Phini’s nya läppiercing

.
.

Sådärja.. Kan jag få en break nu? Snälla?
Nu är även vardagsrummet målat. Vita väggar bortsett från väggen bakom soffan som är ljuslila med vit ram. Alla dagisfoton är uppe och de andra bilderna med. Allt är uppackat och idag kunde jag städa det sista. Det har tagit tid att få komma så pass iordning och städningen med. Jag har ju inte världens bästa förutsättningar. Tack till människor i min närhet som hjälpt mig ofantligt med allt, stora som små saker.

Det finns fortfarande en del “grovskit” kvar som jag undrar kan lösas med en atombomb. I uterummet främst.
Jag fick ersättning av hyresvärden efter att jag hade mailat mitt anspråk om ersättning (se vad fint jag fick det att låta). Hon räknade ut enligt hyreslagen vad jag är berättigad. Men nu undrar jag om hon inte missade just städ-detaljen. Enligt G så var planeringen att städning skulle ske efter renoveringen. Och tanken var väl att renoveringen skulle vara klar INNAN jag flyttade in. Men nu blev det så att renoveringen ägde rum EFTER att jag flyttat in och den är klar – nu. Ska de skicka hit sitt städteam att ta en flyttstäd nu i vårt möblerade hem eller hur är tanken? Jag kan i alla fall lova er att de INTE kommer till överallt för att kunna utföra ett flyttstäd och JAG klarar definitivt inte av att flyttstäda denna lägenheten heller.

Ikväll ringde jag bredbandsbolagets support eftersom jag fortfarande inte hade internet. Det dröjde inte länge förrän jag upptäckte att det faktiskt var jag som hade satt kablarna fel. Eh. Telekabeln satt i närverkskabelns hål. Oj? “Ehh.. jag är inte blondin, om du undrade” sa jag till teknikern i luren. Han sa att han då fick upp “Maddis iPhone” och ja, det kan ju stämma. Sen såg han en dator och gav mig namnet, men det är INTE min dator. “I så fall har du en granne som surfar på ditt nät” sa han. Mm-hmm.. “Ja asså.. de skulle låna mitt internet en kväll, men jag vet inte om de gör det oftare?”.
Innan vi skulle lägga på luren sa han att han kommer dra av en halv månad på min faktura eftersom jag har haft trubbel. Det var schysst. Sen frågade han om det var något annat jag undrade över “Ja, är du snygg och singel?!” Haha, vi avslutade med ett gott skratt.

Jag läste i Lottas blogg att hon ska gifta sig. Jag måste erkänna att det känns akward att läsa om det. Lotta och jag umgås ju inte längre, ni kanske har lagt ihop ett och ett. Av olika anledningar (främst mitt eget “fel”) så pratar vi inte ens med varandra. Jag hade helt andra avsikter men det blev helt jävla fel, men nu är korten lagda och jag har inget annat val än att acceptera läget. – En helt annan historia. I alla fall – jag har missat många viktiga delar av hennes liv. Numera är jag bara en smygläsare av hennes blogg, som vilken annan främling som helst, som får på avstånd läsa om när hon träffade en kille, blev kär, flyttade ihop och nu ska de gifta sig. Inte i mina vildaste fantasier trodde jag att när väl den dagen kom, skulle jag vara helt utesluten. Min tanke var raka motsatsen, vi skulle bli gamla ihop, hon skulle följa Kaeli från graviditet och barndom och tonår osv.. . Det är helt bisarrt hur livet kan göra en 180. Men man får gilla läget, antar jag.. Jag önskar henne och hela hennes familj all lycka.

Dagens uppståndelse tog liv när jag la upp bilden under på facebook. Vad säger ni om det? Alla 27 kommentarer var sjukt intressanta att läsa “Är den riktig?!” var den största frågan och det var ganska 50/50 med vad folk trodde och vad de tyckte om saken. En del trodde den var riktig eftersom Maddis är Maddis och gör knasiga saker. En del tyckte det var hemskt att/om jag gjorde en sådan sak medan andra tyckte det var okej och coolt.

Vad säger ni? – Vad tror ni?

Är den riktig? 
Om så – vad tycker ni om det?

430110_10150850331295550_613050549_12590811_1598271392_n[1]

Du gillar kanske också...

23 svar

 1. Kattis skriver:

  Jag tror – och hoppas – att det är en fejk eftersom han är på tok för liten för att göras hål i för skönhets skull. Gillar piercingar men är för åldersgränser.

 2. emma g skriver:

  Angående piercingen känner Jag att det inte är lämpligt, sedan spelar det mig såklart ingen roll, men Jag tror heller inte att den är riktig. Maddis är maddis, men maddis är mamma precis som vem som helst.. eller? :hypnotized:

 3. Kicki skriver:

  Fejk såklart :laugh:

 4. Sarah skriver:

  Upp till var och en, vill han så vill han, men det där, är inte en äkta en för jag tror inte mamma Maddis går med på det än på många år

 5. Jessica skriver:

  Nej, jag tror den är fejk. Vad jag sen tycker vet jag faktiskt inte. Har glömt hur gammal grabben är. Är det något han velat ha länge så det inte bara är ett plötsligt infall så känns det rätt okej tycker jag . Går att plocka ut och såvitt jag vet läker det ihop

 6. Linda skriver:

  Om den är riktig vilket jag tror den är så tycker jag att det är upp till grabben som bär den! Det är en piercing, ett hål i huden som kan växa igen om man vill det (med minimalt ärr) men jäkla modigt att göra! Det är inte precis som att du skulle tatuerat in ett hakkors på pojken :)

  • emma g skriver:

   @Linda,

   Minimalt ärr håller Jag inte med om.. Jag har öppna piercinghål som inte läker i både över och underläpp och det syns hela tiden att Jag varit piercad. Ärret efter min piercing i ögonbrynet och för all del i naveln har växt igen, men ärren får Jag leva med.

   • Linda skriver:

    @emma g, Jag menar att det blir en ”prick”, ett ärr, dvs inte något stort jättemärkbart ärr. Jag har också haft piercingar som jag tagit ut, och visst syns det. Men inte så att jag skulle tycka att det är stora eller jättemarkanta ärr. Jag har större ärr efter diverse olyckor jag var med om som barn…

  • Emmily skriver:

   @Linda,

   Mina piercinghål har inte heller vuxit ihop. Syns tydligt att jag haft hål i underläppen trots att jag bara hade piercingen i ungefär tre veckor (sen tog jag bort den för den skavde på min tand).

 7. Lina skriver:

  Jag hoppas också att den inte är på riktigt. Jag är själv också ett fan av åldergränser och tycker inte heller att barn bör få gjort hål i sina kroppar för skönhetsskull innan de har ålder (och då också en förståelse för vad de gör) inne.

 8. mimmi skriver:

  Håller med alla ovanstående. Gillar piercingar men tycker Phini är för liten för en riktig än. Så jag hoppas att det är en fejk. Fast var och en gör ju som den vill….

 9. Sandra skriver:

  Tror inte den är på riktigt! Men han klär i den :-)) I den åldern gillar barn att busa i brottas o då kanske det händer att han fastnar o drar bort den o det LÄR göra saftigt ont.

 10. merlyn skriver:

  Hoppas på fejk för jag tycker han är för ung men oavsett så passar den honom, han kan skaffa en när han blir lite äldre :)

 11. Jenny skriver:

  Jag gissar på fejk. Tror att du har mer utbildning och yrkesstolthetn än att gör en riktig på honom.

 12. Emma skriver:

  Ditt barn, ditt val och även hans eget val om han vill ha piercing. Jag skulle nog inte höjt ögonbrynen om jag sett honom komma med en piercing i läppen :-)

 13. Tänker mest ”Vad långt ner den sitter”.. :wilt:

 14. Bina skriver:

  Haha, tycker det är sjukt kul o läsa att folk faktiskt tror den är riktig eller att dom är osäkra! Du kan göra en del flippade grejer Maddi, men pierca Phini är fan över gränsen även för dig :) Är d en sån med magnet eller?

 15. Linda skriver:

  Ha ha ha :) Verkar bara vara jag som inte tycker det vore extremhemskt eller ”omoraliskt” att pierca grabben OM han nu ville det :)

 16. Petra skriver:

  Tror absolut inte att den är äkta.. men fan så bra han passa i den! :) Men som sagt, FEJK! Tror inte ens att du (maddis är ju maddis) skulle göra en sån sak! :)

 17. carro skriver:

  fake :-D
  Ansiktspiercingar får banne mig vänta! Åtminstone tills 15-årsåldern tycker jag!

 18. Malin skriver:

  Förbannat snyggt,oavsett om det är äkta
  eller inte :-D

 19. Kristina skriver:

  Det finns normer och regler om allt och jag skiter i de flesta sådana. Dock förståelse för att man upp till en viss ålder ska ha målsmans tillåtelse. Live and let live…Ha en fin dag !

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com