Är jag sjuk?

Fan vad jag mått skumt på sistone. Ja, i synnerhet det sista dagarna. Igår när jag kom hem blev jag yr och det höll i sig i nån timme. När jag sen skulle äta mådde jag mest illa och fick springa in på toaletten. Jag känner mig fortfarande "lightheaded" stundtals och illamående och yrsel kommer och går.

Jag smsa Lotta igår som ju är sjuksyrra på sjukhuset. Undrade om hon kunde tippa fram någonting. Blodtrycket kanske. Kanske det att jag har brist på något (som vi  vet brukar jag ha just det, järn & B12 i synnerhet). Hon undrade om jag drack ordentligt i värmen. Jag dricker som vanligt. Hon undrade om jag åt ordentligt och ja, mer än vad jag brukar, som jag nämnt innan. Hon tyckte jag skulle åtminstone kolla upp mitt blodtryck. Jag lovade henne att göra det (jag sa bara inte när).

Nu är jag hemkommen från ICA där jag inhandlat bakingridienser. Som tur är så bakar vi ganska mycket här hemma så vi hade ju redan en del hemma. Kakao, bakpulver, vaniljsocker, pärl & florsocker, mjöl etc är standard hemma hos oss. Och alla de där tusentals olika muffinformarna.
Laaiti’s tårta blir inget extraordinärt. Ett lager med mango & passion mousse och ett lager med hallonmousse. Toppas med pepparmintsgrädde, spritsad grädde om sidorna och dekorerad med ljus, strössel och eventuellt lite banan och pyntgele att skriva antingen en stor trea eller hans namn. Det kan väl bli gott & kul?
Jag tänkte baka kanelsnäckor och kärleksmums med boetie idag. Får se om vi gör några muffinsare också. Kanske hallongrottor.. äsch jag vet inte ännu, får se vad lillkillen känner för.

Nu är det dags att knata ner till dagis och hämta hem min födelsedagsgris..!

Du gillar kanske också...

19 svar

 1. MittLivSomJag skriver:

  Bullmamman och vampyren maddis! *hart*

 2. Sarah skriver:

  Hur gör du mousserna?
  Jag skulle så gärna också vilja,
  men jag kan faktiskt inte, för jag vet inte
  hur man gör.
  Försökte på mig en tobleronemousse härom veckan, men det gick inte alls :(

  På tal om dina symptom, kan det vara ”presenten”?
  Tycker du borde nog kolla upp dig ordentligt,
  för det låter inte bra.

 3. Jessica skriver:

  Brukar bli så för mig med när värmen kommer, jag e urkass på att dricka. Prova att dricka mer än vanligt och se vad som sker

 4. Emma skriver:

  Inget extraordinärt? Skojar du eller? ;)

 5. missmaddis skriver:

  @Sarah – ICA!! ICA is da shit!
  Ekströms mango mousse

 6. missmaddis skriver:

  @Sarah: Presenten..? Tänker du vad jag tänker? Nääh det kan inte stämma, du läste det skyddade inlägget ”mitt ex sperma”?

 7. nina skriver:

  åh…jag vill också vara 3 år och ha en sån bullmamma… fasen va många olika kakor o bullar, o tårtan lät skitgod.

  han är en lycklig liten pojke med en sån mor!

 8. Sarah skriver:

  Japp, tänker ”presenten” som han själv skrev efter ett inlägg, kan ju vara vad som helst.
  Kan ju vara annat än det vi tänker :S
  Fast man ska sen o andra sidan aldrig säga aldrig..

 9. Jessica H-N skriver:

  du låter so men bra o schysst mamma som ägnar all lediga tid för dina änglar *blomma*
  o givetvis ska du ta hand om dig oxå.. o njuta av attfesta/träffa vänner/utr o äta litellerbara ta en skköönnnn bad…. eller hur?!?! *yay*

 10. Anna skriver:

  visst kollade du om du va med barn?? *puke* annars är det nog dags nu.. Men jag hade samma som dig för några veckor sen. va skit yr fick hjärtklappningar mm för minsta lilla jag gjorde. Men det vissade sig ju vara akut järnbrist, så det käkar jag ju medicin för. men sen kan jag få så där av pollen också.. Du har inte pollen?? :S

 11. MansonDust skriver:

  Köp grav-test så du kan utesluta en ev. graviditet, kan ju vara skönt att veta.

 12. Caroline skriver:

  Jag har också känt mig konstig nu när vädret har skiftat så kraftigt. Känner mig trött, hängig och har mycket huvudvärk. Tycker det låter som en bra idé att kolla upp det om det hänger i dock. Kanske är något i din kost som du inte tål?

 13. patruska skriver:

  ang dina symtom så kan jag inte sluta tänka på ”ditt ex sperma” + vad tarotkorten sa dig. tårtan låter supergod, jag ska ha 20 års fest den 24 maj, jag vill ha sån tårta till 70 pers. kan du ordna det tror du?

 14. Lotta skriver:

  Nåja jag tycker om dig ändå… men ärligt om du inte kollar upp det kommer jag med apparaten…

 15. MaddeMad skriver:

  Kolla upp din hälsa gumman. Det finns bara en Maddi!!! *kjerlek*

  Jag ska få smaka på varneda en av era bak konstverk imorgon *YAY* *studs*

 16. Therese Anerland skriver:

  Blodtrycket låter ju som en anledning till att du mår dåligt. Kan vara pollen och en massa annat skit. Så ta dig till en läkare.

 17. B3tty skriver:

  Hormonella p-medel kan få ens mående att spöka också…

 18. Teres/Bidosa skriver:

  oj, tänkte precis som många andra här att du kanske e gravid… speciellt efter att ha läst om Östersund å om hur du mådde med P i början av graviditeten…

 19. Emma skriver:

  Lyssna på Sarah – du kanske borde kolla upp det för att vara säker?

Lämna en kommentar!