ante omnis mea familia

Piller i överflöd, för att kunna leva “normalt”

Känns som om det var en mindre evighet sedan jag satt ner och skrev. De senaste dagarna har varit mest pest & pina, om jag ska vara ärlig. Jag gick till tandläkaren i måndags och träffade en ny käftis, som jag inte haft innan. Och jag har nog fan träffat de flesta på folktandvården här. Jag sa åt honom att vara försiktig för att jag hade väldigt ont och han var faktiskt enormt öm på handen. Först satte han sig bakom mig och kände nog så ömt på mina kinder, ner mot halsen och upp mot öronen, förmodligen för att bedöma svullnaden. Sen fick jag gapa lite och han tittade. Grejen är, att jag hade ju tappat en fyllning i kindtanden som ska rotfyllas. Och bakterier hade ju naturligtvis funit bo där, därav inflammationen. Han satte en ny provosorisk fyllning och sa att den MÅSTE rotfyllas. Den enda tid de hade till mig var i mitten av juni. Så jag hoppas fyllninbgen sitter kvar tills dess och jag inte får fler inflammationer.. för annars är det kört med denna tanden. Han skrev ut Kåvepenin till mig som jag började med direkt i måndags. Och jag känner inte till många bieffekter med penicillin men illamående måste vara ett av dem för sedan dess har jag var spyfärdig nästan konstant.

Igår var ännu jävligare. Jag hade bestämt träff med Lotta som skulle komma hit, vilket hon gjorde. Och jag var så ofantligt slö och trött. Det var härligt att få träffa henne, när hon kom med frukost och dubbelnougat <3 men jag var så så trött. Jag följde henne till bussen vid lunch, gick till pressbyrån och hämtade mtt paket från buzzador, gick inom ica och handlade och sen gck jag hem och sov (!!). Jag sov i ca två timmar innan jag hämtade pojkarna på dagis. Sen gick vi hem och jag slängde mig på soffan och pojkarna lekte med varandra, badade och lät mig slöa. Det var en enormt kraftansträngning att faktiskt laga middag igår. Ingen disk blev gjord och inget annat iheller för den delen. Mot kvällen började ryggen göra sig påmind. Jag har inte haft ont vare sig måndags eller på hela dagen igår och därför inte tagit piller. Jag kanske borde tänka mer i förebyggande syfte.. Så jag fick ta två voltaren i morse för att kunna gå och stå ordentligt. Jag vågade inte ta tramadol för att jag ska jobba idag, men om det blir alldeles för jävligt får jag nog överväga det.

Men jag orkar fortfarande inte ta disken..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Piller i överflöd, för att kunna leva “normalt””

%d bloggare gillar detta: