ante omnis mea familia

Pepparkakseiffeltorn!

image Infusion nummer 5 idag och det gick strålande. Malin satte nålen på första sticket och ingen kan vara gladare än jag. Vi satt och småsnackade under tiden som vi alltid gör, hon berättade lite om sina ungar och visade deras pepparkaksjus de gjorde i julas. Tänk, hennes dotter eiffeltornet av pepparkaka. Jag är grymt imponerad. Vilken ambitiös unge.

Efter droppet var klart och jag fått nya tider gick jag in på ICA. Jag köpte 2 äckliga grönmögelostar till min mamma, för det tycker hon om och jag ville visa lite kärlek och uppskattning. Jag köpte bullar och filmjölk och dukade fram lite frukost till oss när jag kom hem. Och hade såklart ringt pappa på vägen för att höra om han ville komma och äta, han med. Han hade redan käkat. Pappa är ju “in-between-work” just nu. Men inte fan ligger han på soffan och gör ingenting. Är det ett gott tecken på en arbetsför man, när han börjar måla om sovrummet och köket (han är målare)? Ja, det tycker jag. Nu ska jag bara fjäska ordentligt så att han kan måla om hemma hos mig med *blink blink*. Fan vad härligt det vore.

Emma och Lotta ska dricka kaffe hemma hos Lotta idag och jag var/är bjuden men tiden passar inte mig riktigt. De ska träfas klockan 14. Och min lillgrabb kommer hem 13 och den store är hemma 15. Sen är det läxläsning, middag och röj och nattningar och allt så det blir alldeles för stressigt för mig så jag hoppar på denna fikan och bokar in mig en annan dag.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Pepparkakseiffeltorn!”

%d bloggare gillar detta: