På väg mot Småland!

Lördag.
Sitter just nu bredvid Magnus i bilen. Tagit av mig skorna. På golvet framför mig har jag en väska. En påse med en termos kaffe & tillbehör och några Festis.
Bakom mig sover en söt liten Kaeli och bredvid henne sitter fina Eljena och tittar ut på alla träden vi kör förbi. På golvet vid flickorna vilar orkidéen vi köpt till vår destinations värdar. Jag vill inte komma tomhänt.

Vi är på väg mot Småland för att hälsa på Magnus föräldrar. Hans mamma har jag träffat en gång tidigare, en stund. Jag tyckte väldigt mycket om henne. Nu ska jag få träffa hans pappa också.
Det är nervöst. Magnus har velat ha med mig flera gånger och nu äntligen är det dags.

Denna gången åker vi och flickorna. Det blir för dyrt att köra med två bilar, om pojkarna skulle med och denna helgen fanns ingen möjlighet att låna större bil. De vill gärna vara hemma ändå, de är ju i den åldern där kompisar är roligare. Och tv-spel haha. De får följa med en annan gång.

Men ja. Det är nervöst. Jag önskar inget hellre än att de INTE tycker illa om mig. De behöver inte älska mig, bara de inte tycker illa om mig..
Jag får hoppas att de ser de sidorna hos mig som får deras son att älska mig.

Jag kan inte vara något annat än mig själv. Och förhoppningsvis blir det bra.

Here goes!

20130928-132004.jpg

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Mie skriver:

    Klart de inte tycker illa om dig snygging :)

  2. Johanna B skriver:

    Tror det kommer gå shiiiiitbra!

  3. patruska skriver:

    Dom kommer hata/ogilla dig massor med gånger i framtiden ändå så du kan vara lugn! Har du hört historian om hon som var bästis med sin svärmor?…… Nej just det…. 8-)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com