ante omnis mea familia

På agendan: Till badet med barnen, vi ska FLYTTA, ett kommande möte!

Kära dagboksfan!

Oj vad tiden går fort!
Keeron har redan hunnit bli sju veckor gammal! Tänk att det är snart två månader sedan han föddes, det känns som igår.
Sommarlovet lider mot sitt slit, eller ja, en månad kvar – måtte det gå fort. Pojkarna tjatar om skolan, de längtar. Eljena ska börja FSK och det ska bli superspännande för henne. Hon ska börja på samma skola som pojkarna går på och jag känner ju redan hennes nya fröknar så det känns så tryggt och bra! På pojkarnas skolavslutning, passade jag på att presentera Eljena för några av de fröknar hon kommer träffa till höst – kan vara bra att ha ett ansikte man redan sett sen innan, när man börjar!

Idag tog jag alla barnen till badet! Jag ringde min mamma och frågade om hon ville följa med – extra ögon är extra trygghet på badet och eftersom Keeron är så liten och väldigt känslig för denna tropiska hettan så blir det enbart skuggan för honom, och därmed jag. Väl där mötte vi upp Madde och hennes två små tjejer, hennes syster (min kusin) Lizette och sistnämndes vän Sandra. Så där fanns ju många vuxna som höll reda på alla våra små barn och vi hade så himla mysigt!

Jag badade en sväng med flickorna och det var så roligt att se de så glada och förtjusta. Min mamma hade med sig badring och badpuffar så de flöt fint omkring. Jag badade en sväng med pojkarna och det uppskattade de, att simma under ytan med mig lite. Vi solade och fikade mackor & melon vi hade med oss och jag tyckte faktiskt att det var sjukt mysigt!
Eljena tog min hand några gånger och har pratat mycket med mig idag och det kändes som om en spärr hon haft en tid släppte idag och det gör mig alldeles varm inombords. Ni anar inte ruset jag kände när hon kom för en stund sen och sa ”Madde, jag vill mysa med dig!” – LYX! Så nu är tjejerna nyduschade och jag har poppat popcorn, nu är det mys för hela slanten innan natti!

Och bara för att göra denna dagen än mer underbar så ringde Susanne på Folksam idag och berättade att hon nyss pratat med Häglunds och de har GODKÄNT vårt lägenhetsbyte med Madde..! Den 1/9 skrivs det kontrakt men vi får lov flytta innan dess om vi vill. Så vi ska sitta ner och planera med Madde och hennes sambo sen byter vi lägenhet och vi kommer därmed flytta in i radhus – 5 ROK! LYYYYYYYYYYX! Fy fan vad glada vi är!!!!
Eljena och jag stod i köket och snackade om saken innan och hon hade tusen frågor! Spännande!

På tisdag klockan 10 har vi ett möte att avverka på kommunhuset. Nej, vi ska inte gifta oss (inte då i alla fall, blink blink). En befängd orosanmälan ska adresseras och vi går tillsammans – som den familj vi är. Det rör oss båda så vi båda går. Det känns verkligen skönt att jag bestämt att följa med och vara ännu mer delaktig än den plats i skuggan jag själv satt mig i tidigare, i synnerhet då denna anmälan mer rör mig än de tidigare (som inte varit anmälningar gentemot oss).
Det ska bli spännande att få höra vad detaljerna säger och jag ser fram emot att få även detta avklarat!

Nu håller jag kväll och myser med flickorna som lovat!

Puss! /från en lycklig småbarnsmorsa!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “På agendan: Till badet med barnen, vi ska FLYTTA, ett kommande möte!”

%d bloggare gillar detta: