ante omnis mea familia

Rekommenderad av läsare

Som jag gör ibland, kollade jag nyss igenom min statistik och av någon anledning (jag brukar inte göra det) klickade jag för att se vart mina senaste besökare hade hittat hit ifrån. Jag såg en länk till blogg.alltombarn.se.. och klickade för att se vad det var och vart jag är omnämnd och såg att jag hade hamnat här

Allt om barn

Jag scrollade ner för att se om jag kunde hitta länk till min sida eftersom mina besökare kommit därifrån och sedär, bland kommentarerna hittade jag detta

Kommentar - rekommendation

Vilken glad överraskning. Tänk att jag & min blogg blev rekommenderad..!

Dette – Tack så mycket för att du tänkte på mig & tack för att du läser.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Rekommenderad av läsare”

%d bloggare gillar detta: