På Arlanda

Alright..! Hell yeah!
Jag hittade en internet station här på Arlanda där man stoppar i massa guldpengar och får en biljett för att logga in på internet. Fy fan vad bra. Särskilt som det är FYRA MADDERFAKKIN TIMMAR mellan mina flyg. Nu är klockan kvart i åtta på kvällen och mitt flyg går 21:40. Jippi.. inte på nån skala, fantamig.
Jag har köpt papper och penna så jag skriver lite biografi old school, för hand och mina händer gör ont efter bara fem A4. Därför är tangentbord helt generellt bättre.

Mina dagar i Östersund har gått bra, det har varit fullbokat och mycket att göra och ja jag fick en lärling vid sidan om mig. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra eller knappt hur jag skulle eller borde bete mig så jag var den jag brukar vara och den jag är bäst: mig själv. Hon heter Sandra, är 25 och som jag tvåbarnsmamma till två pojkar. Hon är tatuerad och med ett intresse för piercings. So far so good och vi kom bra överens trots att jag är kass på att ”lära ut”. Det var kul att få ha sällskap i alla fall för dagarnai Östersund kan bli nått så grymt jävla långtråkiga men med sällskapet blev det mycket mer uthärdligt. Hon ska ner till Skåne nu kommande vecka och jag har lovat henne att jag ska ta hand om henne.
När hon kom dagen efter frågade jag henne vad hon hade tyckt om dagen innan och det lät så kul när hon berättade att hon på kvällen hade sett mig i sitt huvud, springa omkring som en iller. Jag antar att man kan se mig så. Jag jobbar väldigt fort men inte stressande och jag hinner med mycket inom kort tid och jag förmodar att det kan bli överväldigande att ta in på en och samma gång.

Nu har jag en sjuk hemlängtan. Jag saknar mina barn och vill inget hellre än att komma hem till dem och pussa dem tills jag blir torr i munnen och läpparna spricker. Jag har köpt de varsin tröja och vantar med dåligt samvete på fickan för min frånvaro och hoppas att de kommer förstå när de blir äldre varför mamma måste jobba såhär och resa iväg såhär.

Jag bloggar mer när jag kommer hem, känns som om man har tusen blickar i nacken här.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. ninna skriver:

  låter ju hur bra som helst.

  önskar dig välkommen hem till skåneland igen (när du väl är hemma igen)
  och du klart dina barn förstår varför du är bort så mkt, kanske inte nu men sen.. :)

 2. Jasas skriver:

  Så kul att det kändes bra från bådas håll :)

  Klart dem förstår! Sen tycker dem säkert om att vara hos sin mormor mycket också ju, även om det är bäst hemma, med sin kära mamma!!

  Hoppas flygturen gick fine!

 3. Andie skriver:

  Låter ändå som ganska softa dagar i Östersund. Kul att det gick bra med lärlingen!

 4. Therese Anerland skriver:

  Kan tänka mig dig springa runt och samtidigt försöka lära ut till någon. *tihi*
  Skönt att resan gick bra och att tiden gick snabbt.

 5. Anna skriver:

  Skönt att det gick bra med lärlingen och kul att hon ska komma ner till Skåneland.. :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com