Phini läste högt för oss!

I morse när jag lämnade Phini snackade jag med hans vackra fröken en stund. Hon sa att Phini är SÅ duktig på att läsa. Och hon ville att Phini skulle låna hem en bok för att läsa för mig och så blev det.

2 månader i skolan har gjort mer nytta än jag trodde. Och han lär sig så jävla snabbt, min kille. Oj vad tiden går fort.. han är ju STOR nu!

Såhär satt hela familjen i eftermiddags och lyssnade på Phini som läste för oss :D

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Jenny skriver:

    Åhh.. blir helt tårögd.. Han och min son är så lika på nåt sätt. Liam ser precis likadan ut när han läser. Luta fram, luta bak.. Sucka högt åt mamma, himla med ögonen.. Han är super go din grabb!!

  2. mimmi skriver:

    Lille Phini kan läsa….naw! <3

  3. Andie skriver:

    YaY! Phini är en stor kille!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com