Renoveringsfest?

330allthecoffeeNu har jag börjat planera hur jag vill ha det här. Det börjar kreativt med tankar och när jag tänker på det formas nya idéer och planer. Om vad jag vill göra om här. Väggarna. Möblerna. Inredningen.

Jag ska plocka ner dessa jävla struktutapeterna. Fan vad jag hatar dem. Jag ska sen måla väggarna. Fondvägg? Svar ja. Tavelhyllor ska tjäna alla dagisbilderna på kortväggen i vardagsrummet och jag ska införskaffa passande väggord att sätta dit ovanför.

I köket ska jag plocka ner den förbannade strukturtapeten. Hata. Måla om – svar ja. Hyllor på väggen och väggord. Oh yes. Jag hittade en klockren som jag överväger, den ni ser på bilden här bredvid. Haha.

Sen ska jag måla om hallen. Och jag vill måla innedörrarna men undrar om min hyresvärd skulle uppskatta det. Bottom line: När jag är färdig här ska det verkligen SYNAS att en förändring har skett. Och hela detta året ska spegla en förändring till det bättre i mitt liv, på så många olika plan. So here we go!

Och jag tänkte faktiskt.. vad har man familj och vänner för..? Jag kan ju anordna fler middagar som serveras med varsin pensel vid varje stol och sen kan vi kalla det en annorlunda form av fest! Kul!
Sen ska jag smöra för min pappa och se om han har lust att hjälpa mig lite. Om han INTE hjälper mig får jag ändå höra hans kommentarer om vilken amatör jag är, haha. Och jag är inte rädd för att ta i och för att prova mig fram. Men sist jag gjorde det kortslöt jag ju en lampa och smällde två proppar och lägenheten blev becksvart. Proffesionell hjälp kan uppskattas och pappa är ju utbildad målare så han kan det där med att dra av tapeterna, spackla rätt, måla fint osv.. Nu ska jag bara smöra och fjäska.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Wousch skriver:

    Låter som väldigt bra planer! En nystart är aldrig fel, och att byta färg på väggarna gör väldigt mycket. Den där skylten stämmer mycket väl in på mig också *natti*

  2. Tina skriver:

    Vi målade på strukturtapeten. Blev coolt!
    En vägg är grå (!? sade mannen, -jag målade – SNYGGT JU!!! sade mannen.)

Lämna en kommentar!