ante omnis mea familia

Phini’s dag idag

Igår var en seg dag för mig. Jag mådde inte helt hundra när jag tog mig till jobb men vetskapen att jag jobba med Cindy underlättade allt för mig. Jag möttes av kaffe latte och hot wings som Cindy införskaffat. Hon tog väl hand om mig. Jag hade nästan inga bokningar och det var inte mycket kunder. Jag mådde inget bättre under dagen heller. Så jag har sjukat mig idag och Phini är hemma hos mig. Hans sista recoverydag och jag tänkte att lite tu-man-hand kan vara väl behövt. Jag vet att han har saknat deyt och behöver det, min tappra lilla soldat. Jag frågade honom om han ville vara hemma med bara mig, och kanske hitta på nått tillsammans. “Mamma, kan vi köpa nya skor..!? Och KLÄDER!” Haha. Underbara lilla gayunge. Så vi packar ihop oss och åker till Burlöv Center idag, fikar på donkan och ser oss omkring.

I morgon har jag bokat en Laaiti-dag <3

 

Och Phini ville lämna en hälsning till er.
3 saker som min femåring kan skriva själv:

phini laaiti mamma

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Phini’s dag idag”

%d bloggare gillar detta: