Är jag Afrodite?

Gud, vilken dag. Vart ska jag börja..?

Kan ju börja med att berätta att jag i morse, efter att jag lämnat barnen på dagis, gick hem till Emma och käka frukost innan vi satte i gång med övningskörningen. Och som jag redan basunerat ut tidigare så är jag en MES. Jag är verkligen det. Emma har högre tankar om mig än vad jag har själv och med tanke på hur lite vi egentligen kört så var det modigt av henne att föreslå en rondell. "Rakt fram kommer en rondell. Om du känner att du klarar det sö kör på, annars får du svänga vänster"
Blink blink. Naturligtvis svängde jag. I alla fall första gången förslaget kom om rondell. Andra gången testade jag och det gick bra. Idag fick jag verkligen prova på en hel del och jag är imponerad av Emmas lugn och handledarförmåga men främst hennes höga tankar om mig som sagt. Jag känner mig mer och mer säker på att jag valde den perfekta handledaren. Ibland undrar jag om inte Emma är mer dedikerad åt mitt körkort än vad jag är haha. Och det är perfekt för jag behöver nån som sparkar mig i arslet.

Och kolla in bilden hon la upp då.. Klicka här!
Och när du ändå är där kan du läsa inlägget om vår kväll igårkväll när jag och pojkarna spenderade en kväll hos henne och hade as mysigt <3

På jobbet gick det bra. Cindy var strålande vacker idag, som så ofta annars och det mest intressanta var att Lottas turk kom in. Den där killen jag (tydligen) gjort hål i örat på. Han snackade om sin piercing, om den skulle bytas eller tas bort och jag blev inte klok på vad han ville. Efter lite snack kom han med in i studion och jag plockade bort den och förklarade att det kommer växa ihop. Han frågade hur det var med Lotta. Jag svarade att det var bara bra med henne och plötsligt hörde jag img själ vsäga att hon tycker han är så söt. Men det borde inte vara en överraskning, jag stod bredvid när hon lyfte på hans tröja en natt på Breeze och blixtade till med ögonen. Jag sa till honom att jag tyckte de kunde gott ta en kopp kaffe någon dag, så hsan fick träffa henne nykter och innan jag visste ordet av frågade jag om han har hennes nummer. Fuck. Jag gav turken Lottas nummer. Det skulle jag inte gjort utan att fråga Lotta… fick jag reda på när jag smsa Lotta och förklarade mitt dilemma..
Men grejen är att hon snackat så mycket om honom, hur snygg han är och bla bla bla.. Så jag tänkte, wtf.. Men tji fick jag, telefonnummer är heliga för Lotta. Now that’s a lesson well learnt.

Men det sjukaste var killen som jag och min vän Jenni (som följde mig från jobb till bussen hem idag) stötte på. Först gick vi förbi honom vid några cyklar, jag märkte honom ur ögonvrån eftersom jag fick stega ut lite. Sen såg jag honom plötsligt komma cyklandes framför oss och stanna till och invänta oss. Och det första han började säga var "Ursäkta, men du är verkligen vacker.. jag blev alldeles bländad!"
Och jag har vanan inne.. "jo jag vet jag har mycket piercings, man ska få lov att se lite annoslunda ut" men han verkade inte syfta på det. Han undrade om jag var Afrodite. Öh..? Jag hade trott att det var värsta raggningsreplik och smörare om det inte vore för magväskan och cykelhjälmen. Han uirsäkta hur hans röst lät och började berätta om en hemsk bilolycka som borde ha kostat honom hans liv och jag hade inte tid att vara empatisk eller ta emot komplimanger om hur vakcer jag var och Jenni med för den delen. Jag misstänker att denna killen inte hade alla hönsen hemma.. Så jag ursäktade oss med att vi har en buss att hinna med.
Vissa människor.

Matsäck i morgon till Phini. Denna gången blir det en ris-i-frutti, en ostmacka, två tetrapack dricka (en mjölkchoklad & en jordgubbsdricka) och två pannkakor. Jag hade egentligen tänkt att skippa pannkakor eftersom han tillsynes inte är lika förtjusty i den tanken som jag är menb ikväll sa han att han ville ha. Så det förberedde jag nu mot kvällstimamrna. Jag har även köpt en honungsmelon som jag ska skära upp och stoppa ner lite utav i hans lilla plåtlåda med döskalle på som Tale skickade till oss från Norge.

Och jag är ASTRÖTT nu.
Efter jag lämnat pojkarna i morgon börjar jag om igen. Köra med Emma, jobba till 20, hemma 21:30 och mr T kommer hem till mig på kvällen. Så det så!

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. MaddeMad skriver:

  Ha ha ha afrodite ha ha ha E killen på riktigt?
  Du e ju Maddi, the 1 and only.
  Du ska skatta dig lycklig på att ha en sån go förare som Emma.
  Jag önskar att jag hade detsamma men men man kan inte alltid få allt här i livet ;)
  Pusssss

 2. Therese Anerland skriver:

  Du verkar ha hittat den perfekta handledaren och det är ju jätte viktigt.
  He he ja afrodite låter ju som en rejäl raggningsreplik *tihi*
  Gulligt att du la i pannkakor till han ändå. *love*

 3. Anna skriver:

  Ja det är ju alltid kul att få höra att man ser bra ut men man får nog se upp lite också med allt tokigt folk som finns där ute.. :) (har kollat på efterlyst idag) =) skönt att höra att det fortfarande går bra med din körning. Och Emma verkar va den rätta handledaren för dig.. *kjerlek*

 4. lotta skriver:

  Ja du hade rätt. Bloggen va här i dag oxå- Vilken tur jag hade haha…

  Ja du min vän klart du e afrodite. Om inte kan du ju heta cupid. När du leker match maker haha. *love*

  Tur jag älskar dig så mycket som jag gör.

 5. Miss Attitude skriver:

  Emma verkar va en bra handledare och hoppas det fortsätter att gå bra för dig med din körning! *clap*

 6. ninna skriver:

  du ser ju grymt cool ut på bilen Emma lagt upp i sin blogg.
  Verkar vara en kanon handledare ju :-)
  Lite annat än när man själv övningskörde med sina föräldrar dom var typ HYSTERISKA *tihi*

  Mysigt att Phini ska iväg med dagis och ha matsäck med :)

 7. Sandra skriver:

  Lite obehaglig typ, men vem vet du kanske är Afrodite *haha* Btw, du passar bakom ratten :)

 8. Ellen skriver:

  Tuta o kör…jag tror precis som din söta handledare att du fixar mycket mer än du själv tror!

 9. Emma skriver:

  Hihihi intressant snubbe det där… :D

  Tack för igår och iförrgår och idag och för allting.. Det är roligt att köra med dig! :)

 10. faster anka skriver:

  Hej Maddis!
  Matsäcken blev väl lite väl stor *tihi*Men det är kanske soppa till middag på dagis.Det finns säkert ngn som glömt så han kan dela med sig *trosta*
  Lycka till med körningen bra att du fått en go körskollärare ,själv blev jag nästan livrädd när jag varit med mina ungar när de övningskört.
  KRAM KRAM

 11. faster anka skriver:

  Ikväll gick det inte att rösta på dej på min dator i alla fall.

 12. Jessica skriver:

  *skratt* Undrar hur dina ögon ser ut under glasögonen. Solglasögon ger ju lugnt och coolt intryck, men ögonen kanske skvallrat om annat ;)

 13. Jessica skriver:

  Röst funktionen funka inte btw *blush*

 14. Emma skriver:

  Maj gash – det har gått tre dagar sen sist. Jag har abstinens här!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com