Petter & Carolina Gynning?!

Whoa vilken dag!

Emma hämtade mig i morse och JAG körde till Sturup. Som vanligt fikade vi latte innan jag checkade in och gick igenom säkerhetskontrollen. Jag har börjat få koll på detta nu och blir inte stoppad längre. Eller så har de lärt sig att terrorister inte ser ut som jag. När jag satte mig på flyget hamnade jag brevid Hussein och hans kompis. Jag vet vad han hette för att jag tjuvkikade på hans boardingkort sm han själv tittade på. De luktade konstigt och pratade konstigt och verkade inte förstå svenska. Flygvärdinnan kom till oss och uppmanade oss att lägga ALLA våra saker i hyllan eftersom vi satt vid en nödutgång. Den ena av dessa männen totalvägrade lämna jackan så han fick ha den på sig. Den andra fick övertalas att lämna sina saker. Och efter 9/11 får alla samma tankar. ”Tänk om de tar gisslan. Ska de spränga planet? Tänk om jag DÖR?! JAG VILL INTE DÖÖÖ!!” Och plötsligt blev jag obekväm med min plats på planet, men vad skulle jag göra? Hoppa ut? Eller kanske ta gisslan själv och hota piloten med min penna jag hade i väskan och tvinga honom att landa, så att jag slipper terroristerna. Haha.

På flygplatsen i Östesund gick jag ut och tände en cigg för att vänta in Sandra. En kille kmmer gåendes på min vänstra sida och han pratade med en liten pojke jag gissar var hans son. Killen tittade på mig en undelig blick när han gick förbi mig och då slog det mig, What the fuck, jag tyckte han såg familjär ut. Petter! Vad i helvete gör Petter här?! Och har han barn? När jag gick in för att värma mig en stund stod han där, med pojken. Tanken slog mig, ska jag be om en autograf? Men jag kom fram till att jag egentligen skiter i vilket, jag lyssnar inte på hans musik ändå så. Sandra sa att han tydligen bor här i trakterna. Shit vad jag inte har koll på kändisar. Som igår i butiken i Malmö. Jag stod och pratade med två kunder som jag skulle piercar senare på eftermiddgaen, en blond tjej står och glor på mig och ska betala och Cindy försöker få hennes uppmärksamhet för att serva sin kund, ”Oj ursäkta” svarar hon Cindy men hon och tittar fortfarande på mig och säger ”Vilka fina tatueringar du har!!” så jag tittade på henne och svarade lite sådär lagom uppblåst ”Ja det tycker jag också” oc h log. Det var fröst efteråt som Cindy frågade mig ”Vet du inte vem det var?!” Och nej, jag hade ingen aning. ”Carolina Gynning!!” Och det är knappt ens att jag vet vem hon egentligen är. Namnet har jag hört förr men nu vet jag i alla fall hur hon ser ut med.

Jag hade en del att göra idag i alla fall och Sandra har varit till enorm hjälp för mig. I morgon är det fullt ös och jävligt medvetslös och jag ska visa Sandra hur man gör för att vara en piercare på amfetamin och ta en kund på 3 minuter, haha.

Och vet ni vad, jag har faktiskt beställt mina kärleksringar!!!!!!
Jag längtar, bildbevis kommer. Och ja, många av er påpekade hur dyrt det är. Jag kan delvis hålla med. Jag håller med eftersom jag själv jobbar i en butik som säljer silversmycken och vet att själva smycket inte behöver kosta så mycket. Vi graverar och säljer kalassmycken som är stämplade och jag känner att jag vet lite hur det går till. MEN. Om vi bortser från det, låt mig fråga – vad betalar folk egentligen för sina vigselringar? Cindy har en helt makalös ring som hon betalade flera tusentals kronor för. Den är gudomlig. Den ska vara med henne i resten av hennes liv, då får det gärna kosta vad det vill? Folk reagerar inte på samma sätt om dyra vigselringar, men vad är skillnaden? Att jag inte ska ha en ring som påminner mig om att jag är dedikerad en man utan istället mina barn? Borde inte mina ringa uppväga i så fall? Så om jag betalar 1500-2000 kronor för dessa två ringar, och ni jämför det med vigselringar. Finns det verkligen ett pris på kärleken till mina barn?

Och med det sagt – Godnatt.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Therese.A skriver:

  Håller med dig. Varför skulle du inte kunna jämföra dom ringarna med vigsel?
  Du kommer ju att ha dina livet ut också eftersom det är dina barn ju.
  Hoppas att du har lite kul medans du är där uppe.

 2. Andie skriver:

  Ha ha ha… du har verkligen kändiskoll ;) Men egentligen varför ska man bli eld och lågor bara för att en person har ett coolt jobb (nu tänker jag musiker) de skiter ju precis som alla andra och torkar sig i baken.

  Hur som helst så hoppas jag att din trip i Östersund blir bra.
  Natt Natt *natti*

 3. Anna skriver:

  Ja jag håller med Therese.A det är ju dina söner så det är ju också något som kommer vara hela livet… =) Roligt att du har fått se lite känisar. *clap*

 4. kicki skriver:

  Undrar om Carolina och Petter skrev i sina bloggar att de mött Kändisen MissMaddis ;)

 5. Vallie skriver:

  Äsch, det tyckte inte jag var särskilt mycket pengar för de ringarna. Jag blev lite förvånad när jag såg hur billiga de var, för tyckte det var ett bra pris. Dessutom så är de ju så otroligt fina. Och i jämförelse med vigselringar så var de ju nästan gratis, när jag och Ante satt och letade efter vilken jag ska ha hittade vi en hel massa som kostade mellan 40-70 000. Inte direkt vår prisklass men det måste ju finnas folk som faktiskt köper så dyra ringar. Jag hade aldrig vågat ha på mig den isf.

  Hoppas du har det härligt i Östersund!

 6. MansonDust skriver:

  Petter har tre barn. :)

 7. MaddeMad skriver:

  Fan Maddi du skulle ha hälsat henne att hon e skyldig din /vår stylist på pengar *woohoo*
  Hon hade inga pengar på sig när hon blev klippt av Omar & skulle komma tillb senare…
  Han väntar än O_o

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com