Provsvar från KK och en trasig rygg

Fy helvete vilken skitdag det var igår. Om jag hade vetat hur dagen skulle se ut hadejag stannat kvar i sängen och inte rört en fena. Och jag har sagt det hundratals gånger, jag har skrvit det hundratals gånger och det är bara så att i mtt lv kommr sällan en olycka ensam. I mitt liv hopas sig ALLT. När det är skit är det riktigt skit och mycket skit och vice versa och jag antar att man måste ha både berg och dal om man ska ha en ordentlig karusell.

Jag lämnade barnen på dagis i går morse. Jag glömde Phini’s ryggsäck med frukt de skulle ha med på utflykten så jag sprang hem och hämtade den och sprang tillbaka och lämnade den till Phini. Hem igen där Dizzy diskade hemma hos mig vilket jag uppskattade som fan.  Vi fikade ett tag, jag gjorde mg iordning för jobb och kollade postlådan på vägen. Det var ett  brev som väckte min nyfikenhet som jag tog med mig, resten lät jag ligga kvar. Brevet var från KK. Jag öppnade det med detsamma och läste “Hej Madeleine! Ditt prov var svårt att värdera, men skulle möjligtvis kunna vara lätta cellförändringar. Detta är dock ej helt klart. Du kommer kalls på mottagningen för mikroskopiska undersökningar såsom du tidigare har gjort….”
Eller hur. Fuck that. När ska denna historien vara avklarad? Fler tester, fler prover, mer sjukhus.
Jag tog mig till jobb med lite vemod, stannade till vid BR och köpte persenter till killen som pojkarna ska på kalas till nu i helgen och gick till jobb. Där var inte mycket att göra, inte många kunder och inte mycket bokningar heller. Och nån gång under dagen small ryggen på mig. Jag hade nyss piercat en tjej och stod lutad över henne. När jag skulle räta på ryggen kände jag ett stopp på väg upp till rakryggad. Fan, fan, fan. Min rygg blev inte bättre under dagen. JAg har problem att luta mig fram och varje steg gör fan ont. Jag tänkte att det kanske skulle kännas bättre efter att jag sovit. Eller hur. I morse kunde jag knappt stå upp och du kan gissa vilka problem jag hade att ta på mig  strumporna. Emma och jag hade snackat om att övnigsköra idag men det går fet bort. Det får bli en fika istället och en axel för mig att gråta ut på när jag öppnar min bok med klagovisor.

Nu ska barnen lämnas på dagis..

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Emma skriver:

  Ajdå, det var ju inte kul.. :( Förresten behöver jag bli duktigare på att kommentera här haha för jag läser ju. Du är med i min blogg från igår förresten ;) Hoppas på en bättre dag för dig idag. Kram

 2. Andie skriver:

  Skit va jobbigt med trasig rygg! Jag vet inte om du har provat Voltaren T gel redan men det brukar funka för mig när min rygg agerar plågoande. Värmedyna är ett annat tips och massage och eventuellt ett besök hos en naprapat kan underlätta. Hoppas i alla fall att du får till ryggen för man blir bra handikappad när den slutar fungerar.

 3. Therese.A skriver:

  Aj aj ryggvärk är inte ens i närheten av kul.
  Värktabletter och inte sitta stilla för länge.

 4. Patrik skriver:

  Tjena.

  Något du kan prova på som jag använder var gång min rygg strlar, är att gå till en kiropratikor. De gör underverk med din rygg kan jag lova och du slipper ha ont mest troligt. Tror inte du blir besviken på det om du inte redan provat det och har annat resultat.

  / Patrik :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com