Pedofili – Livstid, Dödsstraff eller TORTYR?

Var det någon mer än mig som tittade på Dr. Phil ikväll? Min  mage vände sig, jag mådde fysiskt illa. Dr. Phil pratade om arresteringen utav Chester Stiles – en man som våldtog och videofilmade en då 2 årig flicka. Mamman till barnet, och många andra,  tycker att det hade varit bättre om Chester återfunnits död. Jag förstår men -Jag håller inte med. Jag tycker USA (och alla andra länder för den delen) borde införa lageliga tortyrkammare med livstid x livstids dom.

Ämnet berör mig. Det berör mig och skär i mitt hjärta när jag hör om pedofili och när man på något sätt skadar ett oskyldigt litet försvarslöst barn. Jag kan inte förstå det. Och om jag ska vara helt jävla ärlig så vill jag inte förstå det iheller. Jag vill inte känna förståelse för en man som tar en flickas liv på så många olika sätt och lämnar henne med ett liv av helvete framför sig. Som förstör henne mentalt, fysiskt och känslomässigt och ser till att hon sällan kan fungera till 100%. Som ger henne åtskilliga sömnlösa nätter och kanske även ser till att hon behöver medicineras mot ångest och deprission. Som mördar hennes inre.

Dessa pedofiler kallar man ”Sexual Predators” – sexuella rovdjur.
Och om jag slår upp Predator;

Engelskt uppslagsord
predator
Svensk översättning
rov|djur (subst.)
djur som dödar och äter andra djur

Att döda och förtära en annan människa är inte alls samma sak som att våldta ett litet barn. Rovdjur dödar och äter för överlevnad och det som pedofiler gör har ingenting med överlevnad att göra. Det är naturligt för rovdjur att jaga och äta andra djur, det är ingenting naturligt med att förgripa sig på små barn.

Rent teoretiskt kan säkerligen alla föreställa sig, om ens det, hur det känns att stå på den andra sidan – att vara offret. Det går inte att klä i ord. Aldrig någonsin. Ord kan sällan få andra människor att känna hur det egentligen är. Förödmjukelsen. Smärtan. Ångest. Panik och mardrömmar och flashbacks som följer en genom livet. Man glömmer aldrig det – man lär sig bara leva med det. Man blir ett med det, om man överlever.
För att man har inget annat val.

Ur min självbiografi;

Min kusin mer eller mindre bekräftade mina egna sexuella övergrepp som barn, när hon kom det året och berättade om övergreppen hon utsatts för av morfar (hennes farfar). Tilläggas bör, att jag hade varnat hennes mamma (samma person som uppmuntrat mitt självmordsförsök när jag var yngre) många år tidigare om morfar och hur han förgripit sig på mig många gånger. Jag varnade henne för att ta ut sina döttrar till honom. Hon litade inte på mig och det kostade henne dotterns oskuld. När min kusins mamma berättade om övergreppen kunde jag inget annat än att bli rasande och gråta. Jag kramade om min kusin och pekade på hennes mamma och utbrast ”Jag sa till dig, jag VARNADE dig, och se vad som hänt!!”. Jag tog med min kusin ut och satte oss ner tillsammans där vi pratade lite. Jag berättade om övergreppen på mig och sa till henne att jag vet vad hon går igenom och att hon alltid kan finna tröst och stöd hos mig. Samma kväll kom mitt sammanbrott. Minnen från förr sköljdes över mig från ingenstans och jag var helt oförberedd på dofterna jag kunde känna i lägenheten, hur suddiga bilder från barndomen återvände och svepte över mig som en grå dimma. Jag kunde känna avsmaken i munnen när jag återigen befann mig på morfars bäddsoffa när jag var liten. Jag mindes de sträva händerna, doften av pipan han alltid rökte och hur orakad han alltid var. Jag visste inte hur jag skulle hantera alla dessa minnen, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag satt i en hörna i min lägenhet och gungade maniskt fram och tillbaka som jag försökte fly undan alla distinkta minnen. Det ena minnet ledde till det andra och jag tror nästan att jag somnade av ren utmattning den natten. Jag fick en sjukskrivning och erbjudande om anti depressiv medicinering efter denna händelse. Jag tog emot sjukskrivningen men var bestämd att klara detta utan medicinering.

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Maria skriver:

  Jag vet inte hur jag ska förklara, men jag tycker att begreppet ”sexual predator” passar ganska bra ändå. Ett rovdjur jagar ju och fäller sitt byte för att mätta sina behov. Det finns absolut inget naturligt i att förgripa sig på barn. Men jag tänker som så att ”predator” i detta läge mer står för hänsynslösheten i ens agerande, mer än den naturliga aspekten. I övrigt så skriver jag likt dig under på att en pedofil borde kunna dömas till tortyr. Det finns inte ord att beskriva hur illa man vill någon som förgriper sig på ett barn.

 2. Tale skriver:

  In general I’m against the death penalty (and torture). Not because they don’t deserve it. Just because there always is a chance that someone get wrongly convicted.

  But if anyone ever does anything like that to my girls, I will not be a reasoning, logical human – I will be a mother. And I strongly suspect longlasting torture would be among the first thing in my mind! Just the thought of anything like that make me want to never let my girls out of the door or alone in any way! But I guess that would drive them crazy….

 3. Louise skriver:

  Helt sanslöst! Jag förstår inte heller hur man kan ge sig på ett oskyldigt litet barn! och ja.. Tortyr e de ända rätta! Fängelse o dödsstraff e en mild utväg! De ska fan åxå få lida!
  Jag är glad att du finns kvar här hos oss! Du har många vänner som stöttar dig! Jag älskar dig och jag finns här för dig! <3

 4. MansonDust skriver:

  Jag mår så illa i själen av sånt. :( Stackars, stackars barn ! En liten bebis nästan.. fy fan. :( Som för ett par år sen, när en 9månaders flicka blev våldtagen av flera män nånstans i Afrika, tror jag. Där de tror att oskulder botar HIV.. så jävla tragiskt. Har för mej att flickan blev så skadad att hon inte kommer kunna få barn.

 5. Lotta skriver:

  Ja du vad kan man säga.. Döden e ett aldeles för milt straff för såna. Dom skall lida och lida i evighet som barnet dom gjort illa kommer att få göra. Att döda dom e för snällt!!!

 6. Sandra skriver:

  Dödsstraff är för lätt o enkelt för människor som beteér sig som sexuella rovdjur, tortyr hade nog varit bättre. Vilket bra utdrag från boken, som jag sagt innan, det ska bli spännande när den kommer:)

 7. MaddeMad skriver:

  Ja jag såg avsnittet och mådde pyton.
  Flickan som idag är 7 år har inget minne av det & stackars henne den dagen det börjar ploppa fram. Ta bort R:et i rovdjur så blir det odjur. För det e precis vad dom e jävla odjur!

 8. Ninna skriver:

  först skulle dom torteras i några år och sen skulle dom få dödsstraff..
  ingen människa har rätt att göra så mot någon annan, tyvärr finns det för många som slipper undan och kommer undan med för milda straff…fruktansvärt.

 9. patruska skriver:

  jag kan inte sätta ord på vad jag känner när jag hör något sådant. det är furktansvärt

 10. Jessica skriver:

  Det är ett sjukt beteende. Och vård är ingen lösning för dem blir inte friska. Ett skott i pannan hade varit de bästa ur ren ekonomisk syfte. Jag vill fan inte betala för att dem ska sitta i våra fängelser

 11. Razorblade skriver:

  Vi ska visa vem som tänker den sunda vägen fram, KRÄKEN SKALL HÄNGAS OFFENTLIGT FÖR SIN SKAMM!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com