Payback’s a bitch!

image Sådär. Nu är helgen förbi och allt hemlighetsmakeri är överstökat. Igår höll vi den överraskningsfest jag försökt arrangera så got jag kunde, för Emma. Nånstans mellan 3 barn, bilköp, hushåll och allt lyckades jag få ihop några av hennes vänner som  jag inte ens känner, tack vare Emmas sambo som blev invigd i detta bus och var enormt hjälpsam. Vi möttes upp allesammans vid 18 och gick hem till Emma. Planen var grillning där man skulle ta med sig kött att grilla och lite knytkalas känsla. Jag bidrog med 3st 1,5 liters läsk (sockerfritt eftersom Emma är diabetiker) och en tårta jag gjort. En av tjejerna tog med en fenomenal morotskaka med en glasyr-to-die-4. Naturligtvis fick Emma massa presenter också. Lotta och jag köpte först ett babylarm men det fick lämnas tillbaka efter att Jim berättar att de redan införskaffat en. Så det blev en badanka som mäter badtemp och en Blender. Det blev nog bra. Emma verkade inte alldeles för sne att vi bara våldgästade henne. Fast vet ni vad.. payback’s a bitch. Emma skulle just ta ett bad. Haha.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Tamagal skriver:

    Hihi låter som en härligt lyckad kväll!

  2. Emma skriver:

    Tack, underbara du för en härlig kväll.

    I love you all.

    *harrt*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.