Piercings: Simple Dimple!

Jag vet vad du tänker. Det räcker nu, Maddi. Nu är det bra. Nu har du så det räcker.. vad fan har du nu gjort..? Och ja.. lite kan jag hålla med dig. Men bara lite. Men jag vill så mycket..! Det är jobbigt att  begränsa sig när man tycker så många är fina! Sen å andra sidan.. ju fler piercings jag sätter på, desto mer minskar jag risken att killar ska försöka sätta på mig. Jag skrämmer iväg dem istället, inte sant! Och jag är ganska anti-män helt generellt sen min senaste tragiska historia med psykopaten så jag håller de gärna på en armlängds avstång. Fågelskrämma – moi. Mer om detta lite senare i inlägget.

I alla fall. Det är ju snart dags för fotografering på dagis. När jag frågade Phini vad han ville ha för kläder kom han med förslaget "Döskallar och Kalle Anka". Och i mina öron är det inte ens någonting vi ska diskutera. Det där går inte att matcha på något jävla vänster. Glöm det, unge. Du kommer hata mig när du är 15 om jag tar på dig det nu.
Så jag gick in och kollade lite här och där. Min tanke var kanske nån vit skjorta med en enkel svart slips. Trodde aldrig jag skulle säga det (läs: skriva). Men tänk er, en vit skjorta med den översta knappen uppknäppt och en svart loose-fit slips. Det kan vara fett nice… särskilt i kontrast till Phini’s mohawk. Haha. Men naturligtvis hittade jag inte det <KENOX S630 / Samsung S630> som jag hade i tankarna. KappAhl har faktiskt jävligt schyssta kläder till grabbar. Jag hittade varsin tröja med döskalle på. Om jag inte hittar något bättre innan fotograferingen få de ha dessa på sig. Och sen köpte jag ny färg till kidzens hår. Svart. SÅ LÄCKERT! Men jag kan lugna er alla med att det går att skölja ut. Såklart. När Phini såg mig utanför fönstret ikväll när jag kom hem, med en påse i handen, var hans första fråga, som han skrek ut genom fönstret "MAMMA, HAR DU KÖPT SKOR TILL MIG?!".
Min skapare, han är en Carrie haha.

Min första kund idag var faktiskt en av ER. En av er stamläsare. En av er som vet ALLT om mig, som jag inte vet ett dugg om. Och jag tar nog åt mig lite cred att det råkade bli just den piercingen hon bokade för. Hon har skickat några mail och undrat om min sternum, som jag lagt ut i bloggen. Vi har mailat varandra fram och tillbaka och igår ringde hon butiken och bokade tid till idag. Och när hon promenerade in i butiken, räckte hon fram en hand och presenterade sig. Det var ett vänskapligt, igenkännande "Hej" när hon kom in i butiken, och först efter hon presenterat sig upplevde jag en "aha-upplevelse". Javisst fan, hon känner ju mig! Haha.
Hon var nervös och rädd, som de flesta av mina kunder är och som även jag är själv. Men hon var duktig och det hela var över på ett kick och till min kännedom blev hon nöjd och glad. Om du vill läsa om hennes upplevelse att bli piercad av mig, klicka här.

Sen var det grejen med mina nya piercings, jo. Jag har sedan ganska länge velat ha mina dimples piercade. Jag har iofs redan en smilgrop. Ja jag vet. EN. Ganska löjligt att ha bara EN smilgrop. Mina barn har det efter mig, en markant smilgrop på ena kinden och en liten mindre, knappt märkbar på andra kinden. Men ni vet hur mesig jag är. Rädd för nålar och framför allt smärta. Så när jag har piercat mina kunder frågar jag dem vad de tyckte. Om det gjorde ont. Men de säger att det inte gör så ont. Och jag har blivit ganska duktig på att märka av just det när jag piercar – hur ont de egentligen tycker det är. Så jag tog en chans idag. Jag ringde min chef och snackade lite om dessa piercings och hans reaktion var lite.. "På dig själv? Åh aj, aj aj… du är inte klok". Men fjant. Och det kommer från min läromästare. Men sagt och gjort. Och ni ska veta att det är så jävla mycket svårare att pierca sig själv, bakvänt i spegeln, kunna se ordentligt när man håller tången framför sig, framför spegeln. Och att komma i rätt vinkel, framför allt. Men till slut lyckades jag och det tog mer än de millisekundrar det tar när jag piercar andra. Det går saaaaaakta. Och nu har jag dimples/smilgropar.
Och min mamma är avis för hon vill också ha!

<KENOX S630 / Samsung S630> 
Fler bilder finns på bilddagboken

Dizzy & sambo hämtade upp mig efter jobb och det uppskattas enormt att få komma hem bra mycket tidigare. Mamma hade kaffe klart till mig när jag kom hem och hon hade diskat undan åt mig och borstat pojkarnas tänder. Så det var mer eller mindre bara att natta dem och de somnade nästan direkt. Tack mamma <3
I dagens post fanns bl.a ett brev från plastikenheten på MAS. Mer om detta i ett låst inlägg snart. Nu har jag satt en boll på rullning.  I said it – I DID it.

Du gillar kanske också...

16 svar

 1. Anna skriver:

  HAha fan vad jag garvade när jag läste : ”Mamma har du köpt skor till mig?” Riktigt roligt unge det där.. :) Sen måste jag säga att jag inte tycker det är så snyggt när folk har en MASSA piercings men jag måste erkänna att alla dina piercings passar dig och det ser inte alls konstigt ut. :) Den du gjorde idag va grymt snygg.. Sen tänkte jag fråga dig jag har alltid velat ta i tungan men är skit rädd för det. sen vet jag inte om jag kan göra det då jag tycker att min sträng sitter så långt fram.. Men det kanske funkar ändå??? Ha det bäst!!! *kjerlek*

 2. Suss skriver:

  Kan faktiskt inte neka till att det är snyggt OM man har egna gropar från början..Jag som är begåvad med hamsterkinder skulle inte se klok ut O_o (:

  Har du sett min blogg fö? Nytt sångjobb! Jag börjar på söndag *clap* *yay*

 3. Therese Anerland skriver:

  Det är så jävla snyggt med dimpels *yay*
  Skulle gärna ha det men tror knappast att sambon går med på det.
  Har ju redan massor i öronen och en i naveln. *love*

 4. ninna skriver:

  åhhh det var verkligen skitsnyggt, det var verkligen pricket över i:et.
  Snygg innan och ännu snyggare nu *clap*

  Men inkompetent som jag är hur tusan sitter en piercing fast där?

  Sen förstår jag inte hur DU kan tro att du skulle hålla killarna borta pga alla dina peircings, det är ju du och det passar dig fantastiskt bra.
  Piercings är Sexigt, *love*

 5. Nelin skriver:

  Alltså, jag gillar inte dimples egentligen, tycker de ser helt fel ut på något sätt, men på dig så var de suöersnygga. Det har väl att göra med att du har så många i övrigt, blir ju lite lättare för det att kännas enhetligt då. Så, nice work – det blev skitsnyggt!

 6. Sarah skriver:

  Den var ju snygg på dig, fast jag tror man måste ha egna smilgropar för att det ska vara så snyggt.
  Precis som du har.

  Satt och lyssnade på voice i morse då Gry tog upp en intressant grej som jag måste fråga om, hur fasiken målar man läpparna när man har ring? Tar man av den? Målar man runt den och under den? Är det ett jäkla joxande?

 7. Miss Attitude skriver:

  Det va riktigt grymt med piercingen på kinderna!! Dom ser ascoola ut. *yay*

 8. Emma skriver:

  O_o Vad i hela friden?

 9. Jessica skriver:

  Det var så jäkla kul att träffa dig och jag lovar att om du skrämmer bort killarna så kan jag fan konvertera till bisexuell (: …. Jag är verkligen jättenöjd, den blev så vacker och jag kan inte sluta titta på den och jag går runt och ler hela tiden. Det gjorde lite ont, dels då tången som du sa kunde göra ont och sen precis den sekunden det tog för dig att dra igenom nålen. Men du var så himla snabb och effektiv så det var jätteskönt. Tack tack tack och åter tack, jag älskar den *kjerlek*

 10. Hanna skriver:

  Vet inte riktigt vad jag tycker så jag tror att jag kniper igen ist.

 11. lotta skriver:

  Nja min åsikt vet du redan *bash*

 12. Annelie skriver:

  Nja, jag vet inte vad jag tycker :p En sak är iaf klar, du har mkt percingar…men inget man lägger märke till såå mkt. har nog med dit vackra utseende att göra :)

 13. Milippa skriver:

  Jag tycker det blev skitsnyggt! Föressten vad heter en sån piercing som du har i överläppen? Nu har jag bestämt mig och samlat mod och en sån ska jag ha! *rock*

 14. Tina skriver:

  mm cheeks…. *surar av avundsjuka*

  Bara bebben kan ta och ploppa ut så jag äntligen kan göra mina också.

  kram
  Tina

 15. Thina skriver:

  My god gjorde du kunderna själv! Bara läppen är ju as seg att komma igenom! Gjorde medusan i mitten av överläppen själv för ett tag sen och det va fan segt som bara dne att komma igenom! Kinderna skulle jag inte våga ta själv! Där säger till och med min snåla smålänska sida nej *haha*
  Men snyggt va det!

 16. starsprinkle skriver:

  Läckert läckert läckert,
  Hur långa labretter behövs egentligen till dimples?
  Svara gärna i min blogg,vore toppen.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com