Pappa på sjukhus & jag fyller år

I gårkväll ringde pappa och berättade att han inte kommer att komma och gratulera mig på min födelsedag för att han ska åka in till sjukhuset. Och vi visste redan att han skulle bli inlagd. Särskilt som pappa "rymde" därifrån i måndagskväll när de ville lägga in honom redan då. Men jag tror att pappa insåg allvaret i det hela och återvände. Nu är han inlagd och de har tagit massa prover som jag ännu inte har riktigt koll på, och de misstänker instabil kärlkramp. Och med denna infomationen tänkte jag att det ska jävlar i det mycket till för att min födelsedag ska bli någorlunda okay. Alla mina tankar är hos min pappa på sjukhuset.

När jag vaknade i morse var det som vilken morgon som helst. Inte en tanke på att jag fyller år och utan förhoppningar eller förväntningar. När man blir vuxen är det inte detsamma längre – dagen känns inte vidare speciell.

Inget kalas planerat, ingenting. Min plan var att göra som jag gör på alla onsdagar – lämna pojkarna på dagis, göra mig iordning för jobb, jobba, åka hem till barnen, sova. Mer eller mindre så, i alla fall.

De första grattis-smsen väntade på mig redan när jag gick upp i morse. Dizzy och Björn var först.

Jag köpte med födelsedagsfika till jobb (det är väl en sådan hemlig oskriven lag att den som fyller år bjuder på fika annars får man inga presenter) där jag bjöd på asgoda bakelser med kaffemousse och en liten asgod nougatkaka.
Och jag kan knappt tro det – att Cindy åkte till jobb tidigare för att städa MIN studio åt mig och göra MIN inventering för att jag skulle slippa idag..!! På britsen låg presenter till mig och Cindy känner mig väl. Jag fnittrade för mig själv när jag såg en påse med de där majschipsen hon vet jag älskar, två paket nudlar och ett dubbelnougat. Två presenter till inslagna och en vårbukett åt mig..! I den lilla paketet låg där en spray till håret med saltvatten som ska vara bra. I det stora paketet låg den där hårfönen som jag sagt jag ville och skulle köpa. Men Cindy och jag måste haft en fnurra på i våra kommunikationsvågor för hon har tydligen inte uppfattat att jag redan köpt den, haha! Men Cindy var inte sen med att ta med sig fönen under armen och lämna tillbaka den och shoppa nya presenter åt mig. Tillbaka kom hon med ett pkaet duo-makeup med puder & skuggor, en shimmer puder & en shimmer lotion åt mig. Kan det bli mer perfekt än så för mig. Hon ville köpa sådana tjejiga skämma-bort-sig saker och det lyckades hon helt klockrent med.

Hela dagen på jobb gick så vansinnigt snabbt och Cindy gjorde verkligen det till en KANON dag på jobbet för mig. Tack så in i helvete Cindy, det var höjdpunkten på dagen.

När jag kom hem hade jag med mig en "räkbomb" som jag tänkte jag skulle fika med mamma och pojkarna. Naturligtvis ville inte barnen ha någonting men mamma tog en liten bit. Dagens post var bara trevlig rakt igenom. Intagningsbesked från utbildningen jag sökt där de meddelade att jag kom in på min utbildning, grattis kort med lotter från faster Anne (TACK FASTER!!), paket till mig och pojkarna från Emma (TACK för tröjorna till kidzen och tack för as snyggt armband Emma!!).
Mamma hade med sig paket åt mig med. Nya mysiga skålar som mamma tyckte jag skulla ha och pappa har verkligen lagt på ordentligt i år. Ett nytt grafikkort, en DVD-brännare, två skivor med kul & nytto, en megaminiräknare (ploj), och hemma hos föräldrarna står det som ska komma bli min nya, starkare och snabbare dator. Pappa hade ju sagt det, att han skulle ge mig någonting jag behöver och han tycker jag behöver en ny dator.. I min pappas värld är det både ett måste och ett behov med en bra dator. Och i min värld med men det har inte varit någonting jag prioriterat i mitt liv utan jag har vant mig vid att kick-starta min dator på morgonen och snurra igång fläktarna i den för hand.. Men nu tycks det vara slut på det, eller ja, när pappa kommer hem från sjukhuset och hjälper mig. Tack till mamma och pappa.. Too much, men tack så enormt.

Madde kom oväntat hit med sin son & systerdotter och gratulerade mig. Med sig hade hon en ljuvlig blomma i en vacker vas och det var elegant och classy. Hon gav mig ett paket som fick mig att tappa andan.. Det var verkligen ett "You shouldn’t have!!" moment. I paketet låg ett set tarotkort med bok. Hon känner mig för väl, älskade Madde.

Tack mamma, pappa och Madde, ni var min höjdpunkt på kvällen..!!

Tack för enormt många grattis kommentarer (i skrivandes stund magnifika 64 (!!!)  kommentarer till förra inlägget) och sms och gratulationer och presenter och allt jag blivit överröst med. Det betyder enormt mycket för mig. Tänk att så många av er KAN kommentera.. snälla ni, gör det igen och igen! :D

Tack till var och en som gjorde denna dagen till en födelsedag.

Så nu har jag ett år på mig att leva loppan som en UNG tjej i "tjugo-års-åldern" innan jag tar mitt kliv in i "jag-är-medelålders" och har då lyckats avverka en hel tredjedel av mitt liv. Ni vet väl att jag ska leva länge? Snygga tjejer gör det, sägs det ;)

Så TACK TACK TACK för mig.

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Therese Anerland skriver:

  Vilken toppen dag du fick *yay*
  Tråkigt att din pappa inte kunde vara där med dig. Hoppas allt går bra och att dom får i ordning på det som spökar.
  Stor kram!! *kjerlek*

 2. Girlie skriver:

  Hallojs! Kastar in ett grattis i efterskott!

  Ja må hon leva, ja må hon leva… *rock*

 3. Sarah skriver:

  Vilka fin fina presenter :-)
  Inte alls illa. (ja..jag blir avundsjuk,
  jag vill också ha en massa fint…)

  Tråkigt att läsa om din pappa,
  hoppas han mår bra snart och får komma hem.
  Antar att han ligger på MAS och de är ju duktiga där.

  Jag tycks ha missat din utbildning(?) Vad ska du läsa?

  Hoppas du får en god natts sömn
  Kram

 4. Louise skriver:

  Jag älskar dig! Jag tänker också på Pappa och hoppas att han blir bra snart! *hart*

 5. Ninna skriver:

  Hoppas din pappa blir bättre snart så han får komma hem igen.
  Vad är det föressten för utbildning du blivit antagen till, även jag ahr nog missat det *note*

 6. Dizzy skriver:

  Det va du värd hem hel dag bara För dig med vänner och familj som ville ge dig så mycket fint. Puss babe

 7. Sandra skriver:

  Härligt att du hade en bra födelsedag! *haha*

 8. Anna skriver:

  Kul att du fick en bra dag fast du inte förväntade dig något speciellt.. man gör ju inte det när man kommer upp i åldern.. *tihi* Själv fyller man ju 30 i år O_o :( Är livbet slut då? *vetej* Hoppas verkligen att din pappa bli bra snart… kram

 9. Annelie skriver:

  Du verkar ha haft en bra dag :) Hoppas din pappa kryar på sig.
  Kram *hart*

 10. Carita skriver:

  Grattis i efterskott och jag hoppas att din pappa återhämtar sig!!! *studs*

 11. Therese skriver:

  Beklagar det med in pappa, hoppas och vill verkligen de skall fixa problemet och hjälpa honom tillbaka tillvardagen utan att ha ont. Skoj med en massa presenter och folk som visar att de skänker en en tanke i bland. *yay* *blomma*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com