ante omnis mea familia

Pappa är sjuk

Jag var vansinnigt trött i morse. Jag sov inte bra inatt.
Pappa ringde mig igår kväll och berättade att han skulel inte till sjukhuset för att han haft ont i bröstet. Naturligtvis blir jag hyperparanoid, stirrig och får nästan panik vid självaste tanken. Jag hinner måla upp värsta jävla scenario och ber honom ringa mig när han vet mer.
Vid halv elva ringde pappa igen och berättade att de nu skulel vänta på alla provsvar och det skulel ta ca 1½ timme. Jag bad honom ringa när han fått provsvaren. Pappa gick motvilligt med på att ringa upp mig, trots att han inte tycker om att ringa mitt i natten. Men wtf pappa – det är ju JAG och jag är ändå uppe.. och det är faktiskt allvarliga saker.
När klockan var runt ett hade jag inte hört någonting och somnade. Jag antar att de hade ringt på studs om det hade varit någonting allvarligt som hade hänt. Och eftersom det blev en sen natt för mina föräldrar antar jag att de sov länge idag..

Jenny kom hit i morse med en tidig fördelsedagspresent (fyller år på onsdag) från henne, Charlotte, Karin och Fia som de köpt åt mig tillsammans. Jag hade inte förväntat mig någontng, jag trodde vi skippade min födelsedag iår. I det stora paketet jag fick fanns en chiliröd vattenkokare. De är smart flickorna, som vet at tjag börjat dricka mer thé och nu underlättar detta för mig. Och faktum är, att jag faktiskt önskat mig just en sådan här.. kan det bli bättre än så..? Tack till mina underbara vänner <3

Jenny följde med mig & pojkarna och Dizzy & Neo till dagis för att lämna av alla pojkarna innan vi drog ut på långpromenad tillsammans. Vi var ute i 1½ timme idag och det vill jag nog tycka är klart godkänt. Under den tiden hann jag beklaga mig och gnäll om det som jag skrev om i den låsta bloggen inatt och jag fick lite stöd och förståelse utav dem. Vi hann prata om det mesta och vi var duktiga. Idag ger jag mig själv ett litet plus.

Jag försökte ringa mamma m en kunde inte koppla upp samtalet. Försökte ringa pappas mobil men det gick inte. Försökte ringa mammas mobil men det gick inte.. Så jag tänkte att min mobil spelar mig ett spratt och jag försökte ringa upp Jenny som gick bredvid mig och det gick bra. Hmm. Jag fortsatte ringa när jag kom hem men med samma resultat och jag fick inte ihop det. Så jag kollade mitt saldo och det hånskrattade åt mig med 0.93 öre. Faan! Jenny har ju halebop så henne kan jag alltid ringa till. Så jag får inte tag i mina föräldrar för att höra hur det gått, men jag går strax hem till dem, de bor för fan i huset bredvid.

Jag hade tänkt be mamma hämta barnen idag på dagis och passa dem i några timmar så att jag kunde åka in till körskolan men det känns inte så aktuellt just nu efter en lång natt på sjukhuset och pappa som är sjuk.. mitt körkort får vänta lite.

Passade på att handla hem mat för dagen på ICA och idag bjuds det på stuvade makaroner och røde pølser. Pojkarna kan gott smaka lite av deras arv. Synd bara att jag inte hittar den starka ketchupen man får i Danmark.. Vilken blandning mina barn är egentligen. Av mig får de lite tyskt, lite danskt men mest svenskt. Av deras pappa skiner de sydafrikanska dragen igenom.

Och nej det blev inget städande av igår. Får ta och göra det idag.. Om lusten faller på. Minst troligt.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 tankar om “Pappa är sjuk”