Problem? Näe – lösning.

Och så är ännu en dag avklarad. Vad tiden egentligen går fort. En dag är ett andetag i en evighet och just idag har jag åstadkommit något. Så ska jag försöka känna varje dag.
fs_406325803_95034_1251922135 Det var kul att se sig själv i tidningen idag men jag blev chockad faktiskt. Emma kom hit i morse och hade 3 ex av sydsvenskan med sig. Det lönar sig med kompisar som faktiskt jobbar där, haha. Jag glömde fråga om hon ville ha nått för det. Oc när jag slog upp sidan var jag inte beredd på dess omfattning. Jag hade fått för mig att det skulle vara en större notis, och i bästa fall en halvsida men inte en sekund trodde jag att det faktiskt rörde sig om en HELSIDA i Sydsvenskan. En helsida varav halva var bilder på mig. Så där såg ag min egen nacke, mina händer, mitt ansikte. Och där läste jag texten. En del av detaljerna var helt åt helvete trots att hon hade ringt mig och läst upp och jag bett om ändringarna, men det kom visst bort nånstans i kommunikationen. Och sen hade jag velat att Lotta nämndes och att jag jobbar med Cindy på India. Men det föll också bort. Sorry India, sorry bästis – I tried.
Men det var kul att se sig själv i alla fall. Och Cindy verkade tycka om artikeln för det första hon gjorde var att springa iväg och köpa en ram och hänga upp artikeln i studion.

Emma och jag körde och tankade innan vi körde den familjära sträckan till Bulöv Center för frukost på Espresso House som nu i flera veckor haft problem med sina kortmaskiner. Så idag krisade det sig och Emma var snabb till undsättning och hjälpte den stackars baristan bakom kassan som inte kunde koppla ur den ena och koppla in den andra. Emma klirrade det efter lite meck och jag var faktiskt stolt just då, att få vara vän med Emma. För jag vet hur människor är. Jag vet hur otåliga kunder kan vara och sucka och bli irriterade för att de inte blir betjänade i tid, att maskineriet inte funkar och stå där och tappa med tårna och sucka högt. Men inte Emma. Hon hjälpte till och med kassörskan och log och underlättade för denna unga tjejen. Omtänksamma människor som bryr sig och tar hänsyn till andra är vad som får denna knaggliga jord att snurra.
Efter att vi fikat körde vi mot Malmö och det bestämdes att vi skulle överraska Martin på jobb. Han blev glad att vi kom och hälsade på honom även om vi inte stannade länge för vi gick vidare mot Panduro Hobby och tittade innan vi körde mig till jobb. Jag känner mig mer och mersäker men jag märker även hur NOGGRANN min älskade Emma är och ja jag vet att hon har helt rätt i allt. Emma är min drivkraft här och jag förlitar mig på henne. Jag har en del finjusteringar innan  jag är redo även om jag gärna vill tro att jag är redo. I morgon bitti ska jag hem till henne med teori och vi (läs: jag) ska råplugga innan körning.

Det har även diskuterats bröllopet och en hel del nya ändringar har ploppat upp och omvärderats såhär lagom i sista minuten. Varför inte, liksom. Fuck lokal, fuck catering, nu drar vi oss några steg tillbaka. Vi blir ju inte så många så det känns som bortkastade pengar att hyra lokal för nån timme för att äta. Och pengar blev plötsligt en bristvara när företaget som Martin har jobbat runt 200 timmar för inte betalat ut hans lön, vilket är en helt annan blogg och helt annat inlägg och egentligen inte min sak att uttala mig mer om. Vi kommer fixa maten själv och Cindy och jag har planerat, diskuterat och argumenterat idag på jobb men jag tror vi kommit på det. Vi ska vara hemma hos oss och det blir lättare förtäring.. för hon gjorde mig uppmärksam på att det kommer bli en sen middag om vi väljer catering och mat, vi kommer ju inte vara ur skogen och framme på plats förrän närmre 20 eller 20.30 och i min värld är det en väldigt sen middag… Så med levande ljus hemma hos oss med lättare förtäring och god dryck en kväll.. låter egentligen mysigare. Så nä, det finns inga hinder, det finns inga problem, bara nyare lösningar. Ooo Och Bianca skickade mms idag med processen om klänningen.. nu börjar miraklet ske, mina vänner.. se här.

Jag fick em fin kommentar i bloggen idag av en tjej som såg mig i tidningen. I kommentaren skrev hon “Hej, jag ville bara tacka dig för att du är med i Sydsvenskan idag. Tack! /Anna”.
Hon lämnade sin länk till sin blogg och i dagens inlägg läste jag längst ner:
”Vidare i tidningen hittade jag en artikel om en kvinna. En mycket stark kvinna. Jag blev väldigt påverkad av artikeln, vet egentligen inte riktigt varför. De hade skrivit ut hennes bloggadress så jag har besökt den nu och läst en bråkdel av vad hon skrivit.
Jag lämnade bara en kommentar till henne, att jag bara ville tacka för att hon är med i Sydsvenskan idag.
Snacka om att jag kommer att följa hennes blogg nu, blev enkelt sagt hänförd av henne…”

Och snacka om att JAG blev hedrad och glad.. vilken fenomenal respons på min blogg.. Så Tack till dig. Du gjorde min kväll.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Kicki skriver:

  hallå… Jag vill också läsa ARTIKELN *frown* Shit att man bor för långt bort. Låter som en bra ide med mys hos er efter vigseln!!

 2. Angel skriver:

  Synd att det som skulle ändras inte blev ändrat..

  När jag o Jonathan var med i buss olyckan o dom gjorde en artikel om oss, skickade tidningen först ut det till min mejl, var där några fel skulle jag rätta till det.. Synd att du inte fick chansen..

  Ååååå, snart e det dags Maddi.. 6 dagar kvar.. Sen e Martin Herr ”Miss” Maddi =) *cheer*
  Jag börjar bli nervös för din skull o Lottas för den delen.. syster sover nog inte om nätterna nu haha!!

  Kram från Trellehulla

 3. netscape skriver:

  Ja…tråkigt att det ibland blir feltryckt i tidning trots att man påpekat vad som skulle rättas till. Har hänt mig också en gång. Beslutet om att ha festen hemma verkar vara en kanon-idé, då det kan kännas roligare att lägga de pengarna på er ”nya” familj. Kanske en liten tripp över helgen skulle uppskattas?

 4. Fröken Viktig skriver:

  Vilken fin blogg du har :) Hoppas du får en mysig helg.

 5. Lisa skriver:

  Såg också artikeln i Sydsvenskan och tur var väl det, för jag läste din blogg förr men tappade bort länken i någon datorkrasch.
  Visste inte att Sydsvenskan tog upp bloggar i omkretsen? Ganska vettig grej för då får man mer koll på vad som finns, händer och sägs runt omkring där man bor. Ibland känns det som om det bara är Stockholms- och Göteborgsbloggar som syns i media.

  Vad som dock är riktigt konstigt är att artikeln inte finns på nätet. Där om någonstans borde den ligga!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.