PANG! Tillbaka på ruta 1! 

Igår bjöds det på ponnyridning för de små på torget. Jag och mina yngste (Kaeli & Keeron) körde ner, Kaeli ville rida ponny! Kön var lång och det var kallt ute. Det blev tråkigt att vänta och Keeron blev gnällig så jag fick plocka upp honom och trösta honom. Sen blev det äntligen vår tur! 
  Kaeli var nöjd! 

 

   
Vi körde hem, barnen fick lunch och när jag reste mig från stolen så sa det PANG! 

Ryggen. Igen. Tillbaka på ruta 1. Nu när det äntligen känts bättre i nån enstaka vecka – painmastern funkade faktiskt otroligt bra! 
Men nu är jag tillbaka på den fruktansvärda smärtan igen där jag knappt kan gå eller stå. Barnen är angelägna att hjälpa mig, i synnerhet Kaeli som tjatar sönder mig med ”behöver du nått, ska jag hämta nått till dig? Vill du ha en macka?” Hon ska verkligen inte ta hand om sin mamma men hennes omtänksamhet värmer. Alla barnen är så duktiga på att hjälpa till när man ber dem och ofta utan att bli ombedda med. 
Så nu får vi se hur länge detta sitter i – tills vidare är jag mer eller mindre soffliggande och det är typiskt när jag hade planer nu på sportlovet!! Fan då! 
Satt på painmastern och hoppas den funkar igen! Nu blir det mys resten av dagen! 

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jessica jönsson skriver:

    Krya på dig!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com