Rapunzel makeover.

Jo, Kaelis hår var slitet i topparna.
jag har ju aldrig klippt hennes hårt nämnvärt – några millimetrar i topparna bara. Att ta henne till frisören går bort “De får inte röra mitt hår!!” tjuter hon. Hon älskar sitt hår, precis som alla vi andra. Hon vill ha sitt långa hår.

Igår lyckades jag i alla fall övertala henne att klippa av en bit. Hon gick med på en ganska bra bit, hon visade på håret och vi var överens. Men när verkligheten sen kom ikapp och hon såg tofsen jag hade klippt av så blev hon både ledsen och förbannad på mig. jag fick inte ens klippa klart och rätta till det!
Hon fick en Dumleklubba och blev lite gladare och tycktes förlåta mig.
If all else fails- muta eller hota!

Imorse var jag tvungen att rätta till skavankerna. Det är garanterat inte perfekt men det duger.

Cirka 10 cm har vi klippt av 4,5-åringens hår. Jag vet inte vem som är mest ledsen, hon eller jag. Men jag vet att det BEHÖVDES!

Vackraste lilla du! Från rumpan upp till midjan!

!cid_857E4185-C74C-4A56-9324-D354BA8CB136

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kicki skriver:

  Hennes hår ser mycket tjockare och friskare ut. Kanske inte en hjälp. Men snart växer det ut igen. Hon är så liten och har så långt hår! Vet en snart 4 åring som precis har fått sitt hår (flicka)..

 2. Patruska skriver:

  amen det växer ju ut igen knasbollar

 3. NailsbyTamagal skriver:

  Ser fräscht och friskt ut!
  Hållit efter topparna ganska hårt på Tida under åren, så de inte ska klyvas, men som du vet valde hon själv att klippa från de längden K har nu till Page för en liten stund sedan!

 4. Martina skriver:

  Det var mycket vackert förut men nu ser det ännu vackrare och friskare ut. Jag förstår verkligen dilemmat eftersom jag hemma måste övertyga både dottern OCH maken för att få toppa dotterns midjelånga hår en gång om året. Hennes hår är dessutom rejält lockigt och blir supertovigt om jag inte får toppa det minst en gång om året.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com