ante omnis mea familia

Är jag sjuk?

Fan vad jag mått skumt på sistone. Ja, i synnerhet det sista dagarna. Igår när jag kom hem blev jag yr och det höll i sig i nån timme. När jag sen skulle äta mådde jag mest illa och fick springa in på toaletten. Jag känner mig fortfarande "lightheaded" stundtals och illamående och yrsel kommer och går.

Jag smsa Lotta igår som ju är sjuksyrra på sjukhuset. Undrade om hon kunde tippa fram någonting. Blodtrycket kanske. Kanske det att jag har brist på något (som vi  vet brukar jag ha just det, järn & B12 i synnerhet). Hon undrade om jag drack ordentligt i värmen. Jag dricker som vanligt. Hon undrade om jag åt ordentligt och ja, mer än vad jag brukar, som jag nämnt innan. Hon tyckte jag skulle åtminstone kolla upp mitt blodtryck. Jag lovade henne att göra det (jag sa bara inte när).

Nu är jag hemkommen från ICA där jag inhandlat bakingridienser. Som tur är så bakar vi ganska mycket här hemma så vi hade ju redan en del hemma. Kakao, bakpulver, vaniljsocker, pärl & florsocker, mjöl etc är standard hemma hos oss. Och alla de där tusentals olika muffinformarna.
Laaiti’s tårta blir inget extraordinärt. Ett lager med mango & passion mousse och ett lager med hallonmousse. Toppas med pepparmintsgrädde, spritsad grädde om sidorna och dekorerad med ljus, strössel och eventuellt lite banan och pyntgele att skriva antingen en stor trea eller hans namn. Det kan väl bli gott & kul?
Jag tänkte baka kanelsnäckor och kärleksmums med boetie idag. Får se om vi gör några muffinsare också. Kanske hallongrottor.. äsch jag vet inte ännu, får se vad lillkillen känner för.

Nu är det dags att knata ner till dagis och hämta hem min födelsedagsgris..!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 tankar om “Är jag sjuk?”

%d bloggare gillar detta: