Projekt bleka ärr: Solarium

Idag tog jag en halvtimmes paus och gick till solariet. Min plan var att börja sola lite innan sommaren är ett faktum och bleka ärren som lagt mönster med alla bristningar på hela min kropp.
Jag låg i solarium i 20 minuter och lyssnade på den inbyggda radion och kände fläktarna mot kroppen och andades in dofterna från aromterapin och njöt. Mot slutet började det brännas lite på vaderna men jag reflekterade inte överdrivet mycket om det.
Jag brukar ju ALDRIG sola så vafan vet jag.
När jag var klar och reste mig upp kollade jag i spegeln. Tack. Tack som fan. Jag har bränt röven såklart. Och nått ställe på vaderna, nått på låren och lite varstans – alltså FLÄCKVIS.
What the fuck!!

Några tips på hur man UNDVIKER fläckvis färg och HUR man får färg på SIDORNA?!

Men färg fick jag fantamig.. På 20 min.
Kolla

20110427-220306.jpg

Resten av bilderna finns på Bilddagboken

Nästa gång jag solar ska jag jävlar ta mig klä av mig helt super näck. Jävla stringränder!!!

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. mickis skriver:

  Hoppas du slipper klådan man får då man brännt sig i solarium :-P annars får du gå runt och raffsa dig på häcken :p

 2. TuffLoysan skriver:

  Jag solar alltid näck när jag solar solarium, tycker det är lite det som är grejen åxå, att man slipper vita ränder efter underkläder.
  Har dock aldrig bränt mig i solariet hahah. Men bränner mig alltid i vanlig sol, å blir aldrig brun sen. Så jag bygger upp brännan i solarium först innan det är dags att vistas på allvar i vanlig sol.

 3. Martina skriver:

  Lite roligt att du går och solar för att bleka ärr…. och så får du märken efter ringarna :-)
  Fast det är ju ganska roligt förstås att ha märken efter ringen så man kan se hur mycket färg man faktiskt fått.
  (Viskar…När jag brukade sola så solade jag alltid helt näck…Äsch vaddå, man sanerar ju solariumet efteråt iallafall…)

 4. Linda skriver:

  Jag är ingen solexpert men har lätt att bränna mig. Jag har ett litet ”eget” system när jag solar solarium. Jag lägger mig på sidan ca 5min varje sida och sen har jag hipstertrosor på eller ligger 1/2 tiden på en handduk för att inte bränna röven :) Flyttar man på allt lite eftersom så blir det inga skarpa kanter heller… Så gör jag.

 5. Jenny skriver:

  Att bleka ärren låter väl inte så smart.

 6. Tamagal skriver:

  Solar du näck, se till att ”flytta” rumpan tidvis, för att slippa den förfärliga ”solfläcken” ;)

 7. Frida skriver:

  Som Tamagal skriver, flytta, eller iallafall lyft lite på rympan och på skulderbladen då och då, fläckarna beror på att det inte kommer nån luft dit, så om man ”luftar” lite, så får man jämn färg =D

 8. Emma skriver:

  Jag solar alltid näck, brukar bränna lite på arslet, men det går över. Dock brukar smarta jag somna och hipps vipps har man solat ansiktet i 25 minuter, FAN så det bränner!

 9. mimmi skriver:

  Vad är det för konstiga solarier ni alla solar i? När jag solar är det i supersolarier, och man solar i max 10 minuter. Jag solar alltid bara 8 minuter annars blir man för brun och det kan lätt se konstlat ut. Solariet jag ligger i är rundat runt kroppen så att alla sidor och kanter överallt blir jämt bruna och några brännskador får jag aldrig, för man kan själv ställa in superfläktar som riktas på olika ställen på kroppen. Jag har alltså aldrig bränt mig. Aldrig ens varit varm i solarierna. Men fy satan var de tar, man blir brun som en pepparkaka om man solar för ofta.

  För att undvika brännskador i häcken, ha trosorna på. Vad gör det? Måste man tvunget var brun på hela rumpan?

  Att sola 8 minuter kostar 40 kr. Jag är mycket nöjd!

 10. J skriver:

  Va rädd om dig bara.. Du vill inte dra på dig hundcancer. Man kan använda vanligt solskydd i solarium (man blir brun ändå)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com