ante omnis mea familia

Ont skall med ont förgås!!

Är det bara jag som har helt tokigt hår? Är det bara mitt hår som har tusentals små demoner på varje hårstrå som bestämmer åt vilket håll det ska ligga (eller STÅ) varje morgon? För jag kan fantamig inte planera min frissa och nej det kan fantamig aldrig se likadant ut. Inte ens om jag gör likadant med håret varje dag så blir det långt ifrån en likadan frissa. En frisyr, på min skalle, kan bara användas EN gång. För mitt hår är besatt, precis som flickan i exorcisten, som för övrigt är en jävligt bra klassiker.
Jag förväntar mig att mitt hår en morgon kommer spy något grönt över hela mig och rakt fram på spegeln på toa när jag ska ge mig på att tukta dessa demoner.
För även om jag bestämmer mig för att jag ska ha uppsatt hår så blir det aldrig – ALDRIG som jag har tänkt mig. Det finns alltid en bråkstake i gruppen. I mitt hår finns det alltid en tuss hår som inte ligger som jag befaller. Måste jag lära mig latinska bibelverser för att håret ska LYDA?

Det är inte långt ifrån, ska ni veta, att jag plockar fram pastorn (trimmern) och uttövar en exorcism på mitt huvud. Ont skall med ont förgås!!!!!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Ont skall med ont förgås!!”