Ont skall med ont förgås!!

Är det bara jag som har helt tokigt hår? Är det bara mitt hår som har tusentals små demoner på varje hårstrå som bestämmer åt vilket håll det ska ligga (eller STÅ) varje morgon? För jag kan fantamig inte planera min frissa och nej det kan fantamig aldrig se likadant ut. Inte ens om jag gör likadant med håret varje dag så blir det långt ifrån en likadan frissa. En frisyr, på min skalle, kan bara användas EN gång. För mitt hår är besatt, precis som flickan i exorcisten, som för övrigt är en jävligt bra klassiker.
Jag förväntar mig att mitt hår en morgon kommer spy något grönt över hela mig och rakt fram på spegeln på toa när jag ska ge mig på att tukta dessa demoner.
För även om jag bestämmer mig för att jag ska ha uppsatt hår så blir det aldrig – ALDRIG som jag har tänkt mig. Det finns alltid en bråkstake i gruppen. I mitt hår finns det alltid en tuss hår som inte ligger som jag befaller. Måste jag lära mig latinska bibelverser för att håret ska LYDA?

Det är inte långt ifrån, ska ni veta, att jag plockar fram pastorn (trimmern) och uttövar en exorcism på mitt huvud. Ont skall med ont förgås!!!!!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Flisan skriver:

  Det är fjolligt att bry sig om sitt hår…. men en liten sak som kanske har med saken att gör är…… Löshår…. Svart… gult… piss gult… sen vitare… sen vitare…. sen BABBSAN rosa…. Sen svart… Nä du raka av skitet så du liknar din man. *wow*

 2. Bara jag skriver:

  ehhhhhhh nej du är inte ensam *bash*
  Grymt jobbigt med kort jävla fucking skit hår!

 3. JAS, I´m going down skriver:

  (jag är ur kass *blush* på att stava)
  Bad hair day = my way MooHahaaa*alien*
  Topperar lite till, spray, ruffsa spraya lite mer och kabom
  Värsta bästa rocken roll frillan*devil* ever! Hmm, eller som maken
  säger en hälig och ovanligt snygg tovesocka. *kjerlek*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com