

Det inspirerar som fan att fortsätta skriva på SSM vilket var ett tag sedan. Jag hinner inte leva och upptäcka och skriva ner allt samtidigt och hoppas bara att mitt minne kommer bära med mig.

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med småkillarna och dricka ännu mer kaffe. Ciao.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Om han bara visste vad det egentligen betyder..”

%d bloggare gillar detta: