RIP oupa 5


Hemma hos Emma gick det inte som planerat med latte. Det blev bestämt att vi skulle möta upp Ammi på Burlöv Center och fika på Espresso House och jag hade lyckats ordna akut tid hos vårdcentralen 11:15.
Emma köärde mig inom hem och hämta mitt ID efter en cappuchino på EH, och sen var det vårdcentalen som gällde. Summan av kardemumman: Jag har fått ett rejält ryggskott med tryck på ischias nerven och det ska tydligen läka av sig själv inom några veckor. Tills dess fick jag smärtstillande. Jag fick Tramadol, Diclofenac, och Alvedon och de ska tas samtidigt. Han sa att man kan bli “konstig  huvudet”. Så nu är första dosen nere och jag får se hur jag påverkas, om jag kan vara mamma resten av dagen eller om det är lämpligast att mormor hämtar pojkarna.

Jag fick vidare dåliga nyheter av mina barns farbror Phini (Maurice) som bor i Sydafrika. Mina barns farfar (oupa) har gått bort. Jag fick träffat honom en gång när Phini var bebis och har hållt sporadisk kontakt med honom under alla år. Jag vet inte om jag ska berätta det för pojkarna.. Phini minns inte ens att han träffat honom, men vet att han har en farmor och farfar som bor långt härifrån.. Jag får se och känna efter, om tillfälle ges.


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “RIP oupa