Prepare to meet Satan

”Any of you fucking pricks move, and I’ll execute every motherfucking last one of you!!”

Min PMS är uppenbar och har förvandlats till en horribel version av PMDS, sakta men säkert tills det är ett faktum.
När min PMDS närmar sig känner jag inte igen mig själv. Jag hatar alla. Jag vill packa väskan & flytta från familjen och bo på gatan. Jag gråter men är mest rosenrasande, ska äta allt men jag är varken hungrig eller sugen. Jag älskar mina barn men jävlar vad de gör mig förbannad. Magnus. Ja stackaren gör rätt i att inte tilltalar mig alls. Jag visualiserade hur jag la en kudde över hans ansikte när ha sov men inser att han är starkare än mig. Jag hade inte klarat den fighten.
Jag blöder som en öppen kran och borde överväga en toarulle i fiffilura för o.b extra plus är löjliga (jag har trots allt fött fem barn dessutom) och den liksom kanar ut av sig själv efter en halvtimme. Byta kläder och byta tampong är en regelbunden syssla i några dagar. Jag tror jag dör av ägglossningen, jag har Speed dial till akuten och ambulans i fall om att jag dör och överväger att bli morfin knarkare. Kan liksom inte vara värre att vara pundare tänker jag.

Min läkare har ÄNTLIGEN lyssnat på mig. Oftast skriver de ut antidepressiva men de har aldrig haft effekt på mig oavsett anledning jag provat. Så nu vill läkaren skriva ut en blodtrycksmedicin som är blodförtunnande.
Spironolakton heter den. Jag är vanligtvis en lågtryckare och tycker det är läskigt. Jag dricker dessutom ovanligt lite och undrar om det är så bra med vätskedrivande.

Så, vem av er har erfarenhet av behandling mot PMS/PMDS?
Vilken typ av behandling?
Har det funkat?

Och såklart, givetvis, har någon av er testat denna medicinen jag nämnde?

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jenny skriver:

  Är du sån som inte tål hormoner? P-spruta eller liknande kanske vore något annars, så du slipper skiten varje månad

 2. Frida skriver:

  Har du läst om agnus castus? Även kallat vitex/munkpeppar. Det är min plan att beställa hem och pröva. Jag med har PMS från helvetet och blöder som en skadeskjuten häst. Har bara inte fått tummarna ur. Men jag gillar det jag läser om det iaf och har stor tro på det ??

 3. Tess skriver:

  Ah fy fasen.. Har inga råd, tål inte heller hormoner det är bara hålla ut. Numer har jag ”bara” pms från helvettet, mensen har börjat bli mycket mycket mindre men måendet är detsamma. Antidepressiva har då inte hjälpt mig mot det i alla fall, andra saker kanske men aldrig emot pms.

 4. M.N skriver:

  För blödningen skull kan man ju faktiskt gå in och bränna lite av livmoder (om man är klar med barnafödandet) :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com