ante omnis mea familia

Paket från Buzzador!

 image Idag har verkligen varit en riktig slappedag för mig.
Jag tog med barnen ner i byn en sväng. Hämtade paketet från Buzzador som jag inte hunnit tills idag. I paketet låg massa småflaskor av Dove’s duschcreme. Jag testade den ikväll för att se om det var nått speciellt med det, som de lovar. Iofs lovar de resultat efter 7 dagar, att man ska få mjukare hud. Återstår att se. Jag tyckte inte doften var något extraordinärt, och håller med Emma om det som fick samma paket att buzza. Det luktar gott, jovisst. Det luktar nog som tvål och det luktar ju rent. Den var väldigt krämig och det gillar jag, känns som om man verkligen blir intvålad och riktigt ren.

image Till lunch gjorde jag enkla omeletter med salladslök och paprika och ost. Barnen åt gott och väl och sen har jag tillbringat merparten i soffan och pojkarna har underhållit sig själva och varit nöjda med det. De har turats om att spela spel på sin XBOX och lekt med varandra. Fördelen med att få barnen ganska tätt.
Till middag gjorde jag en krämig kycklinggryta med grädde/chilisås och ris och paprika. Till kvällsfika och för att avsluta helgen gjorde jag en chokladpudding med kaffesmak, grädde och jordgubbar. Massa mums.

Oi och idag på ICA köpte jag supersöta nappar!
Nu kan jag bocka av det också på min lista!

image  image

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Paket från Buzzador!”

%d bloggare gillar detta: