Pojkarnas cyklar vandaliserade på dagis 10


Är det någonting som är jävligt tabu för mig så är det saker som rör barn. Det är tabu att göra någonting som medvetet skadar eller gör barn ledsna utan anledning. Nu menar jag inte när mamma skäller på dem för att de inte städat sitt rum  utan andra saker som exempelvis historien vi fick erfara i morse. Det är för jävligt att stjäla någonting från människot men det tar fan priset att stjäla från barn. och det är lågt att ta i sönder någonting som tillhör någon annan och i synnerhet då det är barns saker.

I går när mormor hämtade pojkarna från dagis ville de inte cykla hem. Så mormor lät deras cyklar stå kvar i cyjkelstället, låsta på sin plats. I morse när jag kom för att lämna pojkarna sprang de fram för att hälsa på sina cyklar och Phini skrek åt mig att någon tagit sönder deras lås. De hade ett lås om bägge framhjulen, om cykelstället. Det var uppbrutet. Både pojkarnas cyklar är förstörda, stödhjulens gummiringar var isär och stödhjulen stod åt olika håll och kanter, hjulen var även urluftade. Jag fick nog en smärre chock för att jag var inte beredd på det. Dels för att jag inte kan föreställa mig glädjen någon fått av att ha isönder barns grejor. Dels för att det hände på dagis, vilket för mig är en helig plats. Det är ju barnens plats. Med enorm besvikelse nämnde Phini för sina fröknar vad som hänt och den ena fröken berättade att hon sett deras cyklar vid parkeringen när hon kom, just vid sidan om vägen. Någon måste ha flyttat tillbaka dem just innan vi kom. På Laaitis avdelning sa en av fröknarna att hon också hade sett cyklarna vid vägen. Så någn har alltså slitit sönder deras lås, cykat omkring med dem (?) och förstört dem och lämnat deras cyklar vid vägkanten. Varför? Var det roligt att förstöra mina barns cyklar som jag jobbade röven av mig för att köpa förra sommaren? Jag önskar jag kunde få träffa den skyldiga och presentera honom/henne/dem för mina två söner, Phini 5 år och Laaiti 4 år, med besvikelse i deras ögon, och få en chans att förklara varför de tog sönder deras cyklar. Fuck you.

På jobb har Cindy jobbar hårt med skyltning i alla montrarna och gjort fint och packat upp alla nya varor som vi fått levererat. Jag erkänner att jag inte gjort en hundradel av det hon har men jag har gjort det bästa jag kan, med tanke på att jag har studion främst att se om, med kunder och bokningar och allt. När jag har en lucka så är jag i butiken och det blir svårt att sätta sig in i nått där när jag blir avbruten för studiojobb jämt. Så eloge till Cindy som gör ALLT i butiken. Det hade jag fan aldrig pallat med. Vi har fått en en himla massa nya snygga och coola grejor och om jag hade haft en pojkvän hade jag överröst honom med smycken som jag älskar men inte passar mig. De coolaste ringarna exempelvis, finns inte i min storlek. Men jag tog några bilder på några av våra nya grejor för att ni ska få ett hum om vad vi har i vårt utbud. Klicka för större bild.

  

  

Och mina favoriter, taa-daaam! Innan de lades ut i skyltfönstret, hamnade ett par i mina öron såklart, jag hade första tjing!

Är de snygga eller vad?!


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “Pojkarnas cyklar vandaliserade på dagis

 • Kicki

  *growl* Stackars pojkar! Man blir ju galen på folk som inte visar respekt för andras egendom. Undrar om de fattar hur ledsna de drabbade blir. *grrr*

 • Andie

  Jag vill också ge f_u till den/de som förstörde pojkarnas cyklar!!! Folk är fan inte kloka!
  Och smyckena i butiken var ursöta *love* Jag är som en skata och gillar allt som glittrar!

 • Glory

  Min cykel blev stulen när jag var ca 5 år… kommer ihåg hur ledsen jag blev och hur länge jag letade efter den. Så jävla uselt att förstöra för barn….

 • Lorelai

  Just sådant är jag så ofta orolig för.. kan inte begripa att någon vill sabba något för så små. Okej att de blev pisset off på något som barn… men måste de då lägga det på nya oskyldiga barn?

 • MaddeMad

  *devil* *whap* *ninja *george* *grrr* *bash* *huh* *frown*
  Jävla idioter!
  Fattar INTE var deras moral & respekt är någonstans?
  Min cykel som faktiskt var min resväg till & från jobb, ca 1/2 milvar dag, blev under helgen då jag lämnade den vid busstorget vandaliserad.
  DET jag reagerade över då var att MIN hade en barnsits på pakethållaren & jag förstod inte hur dom kunde ta min av alla cyklar som var där & slänga in i busskuren så det var glassplitter överallt!
  Var FAN finns deras respekt gentemot barnfamiljer?
  Vissa saker gör man bara INTE!!!
  Man gör inte illa barn, djur & äldre människor/ försvarslösa människor…
  Jävla idioter och stackars Phini & Laaiti :(

  JÄVLA IDIOTER!!!!! Man har god lust & försöka *whap* för att få hjärncellerna på plats… f_u