Powerade & Sveriges Nationaldag

50 minuters promenad är avklarad och jag köpte en Powerade på vägen. Jag har inte bestämt om jag tyckte om det eller inte. Jag tyckte definitivt inte att det var något särskilt i alla fall. Men filmen på deras hemsida var ganska cool i alla fall.
Jag har gått ner 2 kilo så det går på rätt håll i alla fall. Jag började på 62 och jag är snart nere i delmål 1: under 60kg. Sakta men säkert.

I morgon är det Sveriges Nationaldag. Sedan 2005 är det även en helgdag – en ”röd dag”  som betraktas som en Söndag. Många av mina vänner är lediga. Men om man jobbar i butik och i synnerhet köpcentra så jobbar man, men som om det vore en Söndag. Dagis är stängt och mormor ska ha pojkarna.

Så dagens frågor:

♦ Har ni testat Powerade?
Om ja, vad tyckte du och vilken smak rekommenderar du?

♦ Firar du Sveriges Nationaldag?
Om ja, hur?

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Lotta skriver:

  Firar inte nationaldagen.. Det känns som om ännu en ursäkt till att festa till det på en torsdag för att man e ledig på fredagen. Jag jobbar oxå på röda dagar. Vi stänger ju aldrig.

  Nej jag har inte provat den.. haha jag provar nåt annat..;)

 2. Anna skriver:

  Nej jag firar inte nationaldagen. och vad det gäller Powerade så har jag nog bara provat den blåa och den är väl okej. Men det är som du säger det är inget så där wow.

 3. Anna skriver:

  Oj glömde ju att skriva min kommentar om din viktnedgång. 2kg är ju jätte duktigt. För det är ju svårare att gå ner i vikt om man inte har så mycket att ta av.. Så jag håller tummarna för dig att du snart är nere i det du vill va nere i… *cheer*

 4. Emma skriver:

  Nä, jag jobbar ju. Som ordförande är vi erbjudna att delta med mja… Inte så sugen.

  Jag firar det ikväll istället med grisfest – eftersom nästan alla är lediga från mitt jobb idag. :)

  Har inte testat Powerade… Eller jo, kanske – är det halvlitersflaskorna? Tycker det är för mycket socker i dem!
  Testade naturdiet Smoothie Hallon/Granatäpple – definitivt inte min grej. Jag kunde knappt dricka en liten del av den. Brr.

 5. Ellen skriver:

  Vi ska grilla o umgås med vänner för att fira Sverige :-)

 6. Flisan skriver:

  Hellre nationaldagen än 1 maj…. Nä man är ju ledig.
  Vi kör bägge! *yay*

 7. Hanna skriver:

  Svar: Nej på båda :)

 8. Miss Blue skriver:

  Grattis till viktnedgången! Hur har du lagt upp din kost? Har det funkat med måltidsersättningarna?

 9. Ang1e skriver:

  Nej jag dricker inte Powerade. Har smakat men kommer inte ihåg hur det smakade ^^

  Firar inte Sveriges nationaldag heller. Det är som vilken annan dag som helst för mig!

 10. Linda skriver:

  Powerade; Jag är kanske helt ute och cyklar, men är Powerade drickan där man kan trycka ner ”pipen” på som på en vanlig träningsvattenflaska, med energidryck i? Isåfall brukar jag dricka den blå eller gröna (kommer inte ihåg vilken av dom som är godast, men jag brukar variera mellan dom).

  På Nationaldagar brukas vi sätta oss på en filt på gräset och titta på orkestern som spelar i stadsparken här i Luleå så är det nåt tal som sägs och ibland barnaktiviteter, och om det festas eller dricks vanlig läsk, så används det gul/blåa sugrör, men inget mer än så för min del iallafall.

 11. Sarah skriver:

  Nej på båda frågorna, har inte ens hört talas om powerade, så jag vet inte vad det är?!

  Jätte stort grattis till viktminskningen *yay*

 12. Jenny skriver:

  Japp! Firar nationaldagen och imorgon blir det nog Svenska Kyrkan med fika och sang och lek. Mest for att traffa andra Svenska familjer och for att barnen ska fa prata svenska.

  Hoppas ni far vackert vader hemma
  och kampa pa med vikten. Haller pa jag med men typ 500g ar ju inget mot 2 kg. *bash* Far kanske kopa en *studs* och hoppa pa lite inne.
  Ha de/Jenny

 13. Sabbe skriver:

  Vi ska fira nationaldagen med kompisar och deras barn. Så vi ska grilla och bada o ha en mysig dag. Ska jobba på natten sen så det blir lugnt. Den där drickan har jag inte provat alls.. Skitbra med 2kg ju..

 14. Therese Anerland skriver:

  Svaret på första frågan.. Ja jag har testat powerade men tyckte inte om dom alls.
  Både redbull och burn är då godare..

 15. Therese Anerland skriver:

  Svaret på andra frågan.. Nej firar inte sveriges nationaldag alls på något sätt..
  När man gick i skolan så sjöng man ju nationalsången men inte längre.

 16. Karin skriver:

  Nej på båda frågorna. Men jag får i alla fall vara ledig idag och det är skönt! *cheer*

 17. Åsa skriver:

  Powerrade innehåller bara onödigt socker som endast personer som håller på med uthållighetsträning är i behov av. Genom att dricka en sådan när du kör ett gympapass intar du mer kalorier än vad du gör av med .. bättre att dricka vatten :)

 18. sjoedin! skriver:

  Powerade är gott och den BLÅÅÅ!! är godast :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com