ante omnis mea familia

Powerade & Sveriges Nationaldag

50 minuters promenad är avklarad och jag köpte en Powerade på vägen. Jag har inte bestämt om jag tyckte om det eller inte. Jag tyckte definitivt inte att det var något särskilt i alla fall. Men filmen på deras hemsida var ganska cool i alla fall.
Jag har gått ner 2 kilo så det går på rätt håll i alla fall. Jag började på 62 och jag är snart nere i delmål 1: under 60kg. Sakta men säkert.

I morgon är det Sveriges Nationaldag. Sedan 2005 är det även en helgdag – en ”röd dag”  som betraktas som en Söndag. Många av mina vänner är lediga. Men om man jobbar i butik och i synnerhet köpcentra så jobbar man, men som om det vore en Söndag. Dagis är stängt och mormor ska ha pojkarna.

Så dagens frågor:

♦ Har ni testat Powerade?
Om ja, vad tyckte du och vilken smak rekommenderar du?

♦ Firar du Sveriges Nationaldag?
Om ja, hur?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 tankar om “Powerade & Sveriges Nationaldag”

%d bloggare gillar detta: