Piercing nr 28

Körskskolan idag. Handledarutbildning med Emma. Det kändes mindre lockadne att stiga ur sängen i morse, det är ju LÖÖÖÖRDAG! Och det pissregnade utanför och det enda jag vilel var att stanna kvar i sängen och mysa med pojkarna. Men istället gick vi upp och det serverades kaffe till mig och Cheerios till mina söner innan jag lämnade de hos mamma och begav mig till Emma.

Och när jag väl var där var det lugnt. Det var skitsamma att det regnade och det var skitsamma att det var lördag.
Vi körde in till körskolan och gick vår kurs och fick intyget vi behöver. En extra spegel till bilen, en grön skylt med texten "ÖVNINGSKÖR" och en mapp med papper och en handledarbok. Allt gick strålande och jag är säker på att jag valt rätt handledare. Emma var aktiv och lyssnade, ställde frågor och gjorde anteckningar vilket för mig visar att hon verkligen dedikerar sig detta och vill verkligen hjälpa mig <3
Trafiklärarn bjöd på fika och jag tror jag klämde i mig en 4 negerbullar. Skäms inte ett dugg. Frukost? Trafiklärarn var trevlig och avslappnad att prata med och jag hoppas jag kommer få chans att få köra med henne.

Emma släppte av mig utanför mina föräldrar och jag gick upp till mina söner som tydligen itne saknat mig allt för jävligt. brorsan och hans son Anton var där och jag fick gosat lite med honom i alla fall.
Inte långt däefter började jag bli astrött så jag vilade mig i soffan under tiden som mamma lagade mat. Mammas stek med potatis, sås och vinbärsgelé. Ååååååh, tack mamma!

Och det regnade fortfarande.

Pojkarna och jag drog oss hemåt och jag kurade ner i ett varmt lavendelbad. Pojkarna stod förtjust bredvid och synade mig (nä jag får ingen privacy) innan det var deras tur. Jag tappade ett bad med lavendelbadsalt åt dem och hällde i några droppar babyolja och de lekte fint i badet under tiden jag tände ljus i hela lägenheten. Mysfaktor galore, kan ni tro. När pojkarna var färdiga blev det pyjamas och mys i soffan. Jag fick sms av Lotta som undrade om jag kunde kolla upp en grej på datorn så jag satte mig där och en stund senare slog det mig.. fan vad tyst det är. Och när det blir så tyst hemma hos mig finns det två tänkbara anledningar till tystnaden.
1. Barnen har somnat.
2. Barnen hittar på hyss.
Lysckligtvis var det ettan. De hade somnat gott i varsin soffa. Phini med humpky dumpky och fjärrkontrollen i famnen och Laaiti på min kudde.

Men nu till kvällens bästa.
Om hur pinsam jag är.
Nästan så att jag skäms.

<KENOX S630 / Samsung S630> Jag bestämde mig för att sätta tillbaka min snakebite men denna gången med 1.2mm labret. Satte i staven men kunde fantamig inte få på den lilla kulan. Jag förbannade mig själv och svor den timmen jag stod vid spegeln och hade lyckats tappa kuljävlar hundratalsgånger, ner i vasken (naturligvis tillproppad), ner på golvet, ner i badkaret osv.
JAG KUNDE INTE FÅ PÅ KULAN.
"Vad fan är det med mig.. jag KAN ju detta för helvete, det är ju det jag gör" tänkte jag och jag skämdes som fan. Efter mer än en timme fick jag för mig att testa att skruva på andra hållet och sedär, kulan spändes med detsamma. Dö’h.. jag stod vid spegeln så allt var ju spegelvänt. Jag skruvade på samma håll jag brukar, trodde jag som egentligen gjorde allting spegelvänt. Hur jävla KORKAD får man bli.. hur jävla BLOND får man vara?

Så det blev piercing nr 28.

Vänstra örat:
7 i örat, varav en töjd snibb på ca 22mm.
1 conche på 2mm
1 tragus.

Högra örat:

7 i örat, varav en töjd till ca 19mm.
1 conche på 2 mm.

Ansikte:
Näsvinge
Medusa (mitten av överläpp)
Läpp (mitten av underläpp)
Snakebite (2 st off-centre läpp, varav min högra är kvällens tillskott)
Tunga

Övriga mig:

Sternum (mellan brösten)
Bröstvårtorna
Navel
Vertikal kappa.

 

rösta

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Anna skriver:

  Du kul det här med körskolan.. men du jag har glömt att säga en sak till dig om du skriver teorin nu så har du ett år på dig att köra upp fortfarande. För min syrras kompis skrev för någon vecka sen och hon har nu ett år på sig att köra upp. Så om du skyndar dig med att skriva så kan du ju köra sen.. :) Bara ett tips.. :D *rock* Kram

 2. Jädrans snygga piercingar!

  ..och lycka till med övningskörandet :-)

 3. mie skriver:

  åh, när jag läser om och ser dina barn så längtar jag verkligen tills den dagen jag får egna. Och nej, det är inte bara när jag läser att de sover fint i soffan och är hur snälla som helst. Jag längtar efter det jobbiga också, haha, alla hyss och alla konstiga grodor som flyger ut ur munnen. ;) :)

 4. mie skriver:

  Just det, jag skulle skiva det med. Det Anna skriver om teorin – det stämmer. Men det gäller fram till den 1 september, efter det så börjar det med att man helst ska skriva upp och göra körprovet på samma dag. Inom loppet av 2 veckor eller en månad , kommer inte ihåg vilket av det de va. Fast du fick kanske reda på detta idag på handledarkursen? ;)

 5. Maria Malmgren skriver:

  det blev juh riktigt snyggt..;) ..tack för det mysiga voicemeddelande från laaiti.. william sken upp som en sol… mys med pojkarna… hur jobbar du föresten nästa vecka? kram Maria

 6. Dizzy skriver:

  Du har nog snart körkortet i handen. Go go go. Snygg pircing. Kram

 7. Suss skriver:

  Vadå ännu en piercing? Det är väl inget viktigt?
  Det viktiga är att du kommer hit nästa helg!!
  DÅ ska du få viktiga saker att skriva om *pöss*

  Miss U! *kjerlek*

 8. PhoenixAngel skriver:

  Det är väl ändå SÖÖÖÖNDAG idag? :P

 9. ninna skriver:

  supersnygga piercings,
  Gillar Medusan skarpt faktiskt, skulle även kunna tänka mig en Mouche heter det så???? *blush*

 10. Jocke Creutzer skriver:

  Schyst piercing… det passar dig…

  är det nu man ska börja hålla sig inomhus? *huh*
  lycka till med övningsrattandet men snälla tala om i god tid innan så att vi andra hinner ta skydd. *tihi*

 11. Sanna skriver:

  vet du nån stand , te.x. i skåne , ( helst i ystad / malmö) man kan pierca sej? :) *studs*

 12. Emma skriver:

  Hihihi – blondin undercover var det nog ja… :D

 13. Therese Anerland skriver:

  Riktigt snyggt *kjerlek*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com