ante omnis mea familia

Pojkarnas “nya" rum!

VILKEN DAG!
Det hade jag inte planerat, men så kan det gå.

Igår påbörjade jag projekt “Pojkarnas rum”. Vi började med att rensa ut bland deras miljontals leksaker. De hade tre tunnor FULLPROPPADE med grejor. Och jag tömde de en och en i vardagsrummet och bad pojkarna att sortera. Allt som var SÖNDER skulle kastas, alla SMÅGREJOR (läs: kinderägg. Fan vad jag hatar den idioten som uppfann kinderägg) och alla grejor som de INTE LEKER MED.
jag var beredd på en massa gnäll men de rensade ut tio gånger bättre än vad jag själv kunde göra och det visar sig att de inte alls har samma seperationsångest från materialistiska ting som sin mamma. Nej, jag är LÅNGT ifrån en hoarder som vi ser på TV men kastar inte heller saker lika lättvindigt som mina barn. Det slutade med att de nu har EN HALV tunna kvar och jag är mer än nöjd.
Sen i förmiddags tänkte jag fortsätta med städning och utrensning och fixa tillbaka deras rum som det mer var innan dickhead fick för sig att han skulle möblera om mina barns rum en dag när jag var på jobb. Jag fick verkligen bita mig i tungan när han gjorde det. Jag tyckte faktiskt inte alls om att han gjorde det. Det är MINA barn och MITT hem. Så jag tömde deras rum idag, putsade, skurade, dammsög, moppade och möblerade om och sen fick de hjälpa till att sätta nallar på plats och sina grejor. Phini ÄLSKAR sitt rum nu och har sagt åt mig att jag måste borsta av fötterna innan jag går in. Haha.

image Det är vad jag gjorde i förmiddags en stund innan vi gick till Emma. Vi mötte upp Lotta på vägen och gick dit tillsammans och fikade och Kaeli fick present av tant Lotta. En vacker liten skyddsängel  och ett hängsmycke med texten “HOPE” som säljs till förmån av barn cancerfonden.
Pojkarna sprang runt i vattenspridaren och Lotta hade vattenkrig med Phini. Sen blev jag inblandad på nått vänster. Lotta hotade att hälla vatten på mig och bara för att vara snabbare än henne sparkade jag vatten från poolen på henne sen skulle jag göra likadant på Phini men sparkade på vattenkannan han höll i, istället. Satan vad ont jag fick. Jag sprang till vagnen för räddning. haha.

Emma och pojkarna badade i den lilla poolen, jag nöjde mig med att doppa fötterna. Jag får inte lov att bada riktigt ännu, jag har fortfarande lite… “efterföljder” sen förlossningen. Sen gick vi hem och jag fortsatte städandet i barnens rum och gjorde klart det sista. Nu är resten av lägenheten upp och ner haha. Pojkarna fick käka lite sen gick vi ner på gården där det satt en jävla massa grannar. Både från min gård och gårdarna omkring och barnen sprang och lekte. LJUVLIGT.

En heldag.. UNDERBART.

Och jag har beställt badklader till mig. Det har jag inte haft sedan jag var liten men nu bryr jag mig inte mer. Fuck it. Jag vill fan bada med mina kidz så fort jag kan. Detta har jag beställt ikväll. Bikini och en badkjol! För jag visar då fan helst inte mina lår, haha.

   image  
image

image

Samtliga plagg beställdes från Bubbleroom!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Pojkarnas “nya" rum!”

%d bloggare gillar detta: