ante omnis mea familia

Pappa blir utskriven

Det verkar som om pappa blir utskriven i morgon. Och om jag ska vara riktigt ärlig känns det faktiskt tryggare att ha honom på sjukhuset så det är med en skräckblandad glädje jag välkomnar honom hem.
Och eftersom mamma har barnen när jag jobbar tyckte jag att det vore bäst om jag ändrar barnens schema på dagis, vilket jag gjorde studs i morse via deras tjänst på internet. Så från och med måndag ska de hämtas 16.30 istället för 15.00. Lite kan göra mycket.. och barnen har det tryggt och bra på dagis med. Pappa behöver all vila han kan få och inte stojjiga småbarn som ska skrika, klättra och bråka – det, om något, är ett stressmoment.

Och med det sagt packar jag och förbereder för jobb.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Pappa blir utskriven”

%d bloggare gillar detta: