Öppet svar till Merlyn

Alla andra kommenterar friskt och jag antar att jag får göra detsamma eftersom det är min blogg. Min kommentar blev för lång så jag valde att göra ett inlägg av det hela. Grattis, är är dina 15 minutrar, Merlyn. Även om det mesta jag hade velat sagt redan finns skrivet i kommentarerna i inlägget innan.
Min Blogg, M & M. Min blogg; min dagbok. Min dagbok jag fört på internet i tio års tid där jag ventilerar mitt vardagsliv, mina tankar och mina känslor och återberättar mitt liv så öppet och ärligt jag kan, just hur jag mår och tänker just den stunden. Det är min dagbok, ni kommenterar. En liten notis bara..

Detta svaret är till dig Merlyn. För inte ett enda av de orden du skrev kommer från M.

För det första så förstår jag inte varför du känner att jag bör ha en förklaring Merlyn. Jag känner inte dig, och har inget med dig att göra. Jag vet vad du heter och att du är min makes nuvarande sängpartner, thats all I know och mer än så behöver jag inte veta. Jag är faktiskt inte intresserad även om du tolkade mitt inlägg som sådant där jag nyttjade mina två erfarenheter av ”män” som exempel, både W & M. Undrar om W’s nuvarande också ska kommentera och förklara? M och JAG har med varandra att göra och kommer ha att göra med varandra tills vi dör eftersom vi kommer ha barn tillsammans. Vi kommer alltid att vara en del av varandra i detta barnet. Om någon ska ge mig en förklaring så är det HAN, bara han och ingen annan mer än han – inte du och inte ”ni”.  Och det kommer ALDRIG hända att han ska förklara någonting för han har till dags dato aldrig tagit ansvar för sina handlingar utan är en konflikträdd kille/pojke. Alla samtal och sms där jag försökt nå honom, i all välmening och med trevlig ton som han fullständigt ignorerat, fram till en viss punkt. Du ser det inte ännu, men du kommer märka det.

Ja det finns två sidor av varje historia. Min och M’s. Och den sidan han ger dig är samma han matade mig med på en silversked och den kallas lögn och förnekelse. Klart som fan att han förnekar att han stulit mina och barnens sparpengar, trodde du verkligen han skulle eränna det för sin nya tjej som han kämpar att behålla (även om du i dagsläget verkar ganska lättövertalad)? Skulle han erkänna alla felsteg mot mig om han vill framstå i god dager? Skulle han erkänna att han är en patologisk lögnare? Och om han nu är en sådan omtänksam, kärleksfull och respektgivande man som du ser i honom, skulle du acceptera ett sådant beteende och sådana personlighets drag i mannen-i-ditt-liv? I så fall förtjänar ni varandra. I och för sig, ni inledde ert förhållande med lögner om hans äktenskap och barn och avsett hans förklaring till varför så svalde du det och förlät honom en lögn. Du baserar din kunskap och yttrar dig om en människa du har känt i någon enstaka vecka i ett rosenskimrande nyförälskat tillstånd. Du har läst min version och hört hans. Hans beteende gentemot mig: antingen tror du mig (och han mot förmodan erkänt det och står för det inför dig vilket inte verkar sannolikt) och tycker att det är okej och anser det var en god mans handlingar. Eller så förnekar han det och ljuger och du tror på det.

Och att M och jag kommer kunna lösa någonting med barnet jag bär verkar även det osannolikt då han, som nämnt tidigare, är konflikträdd och väljer att fly än illa fäkta. Och han har själv sagt att han inte är intresserad och efter ett mordhot på mig och mina barn känns det mindre lockande att han ska få ha någonting med oss att göra. Det hoppas jag att du är smart nog att förstå? För du känner såklart till mordhotet? Och att påstå till dig (som du gick på) att han inte trodde sig vara far till barnet är rent ut sagt befängt. Lägg ihop ett och ett. Så blev det tre. Vidare tycker jag att du går lite för hårt fram att påstå att du kommer vara inblandad i mitt barns liv i sådana fall – kan man uttala sig om det efter ett par veckors förhållande? Jag förstår att det känns så underbart nu för dig, det gjorde det för mig med i början (han har den charmen) men att påstå att man har ett stabilt och stadigvarande långvarigt förhållande som definitivt kommer stå fast ett halvår senare, är lite att ta i, enligt min mening. Och som du själv sa, du har dina småbarnsår bakom dig och trivs med ditt fria liv, så varför beblanda sig med en man som ska bli pappa till en nyfödd i så fall?

Och självklart är det tvärtom ekonomiskt hemma hos er nu, eftersom M, då han levde med mig, hade inget nämnvärt jobb och inga pengar. De pengar han var berättigad till då blev utbetalt nu i december, i stora femsiffriga belopp, om vardera två utbetalningar och ännu en väntande. Nu har han pengar. Nu har han förhoppningsvis lärt sig den läxan hos mig, att man betalar för sig. Jag gav honom beloppet han  var skyldig mig efter vårt gemensamma beslut om delade kostnader som han valde att inte betala utan ljög och sa att han inte hade fått sin lön, vilket han hade. Men det känner du säkert till.

Och ja, självklart skrev jag om M som en gud. Det var han ju, i början. Han gav mig precis det jag behövde och ville ha. Kärlek och respekt, ömhet och omtanke. Det känner du till, det får ju du också. Det var det han gjorde bakom ryggen som sved. Det var lögnerna som sved.
Och du har helt FEL i att han blev ett avskum när ni blev tillsammans så innan du uttalar dig om det kan du läsa igenom och kolla datum på de inläggen redan i OKTOBER då jag skrev vilket kräk han var.
Den 22/10 – http://missmaddis.com.preview.binero.se/2009/10/22/jag-kastade-ut-dickhead-2/
Den 12/12 – http://missmaddis.com.preview.binero.se/2009/12/12/110/
Då var han ett avskum, och inte tillsammans med dig, som jag förstått det.

Och till din kännedom, har han påstått sig vara singel längre än vad som är sant. När han drog på torsdagen den 10 december, var vi tillsammans. Han skrev han älskade mig, vill vara tillsammans med mig och vi hade inte hörts av överhuvudtaget och inte gjort slut när han blev tillsammans med dig. Så nej, han var varken skild eller singel när ni två blev tillsammans. Även om han sagt till andra under förmodligen hela december och november att han varit singel, men han har varit tillsammans med mig, bott med mig (i omgångar), älskat med mig, grälat med mig.

Merlyn, du skrev: ”Den Martin jag känner är den du beskriver som helt underbar, mjuk, fin och full med respekt, både till mig själv och min familj..” – ja det var samma M som jag lärde känna i början. Hade vi haft denna diskussionen när han och jag barra varit tillsammans nån vecka hade jag hållt med dig. Men nu har han behandlat mig så illa på så många olika sätt och jag känner en sida av honom du inte har sett och som han kämpar med att inte visa dig. Om han hade behandlat dig likadant som han behandlat mig hade du suttit i mina skor och förmodligen sett honom ur ett annat ljus, inte sant. Men eftersom du känner till hela historien och verkar vara okay med det så har vi en väldigt olik syn på människor, värderingar och moral.
Antingen det, eller så litar du på hans lögner och DET förebrår jag dig inte för. Du är nyförälskad och han är fantastisk på att ljuga (dålig kombination), även om jag kom på honom fortare än de flesta.

Att anklaga mig för att ha kontaktat dig via en påhittad facebook-sida är befängt och jag måste utgå från att det är M’s påhitt. Jag hoppas att du, som jag, har bevis innan du anklagar någon? Jag har ingen anledning att vare sig spionera på dig eller kontakta dig, jag har ingenting med dig att göra. Känns som om jag sagt det ett par gånger nu. Det finns inget ”oss 3 emellan” – har aldrig funnits och kommer aldrig finnas. Det finns MIG och M emellan. That’s it.

Och eftersom du (och påstått M) har frågor som surrar i ert huvud, låt mig belysa för ER sinnesro, eftersom ni inte läst tillräckligt i min blogg för att förstå.

Ni/du förstår inte hur man kan lägga ut hela sitt liv inklusive foton, på sin make/fadern till barnet, som man tycker sååååååååå illa om, på något man inte vill ha, för du hade ju raderat allt som haft med honom att göra.
Jag har alltid skrivit min blogg as-we-go. När vi träffades, skrev jag det. När vi gifte oss, skrev jag det. Vad som än hände delade jag med mig och la ut bilder, som jag alltid gjort och jag ser ingen anledning att radera honom ur min blogg eller klippa ut hans ansikte ur foton och plocka bort bilder. Jag är inte 14 längre Merlyn. Han har varit en del av mitt liv och det försvinner inte för att jag skulle plocka bort inlägg eller bilder. De senaste bilderna jag tagit på honom (mellan oktober och december) har jag inte lagt ut. Bilderna från vampyrkalaset när han var här den 5 december la jag inte ut, och inte bilderna jag tog på honom och pojkarna dagarna innan han packade heller. När han påstod sig vara singel i offentlighetens ögon.

Och du förstår inte (om) det nu var så att han stulit barnens pengar, varför fan vilja ha honom tillbaka?
Det ska jag förklara för dig.

Och för mig, är det betydligt lättare att “överse” och att förlåta. Jag kan överse mer än ni anar och förlåta mer än ni tror – för heligheten av familj, för det fenomenala att älska. Det är inte lika lätt för alla och jag kan ha svårt att acceptera det. För mig står enheten av  familj före allt annat. ALLT ANNAT. I min värld är det barnen först. Så jag kan förlåta honom för det onda han gjort mig, för min kärlek till honom har inte dött ändå. Det ska ett helvete till innan jag bara slutar älska. Särskilt som en del av honom växer i min kropp och jag påminns dagligen om det. Om honom.

Det skrev jag i det inlägget då jag var redo och mogen nog att erkänna mina egna fel och brister och stå för MIN del i det hela, i ett inlägg då jag trodde hans ilska och hur han ignorerade mig och ångrade sig om barnet plötsligt handlade om blogginläggen som jag skev om honom men det var ju inte det, Merlyn. Det var du. Så fort han blev tillsammans med dig vände han oss ryggen för gott. Även om han påstår annat till dig, så är det så. Innan han träffade dig har han bönat och bett att få komma hem, att få vara med oss, bedyrat sin kärlek till mig och pojkarna och vårt ofödda barn. Jag har kvar ett långt mail som påvisar det där han bönar och ber och för första gången efter jag bett om det, erkände sina lögner. En del av dem i alla fall. Men i samma sekund som han blev tillsamman med dig och det var ”säkrat” så vände han oss ryggen och det tog honom en sekund att spotta på sitt eget barn.
Men min del av det hela jag outade, är i dagsläget så genomskinligt efter att han gick över gränsen och hotar mig OCH mina oskyldiga små barn, till livet.

Hoppas du fick svar på dina frågor som du inte kunde förstå. du avslutade din sista kommentar med ”för som sagt, detta är något mella oss 3 och fan inte hela världen…” – du har så fel, kära du. Det finns inget oss 3. Det finns han och jag. Och hela världen får veta det jag tycker de ska få veta. Så har det alltid varit och kommer stadigvarande se ut så tills dagen jag inte vill så mer.  Om du nu ansåg det inte vara allas affärer skulle du hållt dig borta från min blogg. Den är inte privar. Du kunde valt att maila mig personligen, men du tog det offentligt så jag gör likadant.
Passa på att njuta av hans varma famn, hans händiga sätt och hur han är behjälplig i hemmet och överse med hans lögner och bedrag. För den M du ser efter ett par veckor, är samma M jag såg de första veckorna. Och om du är en stark och smart kvinna och har den erfarenheten som du påstår, kommer du också snart se hans rätta jag. Han har redan proppat dig full med lögner.

Du har sagt ditt, jag förstår FORTFARANDE inte varför du ringde till mig och ville at jag ska bevisa att han och jag är gifta/ligger i skilsmässa och ifrågasätta vår graviditet. Har jag med det att göra, att du ville reda ut hans lögner? Nej.  Sköt du ditt, så sköter jag mitt.

Jag önskar DIG all lycka till..
Sanna mina ord, du behöver det mer än mig..

Läs gärna de andra kommentarerna rörande detta:
http://missmaddis.com.preview.binero.se/2009/12/29/tell-me-girl-did-you-feel-special-too/#comments

Bland annat denna kommentaren:

x Says:
December 29th, 2009 at 10:08 pm

Martin HAR gjort det förr!! Jag vet inte om du minns Maddis, men min väninna ”x” mailade dig, nån gång i maj tror jag det var, när jag insåg att det var DEN Martin du träffat. Där berättade hon om sitt förhållande med honom och vad han hade hittat på då (x antal år sedan nu). Sexsamtal för tusentals kronor som han fortfarande är skyldig, flyttade in snabbt, bodde gratis hos henne, lovade att skaffa jobb, skumma polare mm. Vi blev alla lurade av honom i början, han var ju så perfekt för henne, och vilken schysst kille! Sanningen visade sig ju vara en annan, och när hon försökte konfrontera så försvann han. Upphörde att existera typ.

Jag vet att mina ord inte är någon tröst alls och kanske borde även jag ha sagt något tidigare, men jag ville samtidigt tro att människor kan förändras med åren.
Jag tycker inte du ska behöva försvara dig för att du blev kär i fel kille, som sagt, det är fler som har blivit lurade av honom. Man styr inte sina känslor, tyvärr.
Jag hoppas du använder all din jävlaranamma för att gå vidare i livet utan honom nu.
Kram!
x

Case closed.

Du gillar kanske också...

37 svar

 1. Henrik skriver:

  Hej,

  Jag är intresserad av att köpa ett blogginlägg på din blogg. Inlägget kommer innehålla en liten paragraf med några enstaka länkar till vårt poker community. Hör av dig om du är intresserad till: seotjanst@gmail.com

  Hälsningar,
  Henrik

 2. Teres skriver:

  *applåderar* *clap*

 3. AnnLouise skriver:

  hahahaha.. Det där äpplet kommer bli jävligt surt att bita i… *devil*

  Jag säger ju bara som så här f_u O det ska man ha när man e så jävla blåst o sväljer en sådans människas lögner.. *tihi*

 4. Lisa skriver:

  Ta hand om dig Maddis. Inte för att du verkar behöver några stöttningar, du är tuff för 2. Två ungar och en tredje godisbit på väg, life is good oavsett vad diverse män och deras sällskap försöker göra..

  Däremot tycker jag lite synd om den andra kvinnan som redan verkar planera in ett liv där DITT barn ska komma att figurera. Inte nog med att hon läser din blogg och kommenterar för att försvara sin mans (okej, inte ens hennes man) heder, utan hon börjar prata om ditt barn och dina pojkar? Det är respektlöst som attans.
  Jag kan förstå att hon kanske menar väl men det är skillnad på ett knull och en soulmate. Kvinnan verkar ha fått halva informationen men tolkar det som om hon fått hela kungariket. Min gissning är att hon kommer gråta ut hos dig inom det närmsta.

 5. Rob skriver:

  Maddis stå på dig sjukt bra inlägg jag hoppas verlkligen allt löser sig till det bästa. Och Merlyn fortsätt posta alla älskar folk som är slut i huvet kolla bara på alla jävla nötter som läser alla jävla modebloggar och deras åsikter, man vill bara stypa dom för dom är hjärndöda men hjärndöd säljer sooooo u go girl du siktar mot stjärnorna lal!

 6. Malin skriver:

  Herregud detta blir bara värre och värre. Varför lägger HON sig i överhuvudtaget? hon har inte med saken att göra, ja hon finns med i bilden NU med HAN, men vad har hon med det att göra då? låt henne själv få upptäcka alla hans mörka sidor för just nu är hon bara blind och ser allt hans puttinutt och gulligull. Jag förstår dig fullt ut madde att du fortfarande älskar honom har själv varit i nästan samma sitts kanske inte fullt ut men nästan.
  Låt henne själv se och låt henne själv förstå för hon kommer inte lyssna på era ord.

  *harrt*

 7. patruska skriver:

  WORD som sagt. Hejja maddi. skulle vilja trycka upp tröjor med ”team Maddi” hade sålt som smör i solsken

 8. Saija skriver:

  Hejja hejja!!!

 9. Alexandra skriver:

  *whap* Att M´s nya är så trög & sväljer hans ord med hull & hår förstår jag inte.
  Men vafan är man så dum när man har all fakta på bordet kan hon gott ha det faktiskt.
  Det är ju rent korkat att ens överväga att tro honom när hon kan se allt du skrivit + att yttligare en drabbats av honom.
  Han låter absolut som en sol – och vårare !

 10. Christine skriver:

  Stort stort grattis till prinsessan i magen *yay*

  Lycka till med allt *kjerlek*

 11. frida skriver:

  Jag beundrar verkligen ditt sätt att skriva! Du är helt fantastisk !

 12. IceQueen skriver:

  Vilken dramatik, vilken såpa!
  Ingen tv-kanal som är intresserad av rättigheterna till det här? (:
  Det är bra att du försöker gå vidare med ditt och dina barns liv.
  Ta dig ifrån den där hemska soppan, verkar ju vara helt sinnesförvirrat! :S

 13. lena skriver:

  hej maddis…..jag har läst din blogg ett tag…..vi känner inte varandra….men varför i helvete kan inte folk låta dej vara o må bra…jag blir *george* på såna människor…..du ska ta mej fan ha en STOR klapp på axeln för att du klarar allt…..ren jävla avundsjuka är det….ist för att glädjas med dej att du trots alla motgångar fixar allt ändå….STOR KLAPP PÅ AXELN TILL DEJ….GOTT NYTT ÅR 2010 ÖNSKAR JAG DEJ….STYRKEKRAMAR I MÄNGDER TILL EN STARK VACKER KVINNA…. *harrt*

 14. Suss skriver:

  För ärlighetens skull ska man kanske inte dumförklara M’s nya helt totalt.
  Visst hon kan läsa vad som hänt dag för dag vilket Madde inte kunde men Madde blev de facto varnad hon också…..

  Bu truth be told girls; hur många av er skulle lyssna på en varning från ett X??

  Merlyn är inte mottaglig just nu, tyvärr, utan kommer råka ut för samma sak som Madde och efteråt sitta och tänka ”hur fan kunde jag vara så DUM??”
  Men att få henne att förstå nu är omöjligt. Dels är hon ju KÄR! Kär i en människa som gång efter gång manipulerat och lurat folk och dels vill hon nog inte tro.
  Hon vill inte lita på att det är SÅ illa för tro mig små fragment bör hon redan ha sett.
  Någon anekdot som kanske låtit lite annorlunda, ett möte som inte skett precis så som han sa osv men allt detta väljer Merlyn att inte se utan ist bortförklara det med att han minns fel odyl.
  Det är aldrig kul att inse att man lever med en mytoman eftersom man i samma sekund man erkänner det för sig själv även erkänner att den som blivit mest lurad är en själv…..

 15. martin skriver:

  Hejsan Madde nu är det så att jag tycker allt ovan nämnda har bara gått för långt, allvar vad vinner du på att sitta och skriva en massa idiotiska saker angående mig, jo en massa respons från dina trogna läsare vilka tydligen inte har ett liv eftersom dom läser din cp blogg samt kollar på ricky lake och såpopera hela dagarna eller något sådan, men vad vet jag! jag e ju bara en man som ej kan ta konflikter….. Till att börja med så vill jag gärna att du lägger ner det som du håller på med, sen kan du ju sluta påstå att jag har mord hotat dig och dina barn, när hoten bara var riktade mot dig och ingen annan. Ja jag gjorde det och det står jag för, men allvar du sitter hos polisen gör en anmälan mot mig och samtidigt säger du i förhöret ” jo jag vet att Martin aldrig skulle göra något mot mig, samt jag vet att han är en snäll människa” hallå vakna kvinna, du som sagt allt du lägger upp angående mig eller så kommer utredas med tanke på din anmälan så sitter polisen och följer din blogg, vilket innebär att du lägger upp material angående en påbörjad utredning, vilket innebär du kommer få en mot anmälan , samt en anmälan för förtal, samt en anmälan mot sekretess lagen då du publicerar en person med skyddad id. Så jag ber dig för sista gången snälla sluta upp med detta här, samt sluta bry dig angående mig eller mina vänner, för detta handlar om dig och mig tyvärr inte hela jävla världen, eller har jag fel. NÄ…..
  Så Madde gå vidare med ditt liv sluta upp med barnsligheterna , skriv inget mer angående mig eller alla andra jag känner eller umgås med , för jag lovar allt du gör hädanefter kommer att polisanmälas samt det kommer snart ett brev hem till dig från polisen och jag tycker du skall ta detta brev på största allvar, visst jag berättade inte för Merlyn med tanke på jag ansåg inte att gammalt har med oss att göra, visst du säger att vi är linkade genom barnet, men jag börja tvivla på det oxå för du är som du är tyvärr och jag kommer kräva faderskaps test med en polis närvarande samt om något bloggas mer om mig eller Merlyn eller någon annan jag känner blir det bara fler polisanmälningar så jag hoppas du tar detta till dig och ej skriver mer om mig eller så,,,. för som sagt du vet att ju fler polis anmälningar du får på dig ju mer vill både sociala myndigheter komma på besök och se hur dina barn påverkas av allt detta, jag kommer vittna och säga vad jag anser dig som mamma vilket kommer sluta i misär för vissa, så tänk dig för med vad du bloggar om här efter är du snäll…..

  Hoppas du får ett bra fortsatt liv och du blir lycklig,,,,,

  Med vänliga hälsningar
  Martin G Hansen, ingen annan bara jag

  ps; Madde detta är dock inget hot som sagt, ha det bäst

 16. patruska skriver:

  bra Martin. fint, med hotelser kommer man långt. först ska du polisanmäla och sen skriver du om mordhot, vilket helvete hon kommer få ovs. du är en fin kille du. tydilgen så tycker du att maddis blogg är ganska intressan då du introducera den för ditt nya offer…förlåt jag menade flickvän. du pratar om allt ”gammalt” i ärlightensnamn är det inte ganska nytt? jag menar att så sent som den 9 septamber stod du och lovade madde evig kärlek och trohet? synd om fan för jag trodde på er, verkligen. men du är inget annat än ett stort jävla as. ska du anmäla mig nu kanske???
  ps ricky lake sänds inte längre, kolla upp lite fakta va? B)

 17. patruska skriver:

  ps jag måste ge dig en eloge för ditt mogna och vuxna språk *clap* *clap*
  var det 37 år eller?

 18. Sarah skriver:

  *harrt* till dig Maddi, just för att du är du.
  Önskar dig ett gott nytt år redan i dag, och
  hoppas du får ett superbra 2010.

 19. Camilla skriver:

  Hej madde!

  Har läst din blogg i några veckor/månader. Idag kände jag mig tvungen att yttra mig.
  Anledningen till att jag hitta din blogg var pga Martin, tro det eller ej. Var ute på krogen med mina tjejkompisar i slutet av november, vi träffa på Martin. Han var väldigt vänlig o serisös, vi fick veta att han var i ett förhållande, men att det var på väg utför. ( inget seriöst enligt honom) Min tjejkompis C nappade. Dem flörta hejvilt hela kvällen o vi bestämde oss för att han fick hänga med ut. Det sluta i sängsvängen hemma hos C och dagen efter käkade vi frukost ihop. Vi snackade lite skit och Martin ( helt rätt Martin) nämde din blogg. C kikade in och tänkte vad fan e detta typ? hon visade oss och vi sade hmmmmmm.. Martin = Bullshit, ett riktigt jävla rövhål är vad han är.. Jag har stått vi C:s sida och tröstat henne rejält, du har rätt Maddiz med charmen; den bestitter han så in i bomben! O alla JÄVLA sms han skickar till C. Rena undret att hans nya tjej forfarande finns kvar i hans liv. Var stark och sköt om dig!

 20. Annika skriver:

  Maddis..
  Har följt din blogg ett tag nu vet ej varför egentligen men jag var så glad för din skull att du hitta tron på kärleken igen o jag tyckte det var kalas o läsa om en lycklig människa, man blev glad i själen av din glädje.. Nu blir jag bara arg – arg på den skitstövel som raserade en så härlig känsla för dig o dina goa ungar, arg för att han fortsätter o sen dessutom blandar in en tredje part som bara verkar ha blahaj i skallen.. Låt dem läsa din blogg o fortsätt du att skriva av dig det som du mår bra av att skriva om, bra eller dåliga saker skitsamma bara du får ur dig det du mår bra av.. Att han sen inte har mer vett i skallen än att dessutom hota en massa igen o sen erkänna att han mordhotat dig (visserligen skriver han ju att de enbart var riktat mot dig) precis som om det skulle vara en ursäkt ogöra mordhotet till ett mindre mordhot IDIOT är vad han är o enligt mig verkar inte den dära killen alltför smart, som tur är så är du smart för er båda och barnet du väntar kommer att få hälften av dina gener o då blir det en alldeles clever unge det med.. Stå på dig låt inte den dåren trycka ner det fria ordet i halsen på dig, så länge du håller dig till sanningen så är hans hot tomma o han har inget att komma med. Han vill bara inte att det ska komma ut vilket förbannat svin han är för det minska ju hans chanser att bo o leva på nästa offer den dagen (som snart kommer tro mig) den dära ”smarta” NOT kvinnan Merlyn kastar ut honom, o de gör hon max nån månad efter hans pengar är slut vilket inte kommer att dröja. Stor kram till dig du är beundransvärd o en fruktansvärt ärlig människa. Önskar dig all lycka och ett förbannat gott nytt år till dig o dina tre fina barn (jag vet grodan i magen kommer o bli lika fin) men det är DIN förtjänst o ingen annans..

 21. Annelie skriver:

  Uj uj uj… Vilken soppa detta här har blivit :S Hoppas allt löser sig till det bästa!

  *hart*

 22. Suss skriver:

  Men alltså *huh* kan man säga emot sig själv så där mycket i ett och samma inlägg? *vetej* Det är ju ganska fascinerande egentligen *tihi*
  Anyhow ”med tanke på din anmälan så sitter polisen och följer din blogg, vilket innebär att du lägger upp material angående en påbörjad utredning, vilket innebär du kommer få en mot anmälan” en anmälan om vadå? Hon får prata hur mycket hon vill om en pågående utredning. Det finns ingen tystnadsplikt hos varken målsägande eller tilltalad.
  Däremot sätter du foten så långt ner i klaveret som det bara går genom att öppet hota henne igen i anslutning till hennes anmälan.
  Det min gode vän kallas övergrepp i rättssak och om dina hot ses som ringa så är övergrepp i rättssak ett betydligt grövre brott.

  Så lycka till old chap! Genom ditt inlägg ovan lär du behöva det! *clap*

 23. Suss skriver:

  Jag tog mig fö friheten att maila in en kopia till polisen direkt så slipper Madde göra det själv *natti*

 24. Therese skriver:

  Visst har inte*hört* båda sidor..vill allvarligt talat inte höraden andra med
  Men varför springa och anmäla sitt barns mamma? och hota henne? 37 ? ja jisses..Vetegentligeninte vad jag ska säga..finns inga ord..

  Martin måste sitta och kolla komentarerna med jämna mellanrum…

 25. Carro skriver:

  *frown*
  Det är inte värt det maddis! Nämn honom inte mer i bloggen så att han får gotta sig i olycka!! Han är en barnrumpa och det vet vi alla, gräv ner honom och lev livet!

 26. Bara jag skriver:

  Finner inga ord längre.. Tittar uppåt och kan inte mer än skaka på huvudet…

 27. Merlyn skriver:

  Tycker detta har spårat ur totalt..

  Till er alla som har ngt att säga till mig, skriv till min hotmail
  merlyn_jarlhov@hotmail.com

  Jag lovar er alla svar… under tiden, ha kul med såpan….. *natti*

 28. Bara jag skriver:

  *cheer* Merlyn satte spiken på huvudet… Detta har spårat ur.. totalt…

 29. Catrin skriver:

  Att du orkar skriva ut allt här i bloggen Maddis, allt du skriver kan vändas emot dig, men det bekommer dig visst inte. Vad Martin gjort och inte gjort mot dig rör inte oss bloggläsare, och det hör definitivit inte hemma på internet i en öppen blogg. Privat livet har tappat sin glans. Jisses.

 30. Anna skriver:

  Vafan har jag missat något.. går Riky Lake fortfarande?? på vilken kanal då?? ;) B) :D

  Nä men allvarligt jag säger som alla andra, Martin verkar ju inte jätte smart som skriver här och hotar med att Madde ska bli av med barnen och så…

 31. Carita skriver:

  Vilka barnsliga människor… tragiska… f_u

  Till Maddis: Bra att du står på dig!! Stor eloge!!! *harrt*

 32. Sophie skriver:

  Stora och varma gratulationer till Sessan som bor i din mage! Vill passa på att önska dig ett gott nytt 2010 också! Jag hejjar på dig! Kramkram

 33. Tina skriver:

  man slutar aldrig att förvånas över vad människan är kapabel till.. *george*

 34. netscape skriver:

  Till MERLYN: Tro INTE att någon vill mejla dig…du får söka egna vänner och inte ”värva” dem från Maddis sida… f_u

  Till MARTIN:…Koppla din tjej…..hon verkar inte riktigt vare sig tam eller rumsren.

  Till Maddi: Jag vet PRECIS vad M är ute efter…. O_o

 35. rob skriver:

  w00t det är nästan nyår och martin postar och tycker alla fans kan gå och dö eller nå detta är sjuuuukt spännande är lite som såpan glamour eller days of our life och hans girl vill att folk skall snacka med henne via mail vet inte varför man skulle vilja snacka med henne på mail för hon är säkert lika hjärndöd via mail som hon är via blogg men det låter kul nästan så man nappar på utmaningen men jag orkar inte ta en diskussion via mail med någon som inte kan addera 2+2 det känns som något som är dömt till att faila men fortsätt kärna kommentera bloggarna det roar folk som mig sry kan inte låta bli men faen så kul det är :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com