Pre-Party med Chilicaipirinha

ChilicaipirinhaIkväll gäller det, nu är det dags för min fest. Jag har längtat i över en månad, sedan det bestämdes och de första gästerna bjöds in.
Min inbjudningslista, som det ser ut just nu är inte i närheten av den originella och den sista avbokningen jag fick var för bara någon timme sedan. Orka sista minuten avbokning när man varit bjuden i en månad.
Jag har sparat alla era recept för bål och kan garantera att de kommer nyttjas – men inte ikväll. Vad jag  bestämde mig för var att göra Chilicaipirinha och bjuda på. Enkelt, festligt  och spännande och bilden ni ser här bredvid. Bålen/välkomstdrinken består av ljus rom, sockerlag, sodavatten, lime & chili. Det låter väl gott – och ser väl snyggt ut? Det ska jag göra. Jag hittade en karaff i ett skåp som jag tänkte nyttja. Lyx. Vad tror du om det, skulle du våga testa det?
MidoriUtöver den drinken har jag införskaffat mig Midori & Sour Rhubarb likörer som jag tänkte mixa till några drinkar med, jag har hittat fina recept på drinkar och cocktails man kan göra med dessa likörerna och jag känner mycket hopp och tilltro till Midori – melonlikör, mums. Och om jag tröttnar på det så finns det Aquatini och Smirnoff Ice. Klirrat.

Om två timmar är det planerat att mina gäster ska anlända och det enda jag har hunnit med är att bada, stryka kläder och sätta i linserna, som för övrigt gick mycket smidigare denna gången, tacka fan för det. Men jag tror inte det tar över två timmar att sminka sig? Inte ens med mina sotade ögon,. som för övrigt ska ramas in med ROSA för att matcha mina rosa ögon och mitt rosa linne. Låter det för mcyekt rosa? Jag kan lugna dig med att jag blandat min rosa med en hel del svart med. Får se om det blir några bilder under kvällen. Jag har laddat batterierna till kameran men ni vet hur det blir när man är lite rund om fötterna – att ta bilder är oftast det sista man tänker på.

Ingenting kan gå fel ikväll och jag är på TOPP HUMÖR! Det känns redan som om allt är lyckat och jag kunde inte vara gladare och se fram mot vår kväll.

WoooHooo!

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. MansonDust skriver:

  Den där gröna drack jag på kryssningen i somras. Jag bah ”Åh melon ! Mmmm..!” Fy fan vad nasty den var.. ^^, Men jag är kolsyra-bög, klarar inte av utan, om det inte är typ bailys-drink. ;) Spilldre ut skiten med, över mitt hår, haha.. helt kladdig & sockrig var jag. :(

 2. MansonDust skriver:

  Alltså, jag drack den inte utblandad med nåt.. >_<

 3. LillaStoraJag skriver:

  Hoppas du får en toppenkväll! (De rosa linserna är ju hur häftiga som helst!)

 4. Petra skriver:

  Hoppas du får en jätterolig kväll!

 5. alma skriver:

  Jag önskar dig en mycket trevlig kväll och ångrar bittert att jag inte är hos dej just nu. Mycket strul här hemma på sistonde, sup åt mej med btw! Värsta kramen!

 6. GirlGoesMom skriver:

  Lycka till med partyt och festa lite för mig med!!!

 7. Tale skriver:

  hmmm, sounds like a interesting drink. I would definite have tried it! Lookes very nice to. I hope you have a super party tonight! (and a not too bad tomorrow ;-) )

 8. becky skriver:

  hoppas du får en skit kul kväll.Vart lärman sig att göra såna där skit snygga sidor som du å babbi har? avis!!!

 9. Jessica skriver:

  oh, det där såg spännande ut! Midori. mm.. *Dregglar* drack jämt midori och mjölk förut. Så himla gott! Låter läckert med allt rosa och svart! Ser fram emot bild sen ;) du kanske kan festa lite åt mig med? :)

 10. ulko skriver:

  Hej!
  Skulle bara säga att jag har länkat din blogg från min blogg. Om du inte vill stå me, så är det bara att säga till så tar jag bort de.
  /Ulko (Ulrika)

 11. Sara skriver:

  Det kan aldrig bli för mkt rosa :-)

 12. MaddeMad skriver:

  Det ser gott ut! Jag äääälskar chilli. Men jag brukar själv bara göra fruktbål, har inte ork till nått sånt kreativt hehe!

 13. MaddeMad skriver:

  Förresten så var d fin vännen men d e ju du alltid!

 14. Jessica skriver:

  Hoppas att kvällen blev superlyckad. Rosa är vackert så man kan ej ha förmycket ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com