Oväntade gåvor

Tisdag – dagen innan.
Tisdag – mer inhandling. Övningskörning & teori. Jobb. Provning av klänning. Planeringsmöte med bakning och matförberedelser inför morgondagen. Cindy, Lotta och Emma kommer hit ikväll och allt ska gås igenom och planeras.

Igår var en lång dag för mig. Efter att jag lämnade av barnen tog jag mig till Emma. Jag satt med teori en stund innan vi körde och dumpade av kläderna som går till barn i afrika, sen körde vi mot City Gross där jag köpte det jag behöver till baguetterna. Jag hoppas jag inte glömde nått. Sen körde vi och lastade av allt hos mig, sen Emma. Sen körde vi till SYSAV och kastade vagnarna. Sen körde vi till PANG där jag hittade marschaller. Sen körde vi till jobb och lämnade av mig. När jag slutade åkte jag till Bianca och provade klänningen. Armarna gick inte upp.. hon glömde bort att jag har feta överarmar och skulle kanske tagit mått, vilket hon gjorde denna gången. “Tänk på att jag har gått ner typ 70kg.. så jag är kanske inte så smal som jag ser ut”.  – Jag har ju hängig hud lite varstans ;)
Jag hoppas hon hinner klart med klänningen, den kommer bli så vacker.

Igår kväll märktes stressen hos både Martin och mig. Jag hade en hemsk huvudvärk och Martin och jag diskuterade vilt en stund tills vi kom in på rätt spår. Jag inser att jag inte varit schysst mot honom. Jag har ju faktiskt inte berättar någonting alls om de planeringarna jag känt till, inte heller frågar hur HAN vill ha det. Så planeringen ikväll kan bli bra.

När jag kollade postboxen som jag glömt under hela helgen såg jag två brev. Ett litet kuvert addresserat till Herr och fru Ekenstéen, från familjen Malmgren. I kuvertet låg ett  vackert handgjort kort med våra namn, som Maria gjort till oss och det var så vackert.
I det andra kuvertet låg ett brev från Barncancerfonden, som sa att en gåva har skänkts i vårt namn och grattis på bröllopsdagen från Patricia. Det var en överväldigad gåva och jag/vi har aldrig fått något liknande innan.

  DSC02537 (Medium) DSC02538 (Medium)

Så vårt varmaste TACK till Maria och Patricia.
Ni gjorde oss väldigt glada!!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. *harrt* *harrt* *harrt* tänker på dig & pojkarna ofta och vi saknar er så mkt..;) kramar *harrt* *harrt*

 2. patruska skriver:

  Varsågod!

 3. Tina Wedin skriver:

  Nu har du iof ganska stora barn men jag skulle gärna kunna tänka mig att köpa barnkläder av dig, antar det finns en hel del häftiga kläder i dina barn garderob.. som inte finns att köpa i Östersund:)
  Själv går jag inte på vanliga affärer som tex hm, åhlens osv när jag ska handla till vår son för jag hatar det vanliga trams kläderna med kalleanka, disney osv.. gillar mer häftiga=punk, rock osv till Tidus. Nätet har mycket sånt med det är ganska dyrt, en body för 200-300 kr…

  /Tina

 4. Kicki skriver:

  *kjerlek* LYCKA TILL INFÖR I MORGON!! håller tummarna för att DAGEN blir sådan som ni önskar!!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com