På tre månader

image image

Nyfödd       –       3 månader.

Bebisar förändras så fort! Växer så fort! Utvecklas så fort..!
På tre månader har hon gått från att sova typ 23 timmar om dygnet till att vara vaken, bubbla, jollra, gurgla, le, stoppa fingrar i munnen osv.. På bara tre månader.
Tänk om hennes pappa visste vad han går miste om? Den mest väsentliga och händelserika tiden av hennes liv – När hon upptäcker självaste LIVET. 
Och hon vet inte ens vem han är. Hon vet inte hur sin pappa ser ut, hur han luktar, hur han håller, hur han ger tröst, kärlek eller mat. Tänk att han valde sin stolthet och sig själv över henne..? Oj, vad han går miste. Jag hade tyckt jävligt synd om honom om det inte vore hans eget val.

Och ja, jag förstår att jag kan komma få jävla massa skitkommentarer till detta inlägget men det skiter jag i.  Jag är inte ute efter att mucka gräl, jag ville bara skriva ner min tanke. Så stäm mig för att jag ventilerar.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Maria skriver:

  sitter i samma båt som du, min sons pappa har inte träffat honom på 1½år. han vet inte vad han går miste om när han valde bort min vänskap och sin son för sin nya tjej och nu ska dom ha barn själva. och hans kommentar till omvärlden är att han ska bli pappa för första gången nu och det ska bli så kul!!!! så det finns idioter överallt!

 2. Jessica skriver:

  Kanske för att han på ett vis är utesluten. Du har ju ensamvårdnaden, skillsmässan registrerades dagen innan flickan kom till världen så han har kanske svårt att känna någon som helst samhörighet. Och sen tvisten mellan er gör det inte lättare. Nu tycker ju även jag att han borde se bort från sig själv och komma ändå för det är ju hans dotter men om han känner känslor som att det är hopplöst. Att han inte kommer få lov att ha ett piss att säga till om i vilket fall som.
  Jag menar inte med min kommentar att du gör fel, jag bara försöker se det hela från olika vinklar.

 3. Jessica skriver:

  Hon är jättefin :)
  Såna här historier är svåra. Är själv ensamstående med enskild vårdnad, och har en ointresserad pappa till barnen. Jag tycker att stoltheten få stå åt sidan i det här fallet från bådas håll, för Kaelis skull. Ibland när jag läser din blogg (har gjort i kanske 1 1/2 år) får jag känslan av att både du och M vill ”ha rätt” och inte kan ge er. Ni kan inte ses på någon neutral plats, någonstans mitt emellan er båda, ett fik eller vadsomhelst? Om det är bökigt att ta med alla tre barnen (vilket jag har full förståelse för) kan du inte fixa barnvakt till killarna ett par timmar?
  För övrigt, när jag går in på bloggen, får jag upp en virusvarning och har fått det under dagen, att det är någon rysk (?) sida som har installerad komponenter som är farliga att ladda ner.

 4. Emma skriver:

  Hm, jag får faktiskt också en virusvarning…

 5. My. skriver:

  Jag med! :l

 6. Me skriver:

  Ja, jösses vad man missar om man inte är där hela tiden. Det sker ju saker varenda dag.

  Tycker det är urtrist att han inte försöker mer. För i slutändan så kvittar det ju om han tycker du är ett klappträ eller inte. Det är ju hans dotter och han lämnar ju henne med den människan som han avskyr så mkt. dvs dig. Så egentligen är det ju världens största komplimang han gett dig. Han har sållat bort sig själv till förmån för de som är lite bättre :heart:

  Underbart att se hur fin hon blivit, tycker nyfödda är lite för rödmosiga för att vara lika söta som efter ett par månader *ler*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com