ante omnis mea familia

Projekt muggmålning

Idag är det madderfakkin lördag era svin! Och min sovmorgon sträckte sig till runt 08. Först kom mian bratz in och var allmänt störiga och näör de gick ut från rummet och jag fick för mig att jag kunde snooza lite började Martin tafsa på mig. Så jag fick inte sova längre.

Efter vår fenomenala frukost med salami/jordgubbsylt-bullar gjorde vi oss iordning och promenderade ner till mammadrickabutiken och handlade och köpte ostbullar till Emma på ICA. Vi lämnade bullarna och hämtade upp en påse från Panduro som min Emma fixat. Sen var det projekt muggmålning för fulla muggar. Ha.. hah. Det slutade med att mamma maddis målade muggar och itne bara de två som skulle målas utan typ, ALLA vita muggar och några glas vi hade hemma.

Haha, det var ju hur kul som helst. Phini joinade mig efter en stund och målade med fel pennor men det är skitsamma, kul hade han. Till och med Martin målade ett glas. Resultat:

Ikväll ska jag hem till Lotta med Cindy och laga/äta tacos, dricka gott och sjunga singstar och provsminka inför mitt stundade bröllop. De får ju godkänna hur jag ska sminka mig så att jag inte ser ut som en crackhora i min fina klänning…

Ciao!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Projekt muggmålning”