Oversby & Sternum

ÄNTLIGEN är denna veckan över..!! Den har faktiskt varit jävligt jobbig.

OVERSBY Idag var det en bra dag på jobb. Jag fick en drop-in Oversby på en polsk kille som inte kan svenska men ganska okay engelska. Huvudsaken är att han någorlunda förstår mig i alla fall, antar jag och att hans piercing blev bra – naturellement.

Vid ett uttråkat tillfälle piercade jag mig själv också. Jag satte en liten Sternum men ni ska veta hur jävla svårt det är att pierca sig själv..! Inte bara för att jag är jävligt nålrädd och med en låg smärttröskel utan även hela den där "komma rakt" grejen. En vertikal surface piercing på sig själv är inte det lättaste.  I vissa vinklar satt den faktiskt perfekt, beroendes på hur tuttarna klämdes ihop men inte tillräckligt för att jag skulle vara helt nöjd så jag plockade ur den igen men kommer definitivt att sätta tillbaka den igen. Lotta är tydligen sugen på en sådan. Bring it on!

Kim var inne i studion igår och jag piercade hennes tunga igen. Sist jag piercade hennes tunga gnällde hon som en liten unge och ringde upp mig om hur ont hon hade. "Äsch sluta gnäll. Ta två panodil och gå och lägg dig" påminde Kim mig att jag sagt till henne. Till min kännedom är Kim nöjd med sin piercing och än så länge har hon inte gnällt. Antar att det känns bättre denna gången.

Jag har kollat runt om körskolor och nu verkar det som om jag äntligen hittat "min skola". Jag ska kontakta dem i morgon och se vad de kan ha att erbjuda mig.

Veckan framför mig är händelserik och ska bli intressant. Allt från min äckligt långa tågresa upp till Östersund till kommunikationsproblem a la dialekt med norrlänningar i några dagar. Till min kännedom är det riktigt fullbokat för mig och jag kommer inte ha tid att äta, sova, kissa, röka eller ens knappt andas. Så bra. Så till er som hade hoppats på en kopp kaffe med mig när jag ändå är i Östersund – har ni tid på sentimmarna? Hah.

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. strongt att kunna pierca sig själv!

 2. Dizzy skriver:

  Aj aj aj aj. Aj. Östersund? När? Nu i veckan? Hur länge stannar du där? Kram

 3. Mie skriver:

  vilken skola har du bestämt dig för nu då? :)

 4. Saija skriver:

  Ohhh vad snyggt!
  Det där kanske vore något för mig? Jag vill ha flera men inte kunnat bestämma mig för nåt snyggt. Vill pierca bröstvårtorna men törs inte riktigt… Nån gång kanske…

  Hoppas att din vecka blir bra trots att du har fullt upp!

  Kram Saija :)

 5. Sarah skriver:

  Jisses *blush*

 6. Anna skriver:

  Shit vilken cool piercing.. Skulle aldrig våga göra den men den va snygg :) Hoppas du får det jätte bra när du åker uppåt i landet….

 7. Therese Anerland skriver:

  Gör det inte ont just där? Tänkte på att det är ju bara tunn hud. *vetej*
  Trist att kuska hela vägen till östersund.

 8. Suss skriver:

  pfft jag lär ju dyka in i affären och säga hej iaf :)
  Bara jag vet vilken vecka du är där dvs….. *hmm*

 9. Karin skriver:

  ha ha norrlänningar i östersund??? jaha ;)

  Jag håller på att lära upp en tjej på mitt jobb idag och hon pratade med en kund som pratade skånska och hon fattade inte vad han sa… jag fick översätta *tihi*

 10. Hanna skriver:

  Har faktiskt aldrig förstått mig på sådana piercingar, tänka sig – jag som älskar piercingar aka. bodyart. Men sånt är livet. Man kan inte tycka om / förstå sig på allt här i livet.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.